Notify Message
Applications

Rogue

Status: REJECTED (Class temporarily full)
Submitted on: Feb 27, 2019 at 07:25 PM

Velkommen til Superbias ansøgningsskema. Vi ønsker dig held og lykke med ansøgningen og minder dig om at ansøgningen er vores eneste kendskab til dig. Så sørg for at læse den grundigt igennem inden du poster den...

Hvor gammel er du?

19, snart 20.

Race and Class
Blood Elf Rogue
Rolle

DPS

Du ansøger som?

Raider

Hvad er din raid erfaring gennem alle expansions? - Cleared på relevante tidspunkter.

Jeg var casual igennem hele wrath-warlods, så jeg cleared ikke alle tiers, eller alle bosser på det højeste level.

XP Legion
EN 7/7 m
ToV 1/3m
NH 9/10m
Tomb 8/9m
Anto 10/11m dræbte ikke eonar, men endte med top 124 world, og rank 4 world som 2 dages raiding guild med Safety Dance på Argent Dawn.

XP i BFA
Uldir 8/8 Mythic
BoD 6/9 mythic atm

Fortæl os om dine roller på et raid.

For det meste tilbyder jeg en del ST Dmg, men kan også have god skade på cleave bosser, på cleave boss kan jeg generelt lave mere skade end mange andre. Jeg plejler også at kunne soak ting, som måske andre ikke kan, eller vil blive 1shottet af. Så det åbner et par muligheder op for andre ikke skal dræbe sig selv, eller retter sagt offer sig.

Hvad gør du for at forbedre din class og hvor henter du din info?

Jeg bruger primært warcraftlogs og analyser hvordan andre spiller, og gør hvad på forskellige tidspunkter. Jeg bruger også en del tid på twitch, og kigger på andre rogues som tit ligger i toppen. Simulationcraft og er også noget jeg bruger tid på, for at finde fremtil de bedste stats og gear sets.

Fortæl noget om dig selv, hvad du laver til daglig osv.

Jeg går pt derhjemme pga lang tids sygdom, med det mener jeg har en depression som jeg ikke ved helt hvornår forsvinder. Ellers plejler jeg at gå i skole og studere til noget indenfor IT verdenen. Min fritid består også af en del gaming, som nok ikke kommer som et shock for de fleste. Jeg bruger dog også tid på mine irl venner, familie osv når der er tid til det.

Hvorfor skal vi vælge dig?

Jeg kommer med en god håndfuld motivation til at raide, og tryhard ekstra meget fremfor mange andre. Jeg lære hurtigt af mine egne fejl, men dog også af andres, så jeg ikke laver deres fejl selv. Jeg bruger også en del tid på andre classes end min main, med det mener jeg også har en god håndfuld alts, jeg spiller på til dagligt så hvis de skulle bruges til main raiding eller lign. ting så kunne de blive brugt. Så jeg har en del exp indenfor mange af de classes jeg spiller udover min rogue, så hvis de skulle bruges en dag, ville det ikke være et problem at skifte over med mindre de var undergeared i forhold til bossen req.

Hvorfor har du valgt at ansøge hos os?

Jeg har længe kigget på jeres guild, og set en del spillere herfra men har dog aldrig haft lysten til at apply før nu. Jeg føler det med at være et dansk guild kan bringe andre ting på bordet, fremfor at spille med andre fra EU eller enda NA. Jeg har set en del gode ting herfra, og har også hørt om gode ting. I ser også ud til at være godt med i tiers selvom i kun er en 2 dages raiding guild, så det er kun tommel op herfra. Jeg kan forstå en af mine tidligere guildies " Areni/Iréna som jeg spillede med i starten af BoD har joined jeres guild, og har kun hørt gode ting herfra, så tænkte det ville være en åbner til et bedre guild.

Er der ellers noget vi skal vide, så er det nu du skal gøre dig grundig - hvis ikke så slut af med en joke

Jeg ved skam godt når i kigger på mine logs, at i tænker yikes han er bad brain, og det vil jeg slf kunne forstå. Men man kan vel se igennem fingerne med det, og evt smide en person på trial, og hvis personen spejler sig for meget at hans nuværende logs er man nok bare ikke en god spiller. Jeg har næsten aldrig har gode logs overall i et tier damage wise, men jeg har altid være en go' spiller mekanisk, det synes jeg bare lige i skulle vide. Go' dag.

Comments

2 Comments

Hasufer
Hey Mirq! :)

Tak for din fine app, vi kigger nærmere på den og vender tilbage med et svar hen over weekenden!

GL

/Vh officers.
Hasufer
Hey igen Mirq.

Vi har snakket omkring det til aften, og er blevet enige om, at vi tror du vil få svært ved at compete med de 2 rogues vi allerede har. Herudover søger vi som sådan ikke flere rogues pt. Vores roster har kun rigtigt rum til en healer mere, men du er velkommen til at prøve igen engang i fremtiden, når du har lidt mere endgame raid-erfaring m.m.

Tak for interessen du har vist os, og vi beklager det ikke kan blive til mere for nu - Du er altid velkommen til at prøve i fremtiden hvor det hele måske ser lidt anderledes ud! :D

GL med at finde en guild der passer dig! ;)

Vh Officers.

Page 1