Notify Message
Applications

Hastrup - Ravencrest EU (alliance)

Status: ACCEPTED
Submitted on: Nov 18, 2018 at 01:45 AM

Velkommen til Superbias ansøgningsskema. Vi ønsker dig held og lykke med ansøgningen og minder dig om at ansøgningen er vores eneste kendskab til dig. Så sørg for at læse den grundigt igennem inden du poster den...

Hvor gammel er du?

20

Race and Class
Blood Elf Mage
Rolle

DPS

Du ansøger som?

Raider

Hvad er din raid erfaring gennem alle expansions? - Cleared på relevante tidspunkter.

<Break A Wish Foundation> - 2 dages guild me casual mindset
7/9m ToS
10/11m antorus

<Sylvanas Refugees> 3 dages raid guild med et semi hardcore mindset
7/8m progress på ghuun begynder mandag.

Fortæl os om dine roller på et raid.

Jeg ser mig selv som den maskine der gør i hvad i programmere den til. Det skal forstås som i at jeg kan være en skade maskine hvis det skal bruges, men kan også være en mechanic maskine hvis det er det der mangles.

f.eks blev jeg bedt om at sørge for at gemme alt muligt skade til æg
https://www.warcraftlogs.com/reports/cwztWHQarFJ3hZpb#fight=24&type=damage-done&target=76

Hvor i mod de ugen før bad mig om at være en skademaskine til bossen da vi "havde mere en nok damage til mit ægg" (var selv dybt uenig, men jeg gjorde som sagt)
https://www.warcraftlogs.com/reports/4q6cG9PKmf2wNMDh#fight=last

Jeg snakker ikke så meget da der ofte ikke er meget at sige, men kan også være vocal hvis det er nødvendigt som f.eks på aggramar hvor jeg styrede cc rotation til flames og på zul hvor jeg sørgede for at crawgs var slowede og ikke skulle nå 100p

Hvad gør du for at forbedre din class og hvor henter du din info?

Hovedesagligt warcraftlogs hvor jeg analysere mig selv op i mod de bedste mages der ude til at forberede mig selv på en fight, men det er kun ift. min-max'ing.

Jeg er specialiseret i mage og kan derfor, i følge mig selv, spille alle 3 specs på et højt niveau. Og jeg gør også et stort nummer ud af at jeg altid er up to date med simmede gearset's og generel preparation så jeg kan spille dem hvis et buff skulle komme. Det gør jeg for det meste ved at først og fremmest spille specs'ne, men samtidig deltage i diskussion på forskellige discords, og analysere logs.

Dette gør jeg altid er klar til at skift hvis buffede skulle komme. Rigtig mange mages var ikke klar til at spille fire da man fandt ud af det var godt. Da mange mages havde låst sig fast på Frost for AOE og arcane for ST, men jeg har selv hurtigt klar til at skifte

Har du andre relevante characters?

Spillede lidt på en prot paladin i slutningen af antorus fordi jeg ville havde en tank at booste +15 på, men udover det har jeg holdt mig til min mage. Har dog altid sagt at jeg ville reroll hvis de var dumpster tier, men der er jo næsten altid brug for en mage af flere grunde

Fortæl noget om dig selv, hvad du laver til daglig osv.

Gå på arbejde fra klokken 23:30-7 (nat) 4 dage om ugen og derudover spiller jeg wow stort set alle mine vågne timer i hverdagen da jeg er semi-dedikeret til m+. Går lidt ud i weekenden, men for det meste spiller jeg bare wow

Hvorfor skal vi vælge dig?

Fordi jeg er en skade maskine med en god attitude der gør meget i spillet uden for raid. Jeg plejer altid at komme godt ud af det socialt i de guilds jeg har været i med min til tider lidt tørre humor. Der ud over er jeg conistent med raidtider og kan stolt sige jeg kun har missede 1 raid night i begge de guilds jeg har været i siden ToS.

Hvorfor har du valgt at ansøge hos os?

Fordi i er dansk og jeg savner at raide på dansk (havde en kort periode i en HC only guild i nighthold)

Fordi jeres raidtider passer med mit arbejde.

Jeg søger en guild med noget struktur omkring hvordan tingene bliver gjort og i virker til at havde styr på tingene ud fra hvad jeg kan læse på wowprogress

Er der ellers noget vi skal vide, så er det nu du skal gøre dig grundig - hvis ikke så slut af med en joke

Den værste joke jeg lever i på nuværende tidspunkt må være Fortified/teeming/explosives.

Derudover er min karakter som sagt alliance-ravencrest på nuværende tidspunkt, men jeg rykker ASAP hvis i skriver tilbage da jeg er meget interesseret i at spille med jer.

Så sælger jeg også meget m+ boost på alliance lige pt. så hvis i er nogle der gør det samme så er jeg mere end klar til at hoppe med på den

Comments

7 Comments

Hasufer
Hey mate - Rigtig flot app og fedt du viser interesse i guilden! :)

Dit navn siger mig noget i mage sammenhæng og jeg kan herudover ikke rigtigt sætte en finger på noget.
Du ser ud til at have rigtigt meget styr på mage klassen overall og du viser også god indsigt i hhv din char, fights, m+ osv osv. Klar et stort +.

Vi har pt 3 raidede mages, men jeg er personligt ikke imod at lave konkurrende på spottet (ranged generelt), så vi må se hvad vi bliver enige om.

Vi snakker lidt omkring din app senere i aften og kommer tilbage med et svar over de næste par dage! ;)

GL!

/Hasufer.
Applicant
Lyder spændende :)

Håber jeg høre mere fra jer

/Hastrup
Hasufer
Yo igen mate! :)

Vi vender lige tilbage inden for et par dage. Vi diskutere hvorvidt vi ser meningen i at, i første omgang, køre 4 mages overall i setuppen. Herudover om det kan benefitte guilden at have dig med
- Der er som sagt ikke noget vi rigtigt kan sætte på dine logs etc, så det bliver lidt et overall problemstilling, vi skal have vendt iblandt os, før vi kan melde noget endeligt ift trial! :)

Håber du kan vente et par dage på et svar! ;)

/Officers.
Hasufer
Hey igen Hastrup! :)

Vi er blevet enige om at se hvad du kan bidrage med i vores raids, og dermed også et forsøg for at bevise dig som potentiel raider hos os! :)

Vi ser frem til at spille med dig, velkommen til!
Hvis du kan være klar til det, hiver vi dig nok med på bosser, allerede fra på mandag! ;)

/Vh Officers.
Hastrup
Lyder fedt!

Er dog desværre saved for resten af den her uge, så kan først komme ind og raide med jer en gang i næste uge desværre. De har også raid mandag, og jeg har lovet dem at jeg lige kommer til det (da jeg er locked med dem alligevel). Så mandag aften skifter jeg horde kazzak. Hvis det er et stort problem jeg først rykker mandag, må jeg lige finde ud af noget med min gamle guild.

Så skal jeg også lige høre om i har en Discord eller lign. jeg kan joine. Samt hvis i har nedskrevne tacs, hvor jeg kan læse dem.

Glæder mig til at prøve med jer!

/Hastrup


Hasufer
Det er helt fint, vi har et par nye/rerolls som også skal køres ind mandag, så at du først er med ugen efter, gør ikke noget! :)
Vi holder dog membersamtaler nu på tirsdag, hvis du kan være med på en lytter der, vil det helt sikkert være en god ide! :D Du har nok ikke det vilde at byde ind med endnu, men du kan sagtens få en føling med hvordan vi køre det, og hilse på nogle af de andre! :D Det foregår tirsdag fra kl 19:00.

https://discord.gg/k9pN8S <- disc.

Vores tacts er overall meget common, du kan kigge lidt på vores raids fra streams, hvis du vil have en idé om hvordan vi køre det! :)
https://www.twitch.tv/cainin/videos/all
https://www.twitch.tv/videos/336295076
https://www.twitch.tv/executi_e/videos/all

Vi har også en tacts tråd her på forummet, men det er begrænset hvor meget den er blevet anvendt ^^
http://superbia-eu.com/forums/2154930

Vi snakker som regel omkring tacts før vi go'er (ud over at folk self har sat sig ind i abilities etc, før progressraids) - her fixer vi notes i Exorsus, evt WA's + andet der skal bruges til pågældende boss.

Ellers er du altid velkommen til at spørge løs ingame og på disc! :D
Hasufer
Du kan også evtentuelt kigge med fra vores stream på mandag - så vil du få indblik i vores nye tacts til bl.a. mother og fetid! :) Resten nakker vi rimelig standart.
Page 1