Notify Message
Applications

Areni - Terokkar

Status: ACCEPTED
Submitted on: Feb 09, 2019 at 02:50 PM

Velkommen til Superbias ansøgningsskema. Vi ønsker dig held og lykke med ansøgningen og minder dig om at ansøgningen er vores eneste kendskab til dig. Så sørg for at læse den grundigt igennem inden du poster den...

Hvor gammel er du?

27

Race and Class
Troll Druid
Rolle

DPS

Du ansøger som?

Raider

Hvad er din raid erfaring gennem alle expansions? - Cleared på relevante tidspunkter.

TBC:
Startede sent i TBC så har ikke formået og opnå nogen vilde achievements her desværre.

WOTLK:
Naxx / Eye / Obsidian / Ulduar - Altsammen cleared på relevante tidspunkter (Kan checke meta achieve's dato'er)

Cata: Holdte en pause i første 2 tiers, og derfra blev alt content også cleared på relevante tidspunkter (Som også kan ses på achive's dato'er :)

MOP: Alt content cleared, dog ikke på relevante tidspunkter, jeg raidede ikke særlig Hardcore på dette tidspunkt, da jeg var mere over i PVP / Timed dungeons osv.

WOD: Jeg startede først med at raid "hardcore" igen i slutningen af WOD hvor jeg derfra var færdig med studie osv og derfor havde tiden igen til at raid flere gange om ugen :). men nåede og få Blackrock foundry / Hellfire citadel clearepå Mythic, dog efter nerf.

Fortæl os om dine roller på et raid.

Min rolle på et raid er at DPS, og selvfølgelig være en stabil medspiller når det kommer til movement og engagere sig i at kunne optimere, ikke kun DPS men generelt ikke fucke op, jeg føler mange raider's har store problemer med at tænke på sig selv nogengange istedet for at tænke på hvordan man som hold kan optimere for at få et Kill, og ikke kun se på sin personlige orange parse.
Conclave er et rigtig godt eksempel med dispells / decurse. Opulence med gems osv :).

Udover det kan jeg gå healing osv, vil dog gerne indrømme det ikke er min stærkeste side, men jeg vil selvfølgelig gøre alt for at forbedre det hvis vi på en given fight skulle få brug for det.

Hvad gør du for at forbedre din class og hvor henter du din info?

Source's:
Raidbots.com
SimC
Pawn
Warcraftlogs

Det er nok de 4 jeg bruger aller mest til at optimere, jeg personligt kunne aldrig finde på at sige ja til et item medmindre jeg har simmet det og ved at det er en DPS Increase mere værd en den anden person jeg "roll'er" imod.
Udover det ved jeg også altid når jeg går ind i et raid hvad jeg skal bonus roll på, og ja prøver så vidt muligt altid og optimere mit gear og sørge for ikke at miste dps når man eks. rammer haste "Breakpoint", hvilket jeg balancerer på lige pt :)

igen, tænke på holdet fremfor ens egen ego, det plejer altid og give bedre resultat :D.

Har du andre relevante characters?

Min DH som jeg har kørt med igennem Uldir som main Alt.
- https://worldofwarcraft.com/en-gb/character/terokkar/Singlaive

PT. 390 Ilvl, men jeg kan snildt bruge en dag i m+ også ramme 400+ da jeg kun mangler off pieces / trinkets, især fordi jeg har de traits der skal til at nemt og kunne gå ind i raid og blast dps :).
_____________________________________________________________

Min DK (Som jeg pt bare har valgt og gear lidt på for at have en m+ Tank, enlig bare gjort for at hjælpe lidt i guilden da vores main tanks aldrig rigtig er på i dagstimerne).
- https://worldofwarcraft.com/en-gb/character/twisting-nether/Runeseek

Fortæl noget om dig selv, hvad du laver til daglig osv.

Lige pt ikke særlig meget, jeg har et deltids arbejde, og går enlig og venter på at kunne starte studie igen efter sommer.

Jeg bruger mest min fritid på at træne i ny og næ (En klassiker :P), derudover har jeg en hund som jeg bruger en del tid på, og ja selvfølgelig se til vennerne i weekenderne for det meste, også en kæmpe mængde gaming ;-).

Hvorfor skal vi vælge dig?

Well, jeg håber da på at i føler jeg kunne være et godt "fit" til jeres Raid roster.
Og at nogen af de ovenstående ting forhåbendtlig ser ud som nogen i synes er tiltrækkende :).

Og ja så synes jeg bestemt også jeres progress er super Fed! taget i betragtning af hvor lidt i raider, det er da kun et kæmpe + også!

Jeg vil selvfølgelig give mig 110% til forberedelsen til hvert raid, og især når vi/i kun raider 2 dage om ugen, så er det da helt oplagt at man kun Kan møde op med alt den viden der skulle til, både til Progress boss, men bestemt også til de næste 2 mindst :).

Hvorfor har du valgt at ansøge hos os?

- Jeg har haft en stort ønske om at komme tilbage til at raid i en Dansk guild i et godt stykke tid nu, både for det sociale men bestemt også i raid. Jeg føler det hele bliver lidt nemmere når man kan kommunikere på sit eget sprog i nogen hektiske situationer eksempelvis :).

Er der ellers noget vi skal vide, så er det nu du skal gøre dig grundig - hvis ikke så slut af med en joke

Jamen nemt! har i nogensinde set en høne blive spist levende af en gris ?
Well, here you go!

https://www.youtube.com/watch?v=6n3pFFPSlW4

Comments

5 Comments

Hasufer
Hey mate! :)
Mange tak for din app, vi ser nærmere på den og vender tilbage med et svar inden for et par dage, stay tuned.
Det er også muligt at vi hiver dig på disc til en kort snak i morgen aften ved 19:30 tiden, hvis du har mulighed for at deltage der! :)

/Vh Officers.
Applicant
Det er helt okay, i hiver bare fat i mig på B-tag #Pryak2191, hvis der skulle være nogen spørgsmål :D
Xhanon
Hej!

Og tak for din app.

1. Jeg ser at du har mastery enchant på dit weapon, men du har rimelig low haste, nogen grund til du ikke har quick navi som enchant? i og med din character simmer usædvaneligt højere på haste PT.

2. På dit kill på Opulence, ville det ikke have været bedre at kører Fury of Elune som talent, istedet for Shooting stars? givet at du basicly nuker bossen ned på kort tid i last phase


3. Kan se du ikke bruger Wild charge, på andet end Jadefire Masters, hvis du ikke bruger wild charge generalt på fights for at optimize dps movement, ville det så ikke være bedre at gå Renewal?

4. Kan se på dine logs at du ikke så tit bruger innervate, generalt. Var det dine healers som ikke callede på det? eller hvordan havde i sat det op i jeres guild?


5. Hvad lyder din opener på?Held og lykke med appen!
Applicant
1. Grundet mastery enchant pt, er at jeg har kørt (eller prøvet og køre) masse m+ over weekenden, (Nu hvor jeg checker armory), jeg bruger normalt heller ikke Crit / mastery ring (Slot 1) i Raids, men jeg sidder bare og leger lidt med det i dungeons :).
- https://www.raidbots.com/simbot/report/o9s7X78WKRSTbERNW6qwyS = er Mit normale raid setup pt.

2. Helt klart, jeg sad og kiggede på det den anden dag, især fordi der kan nå og blive smidt min. 3 casts af på et "Normal timed" kill (Perfekt til add spawns), men på progress, havde jeg bestemt troet shooting stars ville vise sig og give et bedre resultat på selve Boss, da vi bestemt havde nok Aoe blast til adds, og med en DK der kunne Decay / Mass Grip også, men jo næste gang jeg ser opulence foran mig og ja vores generelle speed lå på 7:11 første kill, så vi fik ikke engang 3. sæt af adds, men næste gang skal jeg helt klart nok spec over i Fury of Elune :).3. Wild charge er jeg gerne ærlig og sige jeg skal optimere noget mere, og det vil jeg selvfølgelig også gerne gøre med det samme :), Det har været en dårlig maní med at have Tiger Dash som en "Emergency" button til at kunne komme væk fra ting med på feks Opulence, at stå lidt langt væk og skulle ind og stack for flames / Videre til næste rum og måske bare placet sig i modsat ende for at droppe volatile's, og hurtigt kunne Dash sig videre til næste rum.
Men helt klart, det skal jeg hurtigt få rettet op på :).


4. Vi kører med at vi ikke bruger innervates medmindre healer's caller for det pt :), selvom der tit går en innervate til spilde, men ja, det er desværre ikke noget jeg er herre over. Selvom jeg selvfølgelig godt bare kunne smide den afsted hvor jeg ville føle den kunne passe ind helt i slutningen af en fight, men ja, De vil gerne selv holde styr på det. og normalt har vi én healer som man er assigned til, som selv skal bestemme hvornår han vil have den.

5.
Solar -> Stellar Flare - Moonfire - Sunfire -> Incarn -> Starsurge -> Empowerment rotations, og derfra bare altid have 100% uptime på dots self, altid have en Starsurge klar til movement. Og selvfølgelig i Incarn få max ud af Streaking stars traits ved at sørge for altid at have roterende Empowerment procs.

- Er der noget som helst du synes der kunne ændres, vil jeg med glæde tage imod råd :)
Hasufer
Hey igen mate!
Vi er blevet enige om at give dig en trial for at se hvad du kan præstere i vores raids! :)
GL med trial og velkommen til! :)

/Vh Officers.
Page 1