Notify Message
Applications

Uniiq

Status: ACCEPTED
Submitted on: Jan 20, 2019 at 06:59 PM

Velkommen til Superbias ansøgningsskema. Vi ønsker dig held og lykke med ansøgningen og minder dig om at ansøgningen er vores eneste kendskab til dig. Så sørg for at læse den grundigt igennem inden du poster den...

Hvor gammel er du?

29

Race and Class
Orc Hunter
Rolle

DPS

Du ansøger som?

Raider

Hvad er din raid erfaring gennem alle expansions? - Cleared på relevante tidspunkter.

Har copy pasta fra Wowprogress.

Started playing in Vanilla(Casual) In the guild called "Ressurrected" on laughing-skull. got to clear Molten Core, Zg and 3 bosses in Aq40.(Played as Mage)
Cleared Every raid in TBC, Started raiding with friends, as we cleared Illidan the guild slowly went into hibernation. I choose to join the guild Operation Eskimoes(top 60 orso at the time) clearing Sunwell, wiped 345345 times on Muru, still have nightmares of him.(Played as Priest + Mage)
At Wotlk, Irl friends went back together to raid, cleared every raid tier with this guild.(Played druid + priest)
At Cata i didnt really raid serious, only casual due to Military training.
At MOP i played in the guild Meridian i cleared upto Garrosh. (Healer and tank Monk)
In WOD i cant really recall where i raided, other then it was semi casual (Holy Paladin)
in Legion i raided with some Danes, i didnt clear everything, but cleared HC and a couple of Mythic bosses.(Warlock and Demon hunter).
BFA: Raided in the guild Matter of time, from start expansion, i really enjoyed the guild nothing bad to add other then; Some of the players went prehaps the smartest tool in the shed. But they very kind people!(Started as DH, now just Hunter=)

Fortæl os om dine roller på et raid.

Pt, er BM hunter pretty faceroll ift talents, der er ikke så meget at lege med. Havde tidligere leget med 2xPack Alpha + 1 Archiev, Pisse god til M+, knap så vildt til raiding grundet "Pet AI".
Bevægeligheden ser jeg som en kæmpe fordel ift mechanics på fights. Brugen af ens utility til f.eks. Trap, 3xSoak på Vectic, Soak pool på Zul i blood osv. En meget versatile class som bringer lidt af hvert til bordet.
Pet AI, syntes jeg er et problem til tider hvor det tager 7 lange og 7 brede før det for flyttet sig hen til det target man fokusere "Selv med Pet attack macro"(Fetid og de lorte pods) <3.
På Ghuun benyttede jeg mig af Barrage, grundet den store range og reach ift at være orb runner.

Kort og præcis: En der kan lave forskellige opgaver, uden at have en DPS penalty.

Hvad gør du for at forbedre din class og hvor henter du din info?

Jeg er altid velforberet til raids ved at læse op på bosser, se video, Benytte mig forums samt discords (Trueshot Lodge, Icy veins, Reddit osv). Har desværre ikke tiden til at farme gold som der skal bruges, men heldigvis for Dankortet!
Efter jeg er faldet godt til rette i det nye job, har jeg nu mulighed for at spille meget mere end tidligere(Intro, Kurser, mm.) såsom M+, og indhente det sidste rep!

Har du andre relevante characters?

Blindmayn - Men dette er mere for hyggespil

Fortæl noget om dig selv, hvad du laver til daglig osv.

Hedder Danny Poulsen, er 29 år gammel og er bosat i "Thy". Jeg bor sammen med min kæreste samt min elskede hund (Ja hunden har højere prio). Til dagligt arbejder i Psykiatrien Region Midt i Herning(Startede 1/9). Primært bruger jeg dagligdagen på at arbejde samt transport frem og tilbage. Når jeg er hjemme bruger jeg tiden sammen med kæresten og når jeg har farmet rep hos hende, hedder det gaming i den ene eller anden form. Weekenderne bliver brugt til afslapning eller spisning sammen med venner og familie. i ny og næ lister jeg mig afsted til træning :P.

Hvorfor skal vi vælge dig?

En stille og rolig gut, der kan bevare overblikket i alle pressede situationer, og er ikke bleg for at improvisere midtvejs i det her tilfælde "Raid". Jeg mener selv at min indstilling på at alting altid kan forbedres, giver et godt indblik ind i den mentale del af "mig".

Hvorfor har du valgt at ansøge hos os?

Jeg snakkede kort med Hasufer, omkring jer efter jeg fandt jer på Wowprogress. Dansk talende guild hvor raiding dagene er få, er yderst attraktivt. Plus, jeg mener selv jeg har kaliberen til at spille på top niveau.
Det tiltagende i også beskriver jeg som er, i er et venligt og Inspirerende raid miljø, dette har været savnet i tidligere guild, jeg har spillet i. (The blame game).

Er der ellers noget vi skal vide, så er det nu du skal gøre dig grundig - hvis ikke så slut af med en joke

Grundet mit arbejde, er der en lille risiko for at jeg kan blive kaldt ind "Akut", hvor jeg simpelthen SKAL møde ind. Dette kan ligeså godt være en Lørdag end lige på raid dagende Man/Tirs.

Comments

5 Comments

Hasufer
Hey Uniiq! :D

App set, vi snakker lige omkring den i morgen og vender tilbage med et svar soonish!

/Hasu.
Hasufer
Grundet mit arbejde, er der en lille risiko for at jeg kan blive kaldt ind "Akut", hvor jeg simpelthen SKAL møde ind. Dette kan ligeså godt være en Lørdag end lige på raid dagende Man/Tirs.


<- kan dette forekomme midt under progressfight, fx kl 20 en mandag aften, eller ved du det lidt før, så vi kan replace til hvadend vi er på? :D
Applicant
Nej, det ville aldrig ske, de plejer at ringe 5-7 timer i forvejen.❤
Hasufer
Super! 😎
Hasufer
Hey igen! :D Vi er blevet enige om at se hvad du kan på trial hos os! :D
Vi raider BoD første gang på mandag/tirsdag, og her regner vi med at du kan være med til det hele! ^^
Velkommen til!

/w Hasufer, Alduin eller Nemes ingame for invite når du er klar! ;)

Vh Hasu.
Page 1