Notify Message
Applications

Prometius

Status: REJECTED (Class is full)
Submitted on: Nov 19, 2018 at 01:58 PM

Velkommen til Superbias ansøgningsskema. Vi ønsker dig held og lykke med ansøgningen og minder dig om at ansøgningen er vores eneste kendskab til dig. Så sørg for at læse den grundigt igennem inden du poster den...

Hvor gammel er du?

21

Race and Class
Troll Hunter
Rolle

DPS

Du ansøger som?

Raider

Hvad er din raid erfaring gennem alle expansions? - Cleared på relevante tidspunkter.

Min primære efraring med at raide var med Time in Motion, (https://www.wowprogress.com/guild/eu/twisting-nether/Time+In+Motion se tier 19), på Twisting Nether. Jeg kom dertil i løbet af Legion, under Emerald Nightmare, og vi smækkede igeenem det, for derefter at hoppe på Trial of Valor. Der fik vi Odyn ned ca #135, og Guarm ca #220. Guilden faldt desværre fra hinanden kort efter, og jeg holdt pause fra WoW og er kommet tilbage igen for godt 2 måneder siden. Jeg har både være casual, semi hardcore, og hardcore raider i fortiden, da jeg har spillet WoW siden TBC, men den eneste egentlige raid experience jeg føler der er værd at nævne, er med Time in Motion. (Andre er rank #1000 eller højere). Jeg har primært tidligere raidet på min retribution paladin, men da hunters så virkelig stærke ud dette tier, har jeg mainet den i BFA indtil videre. jeg er dog altid klar til at rerolle, skulle hunters blive skrald senere hen, eller skulle en anden class virkelig trykke den af. Jeg har en del alts i 120 der alle er fornuftigt gearet allerede.

Fortæl os om dine roller på et raid.

Jeg skal have styr på contentet, hvilket jeg gør ved at læse op på de forskellige encounters, og ser gerne de helt gode pædagogiske videoer der, hvor fightsne bliver gennemgået, så jeg er helt klar til raid hver gang. Derudover er der det sædvanlige i form af food, flasks, prepot, vantus runes, der også skal være styr på inden raid. Jeg optimerer altid min class via SimC, Pawn, Raidbots, og kigger på Icyveins eller andet gøgl for at holde mig opdateret på det generelle i contentet, samt at kigge warcraftlogs igennem for at se det optimale setup for netop min class. Derudover kommer jeg gerne med en kommentar eller to hvis jeg ser mit snit til det, og jeg tænker at vi kan få noget gavn af mit input på et givent encounter. Jeg prøver altid så vidt muligt at geare min char op så godt jeg nu kan, hvilket i dette tier ville være 380 weekly fra M10+, 385 weekly fra 2400+ pvp, flække emmisaries for noget rep/gear/azerite, smække missions igennem for lidt af det hele igen, samt de ugentlige island expeditions for azerite igen igen.

Hvad gør du for at forbedre din class og hvor henter du din info?

Det har jeg lidt været inde på i det forrige spørgsmål.

Har du andre relevante characters?

Jeg er startet lidt sent, men har indtil videre 3 andre 120'ere, jeg sender armory links til her
https://worldofwarcraft.com/en-gb/character/twisting-nether/Echonoob
https://worldofwarcraft.com/en-gb/character/twisting-nether/Echozar
https://worldofwarcraft.com/en-gb/character/stormscale/Noobshaman

Med den opfølgende account.bound Hearth of Azeroth update, kan de hurtigt gøres relevante.

Fortæl noget om dig selv, hvad du laver til daglig osv.

Jeg hedder Asbjørn, er 21 år og læser til dagligt på KU. Jeg smutter gerne en tur i fitten, tager i byen eller hygger med dregene i fritiden, samt wow selvfølgelig.

Hvorfor skal vi vælge dig?

I får en ny dedikeret raider, der har experience fra tidligere tiers, og meget experience i wow generelt, og ved hvad man går ind til, når man comitter til at raide. Jeg optimerer altid min character, og ligger et fint forarbejde i den(m), så de er klar til det nye content når det er der. Jeg er der altid i god tid til raids, med hele svinemøget klar. Er også meget social, og sidder tit og hygger på alts med noget alt run, m+, hygge pvp, tmog run eller andet hygge. I får altså en habil social spiller, der både vægter community og noget god progress og fornuftige world ranks.

Hvorfor har du valgt at ansøge hos os?

Jeg har valgt at ansøge hos jer da jeres raidtimes passer mig, og jeg er enig med jeres ambitioner og grundlæggende visioner for guilden. Er altid åben for konstruktiv kritik, og er ikke typen der skaber et problem hvor der ikke er noget. Går også op i at putte guilden først, hvilket betyder at lootet havner hos den player hvoraf guilden benefitter størst af det, og at hvis man skal sidde over en fight eller to, eller hoppe på en alt på en fight fordi der er brug for det, gør jeg gerne det. (Applier dog om et fast main raid spot).

Er der ellers noget vi skal vide, så er det nu du skal gøre dig grundig - hvis ikke så slut af med en joke

Er med på at mine logs ikke er de bedste lige pt, hvilket til dels skyldes nogle manglende RA stacks (ikke så mange kills pt, hvilket der arbejdes på), og at jeg generelt er lidt bagud i denne expansion, da jeg startede lidt sent. Dette arbejder jeg dog meget dedikeret på, og vil fortsætte med det i fremtiden. Jeg er pt 5/8 M med nogle random pug runs og lidt guild runs, men søger virkelig et stabilt raiding community igen.

Er med på at den står givet som Troll Hunter, men er Human Hunter pt da jeg er alliance, men skulle vi finde ud af noget får jeg bare et transfer igennem.

Nyttig info: Jeg kan trykke virkelig hårdt på knapperne.

Comments

3 Comments

Prototype
Hej Prometius!

Jeg har bare lige et par småting jeg godt kunne tænke mig at få afklaret :)

1: Du nævner at du har raided end-game content, men jeg kan se at du kun har Cutting Edge's: Xavius?
2: Hvis du skulle spørge dig selv om, hvad du kunne gøre bedre ved din hunter i raids, hvad ville det så være? (hentyder til dine logs)
3: Jeg savner lidt et direkte svar om, hvorfor vi skal bænke en af vores nuværende spillere, for at give dig et spot? :)

Det var bare lige nogle ting der undrede mig lidt ;)
Applicant
Hej Prototype1: Jeg faldt desværre fra undervejs i Trial of Valor, og var ikke med på Guarm da jeg stoppede med at spille wow lidt efter Odyn.

2: Jeg er meget bevidst om at mine logs er ren skrald lige pt, hvilket jeg allerede lidt har advaret om. Udover at mine parses gevaldigt skal forbedres, bruger jeg wowanalyzer.com til at se hvor jeg selv skal gøre ting bedre. Målet er at jeg skal være klar til det nye content der kommer. Der er en del vej endnu, hvilket jeg er bevidst om.


3: Udover de grunde jeg allerede har nævnt, skal I vælge mig da jeg er en virkelig dedikeret & stabil spiller (Som jeg kan bevise når mine logs bliver bedre).NB: Kan også komme igen når jeg har bedre logs
Hasufer
Hey mate! :)

Vi takker for den fine app og interessen i guilden - Vi er blevet enige om, at vi tror det er en god ide at du får lidt mere mythic erfaring, inden du vælger at ansøge ved os igen. Vi har pt 3 hunters, som det umiddelbart virker meget usandsynligt, at du skulle conteste som det er nu. Måske engang i fremtiden.

Du er velkommen til at prøve igen i et af de kommende tiers. Gl med guildsøgningen! ^^

/Vh officers.
Page 1