Notify Message
Applications

Alíck

Status: REJECTED (Temporarily not recruiting)
Submitted on: Nov 05, 2018 at 03:48 AM

Velkommen til Superbias ansøgningsskema. Vi ønsker dig held og lykke med ansøgningen og minder dig om at ansøgningen er vores eneste kendskab til dig. Så sørg for at læse den grundigt igennem inden du poster den...

Hvor gammel er du?

25

Race and Class
Orc Hunter
Rolle

DPS

Du ansøger som?

Raider

Hvad er din raid erfaring gennem alle expansions? - Cleared på relevante tidspunkter.

Jeg har spillet on an off over en del år seneste relavante raid erfaring er dog fra WOD. Hvor jeg startede expansion i en ret low rank guild men hurtig flyttede til Silence silvermoon hvor jeg fik impreknator margor world 273. Herefter gik jeg mere hardcore og joinede Ðanish Terrace på Blackhand world 36 og senere Archimonde world 20.

I mist clearede jeg 25 mand Hc dog ikke noget at snakke yderligere om.
I denne expansion startede jeg lidt sent da nogen IRL venner startede med at spille igen dog viser det sig hurtigt at nivauet de gerne vil spille på ikke helt stemmer over ens med hvad jeg gerne vil.

Fortæl os om dine roller på et raid.

Jeg kan godt lide at tage ansvar og være den der står for at lave spcielle ting på fights, men det føler jeg også lidt man skal kunne lide hvis man spiller hunter.

Hvad gør du for at forbedre din class og hvor henter du din info?

Som regl snakker jeg med Azortharien men ellers tjekker jeg forums mmo champion er som regl mit go to spot og ellers leger jeg med sims for at finde ud af hvad der er bedst. Dog synes jeg selv man skal prøve ting af det er ikke altid at bare fordi der er noget der gir bedst dmg så er det det bedste for raidet i en given situation.

Har du andre relevante characters?

Da jeg fornyligt er startet op igen og ikke har spillet hele sidste expansion + var allaince da jeg sidste spillede har jeg ikke rigtig andre end min Hunter.

Fortæl noget om dig selv, hvad du laver til daglig osv.

Som tiderligere nævn er jeg 25 år gammel, jeg læser pt. til finansøkonom som jeg bliver færdig med her til næste sommer. Jeg bruger meget af min fritid på styrketræning og så gamer jeg selvfølgelig også en del, til tider ender det med at jeg tager i byen men dette prøver jeg at skærer ned på.

Hvorfor skal vi vælge dig?

Jeg er en dedikeret raider der altid holder en høj attendence især i progress tider. Jeg forberede mig og sætter mig ind i min class.

Hvorfor har du valgt at ansøge hos os?

I og med at mig og mine kammerateres ambitioner om at downe bosser ikke helt er den samme har jeg det sidste stykke tid set mig om efter en ny guild og jeg har måtte konstatere at jeg ikke længere har tiden til at raide 4-5-6-7 dage om ugen og at jeg sammentidig har lysten til at raide på dansk og på et højt niveau derfor blev valget på jer.

Er der ellers noget vi skal vide, så er det nu du skal gøre dig grundig - hvis ikke så slut af med en joke

Jeg synes ikke mine current logs er særlig relavante da jeg ikke rigtig spiller progress for at ranke og fordi det er ret svært at spille op mod nogen når man starter sent og mangler 300 ekstra stats. Dessuden har jeg aldrig rigtig gået så meget op i logs og det mere det med at bossen dør der betyder noget for mig.

I er meget velkommen til at adde mit Btag Frostyfeet#21907 hvis i har nogen spørgsmål eller noget i gerne vil have jeg skal uddybe.

Comments

5 Comments

Hasufer
Hey Alick! :)

Tak for din app, vi kigger nærmere på den over de kommende dage, samt vurdere muligheden for et trialspot som hunter.
Pt køre vi med 3 gode hunters med 100% attendance, så det er desværre ikke det spot, hvor vi har det største behov for nye folk som det er.

/Hasu.
Applicant
Hej Hasu :)

Tak for det meget hurtige svar :)

Jeg kunne godt se at i havde 3 hunters men jeg tænkte jeg ville give det et skud alligevel det kunne jo være at en af dem havde tænkt sig at rerolle til den nye patch :)
Hasufer
Endeligt svar i aften, tak for tålmodigheden! :D
Applicant
Fedt fedt fedt :)

Sig endelig til hvis i lige vil have en snak jeg er på hele aftenen :)
Hasufer
Hey mate
- Vi har overvejet situationen og er desværre blevet enige om, ikke at prøve dig som trial i denne omgang.
Vi er som sagt ret full på hunter spottet og da dine logs/raiding exp ikke er helt recent, er det svært for os at vurdere, om vi egentligt tror du har en reél chance vs de hunters (og ranged) vi har :)

Mange tak for interessen og gl med guildsøgningen, beklager det ikke kunne blive til mere for nu! 😥

/Officers.
Page 1