Notify Message
Applications

Tennisbolden

Status: REJECTED (Class is full)
Submitted on: Jan 10, 2019 at 12:19 AM

Velkommen til Superbias ansøgningsskema. Vi ønsker dig held og lykke med ansøgningen og minder dig om at ansøgningen er vores eneste kendskab til dig. Så sørg for at læse den grundigt igennem inden du poster den...

Hvor gammel er du?

26

Race and Class
Undead Monk
Rolle

Healer

Du ansøger som?

Raider

Hvad er din raid erfaring gennem alle expansions? - Cleared på relevante tidspunkter.

ICC 25 hc
TOGC
Firelands HC
Dragon Soul HC
Throne of Thunder HC
HFC Mythic (Cutting edge)
Emerald Nightmare Mythic (Cutting edge)
Uldir 7/8mythic nuværende tidspunkt, med 40% på G'huun.

Fortæl os om dine roller på et raid.

Jeg har spillet som healer og raidleader siden Wrath of the Lich King. Paladin i Wrath-Legion, og nu Monk her i BFA.

Hvad gør du for at forbedre din class og hvor henter du din info?

Alt jeg kan. Peakofserenity sitet og discord (Især theorycrafting delen) er noget jeg bruger meget tid på for at kunne performe til mit bedste med min class og mit spec.

Udover det er Wowhead, Icyveins, Mmochampion, og eventuelt high end streamers (Method Josh fx) har været gode kilder til information.

Har du andre relevante characters?

Ikke på nuværende tidspunkt. Jeg har en paladin og en mage i 120, som jeg kan geare skulle det være nødvendigt.

Fortæl noget om dig selv, hvad du laver til daglig osv.

Mit navn er Christian, 26 år fra København. Til dagligt er jeg IT Supporter. I min fritid står den på fitness, familie, venner, og rigeligt med gaming - rimelig standard ung fyr.

Hvorfor skal vi vælge dig?

Jeg er engageret og målrettet til det jeg laver. I WoW består det primært af Mythic raiding på så højt et plan som jeg kan komme til, og Mythic+. Som beskrevet ovenfor, bruger jeg meget tid på at forbedre min performance på min class, så jeg netop kan spille i det niveau som jeg gerne vil, og som jeg forventer/håber mine medspillere er.

Jeg er god til at modtage kritik, og hurtig til at udbedre mine fejl. Om det er en casual, trial, raider, officer, eller GM der skriver til mig om noget jeg kunne gøre bedre, er jeg altid klar på en lytter.

Jeg er altid forberedt på alle fights - om det er taktik, WA's, consumables, eller hvad der nu ellers kunne være. Og jeg står selvfølgelig klar ved indgangen af raidet før invites ruller ud.

Hvorfor har du valgt at ansøge hos os?

I er et dansk guild med raid dage (specifikke dage, tidspunkter, og antal) som passer perfekt ind i mit daglige skema.
Ifølge hvad jeg kan læse mig frem til på Wowprogress, så er i et guild som også raider på et niveau som jeg ville føle mig hjemme og tilpas i - der hvor man rigtig kan give den gas uden at skulle tænke på om den eller den person nu står i ilden igen igen.

Mit nuværende guild (Reclaim) har haft ændringer i ledelse, performance, og ikke mindst generel atmosfære der gør at jeg ikke længere føler det er guildet for mig.

Er der ellers noget vi skal vide, så er det nu du skal gøre dig grundig - hvis ikke så slut af med en joke

Executie som er i jeres guild, har jeg raidet med i Reclaim. Om han kan/vil vouche for mine evner som healer og mig som person, kan jeg ikke sige.

Mine logs fra Mythic er ikke det bedste, som i sikkert vil tænke med det samme. Jeg er nødigt typen der kommer med undskyldninger, men vi har haft konstante udskiftninger (samt ovennævnte ændringer) i Reclaim, hvor det har været svært at performe til sit yderste når man skal, well, samle meget op fra andre spillere. En ting jeg håber ikke kommer til at være tilfældet i Superbia, skulle jeg blive accepteret.
Hvis dette lyder arrogant, forstår jeg det godt - men jeg vil hellere lyde arrogant og være ærlig, end ydmyg og uærlig.

Skulle det ske i fik brug for mig som Windwalker, er jeg ganske fornuftig i dette spec også. Jeg mangler dog nogle upgrades hist og her for at kunne konkurrere mod toppen af dps'en.

Comments

3 Comments

Hasufer
Hey mate :)
Kigger mere på din app henover weekenden og vender tilbage med et svar på søndag! :)

Gl med app.

/Hasu.
Hasufer
Hey igen Tennisbolden! :)

Som det ser ud nu, kan vi desværre ikke bruge en extra monk-healer. Du er velkommen til at prøve igen på et andet tidspunkt, men pt er vi desværre full på healer fronten.
Tak for interessen igennem din app og gl med at finde en guild! :D

/Officers.
Applicant
Mange tak for svaret.

Hvis i skulle kunne bruge mig som DPS også, som skrevet, så er jeg ganske fin der, omend ikke bedre performance end healer. Nyder at spille begge specs. Hvis ikke, så er det helt fint, og igen mange tak.

God aften!
Page 1