Notify Message
Applications

Falkeøjeemil

Status: REJECTED (Class is full)
Submitted on: Dec 02, 2018 at 01:04 AM

Velkommen til Superbias ansøgningsskema. Vi ønsker dig held og lykke med ansøgningen og minder dig om at ansøgningen er vores eneste kendskab til dig. Så sørg for at læse den grundigt igennem inden du poster den...

Hvor gammel er du?

19

Race and Class
Orc Hunter
Rolle

DPS

Du ansøger som?

Raider

Hvad er din raid erfaring gennem alle expansions? - Cleared på relevante tidspunkter.

Begyndte at raide i HFC, men var uheldig med guild disbands indtil ToS.
11/13M HFC
8/8M EN (uge inden NH release)

8/8M ToS med Icy da de formede på Kazzak.

Joinede Xeon på Kazzak efter Icy disbandede og fik world rank 220 ish i Antorus med dem, da DT Reborn startede joinede jeg der hvor vi svang omkring rank 40 og 80 indtil disband.

Fortæl os om dine roller på et raid.

Min rolle til et raid er altid at komme forberedt, være klar til at håndtere mechanics hvis jeg får givet et job. Som en BM hunter har jeg en masse mobility og et immunity, derfor er det tit os som står og skal håndtere en del af ranged mechanics.

Hvad gør du for at forbedre din class og hvor henter du din info?

Jeg følger med på class discord/icy veins (Azortharion skriver den, så den plejer at være nice når han holder den opdateret), derudover checker jeg logs fra hvad jeg gør forskelligt fra andre af min class på warcraftlogs, her mener jeg både positioning og CD/usage, dertil prøver jeg at "kopiere" hvad de gør hvis det fungere for dem.

Har du andre relevante characters?

Har en monk jeg raider i med en anden guild, så den er som regelt rimelig godt med på gear, (378 atm, har været i USA 1 måned så den er faldet lidt af). Spiller alle specs på den.

https://www.wowprogress.com/character/eu/kazzak/Groadee

Kan også godt lide at spille/geare alts, så hvis der er behov for en class kan jeg godt få en klar

Fortæl noget om dig selv, hvad du laver til daglig osv.

Jeg er lige blevet færdig gymnasie og er igang med sabbatår atm, arbejder lige nu i en Rema 1000. I min fritid træner jeg lidt og ellers spiller jeg, kan godt lide at sidde og lave m+/arena og bare chille med folk, så det er som regelt det jeg laver når jeg ikke har andet at tage mig til.

Hvorfor skal vi vælge dig?

I skal vælge mig fordi jeg vil sørge for altid at yde mit bedste og forbedre, jeg er 100% en holdspiller og spiller kun for at få killet. Jeg kan garantere at jeg altid vil dukke op til raids forberedt og klar på at flække nogen bosser.

Hvorfor har du valgt at ansøge hos os?

Jeg har valgt at ansøge hos jer fordi i virker som en superstabil dansktalende guild (jeg er træt af guild disbands), derudover har i utroligt gode resultater med det raid skema i har.

Er der ellers noget vi skal vide, så er det nu du skal gøre dig grundig - hvis ikke så slut af med en joke

Hvis i undrer jer over at jeg er lidt bagud på gear/azerite/whatever atm så er det fordi jeg har været en smuttur til USA i en månedstid for at se Blizzcon bl.a., regner med at catche op igen i løbet af det næste stykke tid

Comments

3 Comments

Hasufer
Hey Emil!
- app set. Vi kigger nærmere på den + muligheden for en extra hunter i setup senere i dag. Vi er pt 27 mand og 2 meget stabile hunters heriblandt, så jeg ville ikke sætte næsen alt for højt op, i håb om et spot, desværre.

GL anyways! :)

/Hasu.
Hasufer
Hey igen Emil!

- Vi har snakket omkring det og er blevet enige om, at vi ikke helt tror du er det vi søger pt.
Skulle der blive plads i fremtiden, kan du altid prøve at ansøge igen :) Tak for din app og Gl med guildsøgningen!

/Officers.
Applicant
Tak for hurtigt svar, held og lykke med Dazar'alor raid :)
Page 1