Notify Message
Applications

Heltnede

Status: ACCEPTED
Submitted on: Jan 07, 2019 at 11:31 AM

Velkommen til Superbias ansøgningsskema. Vi ønsker dig held og lykke med ansøgningen og minder dig om at ansøgningen er vores eneste kendskab til dig. Så sørg for at læse den grundigt igennem inden du poster den...

Hvor gammel er du?

25

Race and Class
Blood Elf Demon Hunter
Rolle

DPS

Du ansøger som?

Raider

Hvad er din raid erfaring gennem alle expansions? - Cleared på relevante tidspunkter.

Wrath of the Lich King:
Cleared alt content t.o.m LK25, yogg+0 & RS med lørdagsgruppen iPuG, som var et raid bestående af forskellige alts fra f.eks. Group Therapy, Envy og andre top guilds på daværende tidspunkt. Denne expansion blev spillet som shadow priest.

Cataclysm:
Pause fremtil Firelands, hvor at jeg var en del af den danske guild Social Rejects, som clearede FL + DS og som senere gik hen og blev en af de bedre danske guilds. (Har vidst stadig et par r1 logs fra DS10) Denne expansion blev spillet som holy pala.

Warlords of Draenor:
Raidede med Danish Terrace og eXample i en kortere periode i Highmaul, før at jeg gik fuldtid i Counter-strike, som desværre gjorde at raidingen måtte lægges på hylden, da der ikke længere var tid i skemaet. Nåede at cleare Highmaul med Verdisha som GM.

Legion og BFA er hidtil kun blevet clearet til noget let mythic pugging, dog med 99 percentile logs i stort set alle tiers fordelt på et par characters her i blandt DH og Hunter.

Fortæl os om dine roller på et raid.

Mine roller er egentlig meget simple. At komme bedst forberedt til raid, skulle det være i form af forberedelse til nyt content eller lign. samtidig med at spille min class til bedste ydelse, være god til at kommunikere såfremt at det skulle være nødvendigt og ellers bidrage med god stemning uden sure miner. Spille min class til bedste ydelse er i min optik: Fejlfrit, med så højt damage output som muligt.

Hvad gør du for at forbedre din class og hvor henter du din info?

Jeg lurker generelt meget stream af f.eks. Naowh, Fragnance og andre top DH' spillere, samtidig med at jeg altid holder mig opdateret på Discord og analysere logs som skulle være tilgængelige/mine egne. Det er vigtigt for mig altid at yde til mit maks, da jeg uanset hvad jeg laver, vil være den bedste. Skulle det være m+, eller i et raid. Der er altid plads til forbedring.

Har du andre relevante characters?
Fortæl noget om dig selv, hvad du laver til daglig osv.

Mit navn er Nicolai. Jeg er 25 år, og holder til daglig til på Amagerbro i København. Jeg har i en længere årrække spillet professionel CS:GO, hvor at jeg efter en længere tænkepause har valgt at skulle tilbage på skolebænken. Jeg kommer indtil sommer stadigvæk til at beskæftige mig med CS:GO som mit job, men kommer til at være i timer som ikke påvirker raiding tidspunkterne. Er en super social gut, som elsker at drikke øl med venner og veninderne i weekenden, men samtidig har en forkærlighed for en fredag aften hjemme foran skærmen.

Jeg er super konkurrencepræget, og går altid op i at vinde, om det skulle være i 500 mod farmor eller at nedlægge et tier over konkurrenterne.

Hvorfor skal vi vælge dig?

I skal vælge mig pga. jeg er en super engageret raider, med en lille skjult kærlighed for mythic+, som gør at jeg altid vil holde min character up-to-date, frem for at logge på to dage om ugen til raid. Derudover er jeg en utrolig dygtig spiller, hvis jeg selv skulle sige det, som man altid kan regne med at spille mechanics, være velforberedt og pålidelig omkring fremmøde.

Hvorfor har du valgt at ansøge hos os?

Jeg har i længere tid overvejet om jeg skulle i gang med at raide igen, og en blanding af at jeg kender Krajl, I er danske, og holder det til et to-dages skema, gør at I er et super match for mig.

Er der ellers noget vi skal vide, så er det nu du skal gøre dig grundig - hvis ikke så slut af med en joke

Jeg tror egentlig at jeg har fået afrundet det jeg ville. Jeg tænker at man altid glemmer noget, uanset hvor blind man stirrer sig på det, så hvis I har nogen spørgsmål, så er I altid velkommen til at skrive. Battletag: Nico#25989.

I skal selvfølgelig ikke snydes for en joke:

Hvad er det der er grønt og sidder i et hjørne?
En baby efter et halvt år.

Comments

3 Comments

Hasufer
Yoo mate! :) Tak for din app.

- Snakker lige omkring den et par dage, men det ser fornuftigt ud og vi tænker at konkurrence på spottet(melee) ikke er en dum idé - Gl med applyen! :D

/Officers.
Hasufer
Hey mate!
- Du får et endeligt svar i morgen aften, beklager ventetiden, vi skal lige have et par brikker til at falde på plads før vi kan give dig et go/nogo! :D
Hasufer
Hey igen Heltnede!
- Vi er blevet enige om at give dig en trial, hvis du er klar, hiver vi dig med på mange af bosserne næste reset! :)
Giv lyd når du er klar til invite!
Velkommen til! :)

/Vh Officers.
Page 1