Notify Message
Applications

Starstork

Status: REJECTED (Class is full)
Submitted on: Oct 11, 2018 at 11:42 AM

Velkommen til Superbias ansøgningsskema. Vi ønsker dig held og lykke med ansøgningen og minder dig om at ansøgningen er vores eneste kendskab til dig. Så sørg for at læse den grundigt igennem inden du poster den...

Hvor gammel er du?

25

Race and Class
Blood Elf Hunter
Rolle

DPS

Du ansøger som?

Raider

Hvad er din raid erfaring gennem alle expansions? - Cleared på relevante tidspunkter.

MEget casual i Vanilla og TBC, casual raiding in Wrath. Flest bosser cleared på hc fra MoP. Legion var første expansion hvor jeg fik muligheden for at gøre noget rigtigt i spillet, og det blev da også til CE i det første tier (de 3 første raids) Tog en pause i starten af ToS og fik aldrig rigtigt fodfæste i Antorus.

Fortæl os om dine roller på et raid.

Jamen... Hunters er jo raideds altmuligmand. Vi kan stort set alt, der er imunities for soaking, mange slags CC, og fornuftig ST dmg og sustained AOE. Personligt er jeg en raider der ikke er bange for at kommunikerer, dog ikke unødvendigt lort som "omg hvad dræbte mig" og "dø ikke til dumt lort"

Hvad gør du for at forbedre din class og hvor henter du din info?

Icy veins, Azortharions personlige discord, hunter discord, bloodmallet og raidbots for sims

Har du andre relevante characters?

Har flere alts som jeg spiller på et fornuftigt niveau, og som jeg sagtens kunne kører progress på, lige nu er de dog bagud rent gear-mæssigt, men hvis det er i guildets interesse, kunne det selvfølgeligt ordnes inden for en rimelig tid, hvis ikke andet, så til næste tier.

Fortæl noget om dig selv, hvad du laver til daglig osv.

Jeg hedder Kasper, jeg er 25 år og bor i Odense med min kæreste Cecilia. Til dagligt læser jeg en kandidat i international virksomhedskommunikation på Syddansk Universitet i Odense. Når jeg ikke spiller WoW, nyder jeg at bruge tiden med min kæreste og familie, eller med drengene. Tiden med drengene bliver som regel brugt på gaming af WoW, andre spil eller en god omgang druk.

Hvorfor skal vi vælge dig?

I skal vælge mig fordi jeg er sulten... Med det mener jeg at jeg elsker et konkurrencepræget miljø, fordi det er der man konstant forbedre sig, og får det ud af spillet man gerne vil. jeg putter meget tid og energi i spillet, og lige nu får jeg nærmest intet ud af det. JEG er sulten, og jeg vil gå langt for at få stillet den sult.

Hvorfor har du valgt at ansøge hos os?

Jeg har valgt at ansøge jer, fordi jeg tror på at i kan stille den sult jeg beskriver ovenover. Jeres skema passer mit skema fint, alt virker som et godt fit, i hvert fald fra min side. Har ikke de største erfaringer med guilds på modersmålet, så tænker det også kunne være en oplevelse.

Er der ellers noget vi skal vide, så er det nu du skal gøre dig grundig - hvis ikke så slut af med en joke

Det eneste jeg har er kommentarer til mine logs tror jeg. Taloc er nogle messy kills, ud over i går (10/10-2018) hvoir vores guild clearede den smukt, dog var jeg der ikke, fordi jeg gav mit spot til en trial der manglede gear. på Zek'voz tog jeg ansvaret for at de store adds døde, så derfor er loggen lidt trist, vi bruger også BL på pull, og skipper en add phase, og mit position i orb orderen er lidt meh. Det kan dog snildt forbedres. Vi er også næsten done med Vectis, hvor jeg vil mene at min performance er god.

Hvad har 8 arme og lugter ikke for godt?

Den skulptur jeg er ved at lave af døde babyer.

Comments

2 Comments

Applicant
Opdatering Vectis er også dræbt
Alduin
Hej Starstork.

Vi har snakket om din application, og er kommet fremtil ikke at give dig et trial spot.
Pt. er vores roster på 25 mand som er vores maksimum, derudover er der 3 stærke hunters vi satser på det næste tier.

Du er velkommen til at apply som social, eller apply en anden gang.

Held og Lykke med at finde en anden guild!

//Alduin

Page 1