Notify Message
Applications

Saiboth

Status: REJECTED (Class is full)
Submitted on: Mar 01, 2019 at 01:14 AM

Velkommen til Superbias ansøgningsskema. Vi ønsker dig held og lykke med ansøgningen og minder dig om at ansøgningen er vores eneste kendskab til dig. Så sørg for at læse den grundigt igennem inden du poster den...

Hvor gammel er du?

17 - 18 snart :)

Race and Class
Troll Druid
Rolle

DPS

Du ansøger som?

Raider

Hvad er din raid erfaring gennem alle expansions? - Cleared på relevante tidspunkter.

Legion:
Raidede mest på et lavt niveau i starten a Legion da jeg ikke havde en guild. Da ToS kom ud raidede jeg i en semi guild i hc da det ikke var noget tryhard. Raidede videre i antorus på et lidt højere niveau, men stadig ikke noget specielt.

BFA:
Begyndte at raid seriøst, clearede 8/8 M uldir vi blev de 3 bedste på serveren da det var over vinteren og vi ikke spillede så meget igennem December. Vi er nuværende 5/9 M BoD. Anden bedste på serveren og vi får King Rast ned på næste raid dag.

Fortæl os om dine roller på et raid.

Min rolle i et på et raid hold er DPS, og at være en medspiller når det kommer til mechanics og viser interesse i at kunne optimere min spillestil til den specifikke boss, ikke kun mit dps output men også at ikke lave fejl. Jeg viser meget større interesse i at få et kill end at få gode logs. Jeg er hurtig til at tilpasse mig selv til en specifik boss/roster så det forbedre vores chancer i at få noget progress.

På nogle bosser hvor jeg har en opgave, så fokusere jeg på den opgave, men stadig gør et godt dps output. Fx. Conclave med henholdsvis despells etc. og opulence med hvilke gems jeg skal tage.

Jeg kan skifte spec til healing og stadig gøre det rimeligt. Det er ikke min stærke side af druid, men jeg kan få det til at fungere, hvis vi skulle bruge en ekstra healer på en fight.

Hvad gør du for at forbedre din class og hvor henter du din info?

Jeg bruger primært:
Raidbots
Warcraft Logs
SimC
Pawn - statweight
Dreamgrove - discordserver

Det er disse hjemmesider/servere jeg får min information til at forbedre min class, jeg simmer altid inden jeg acceptere noget loot. Så jeg er sikker på at det er en god "upgrade" for mig. Det kunne jo være at der var en anden der havde mere gavn af det.

Har du andre relevante characters?

Jeg har en Warlock som jeg spillede på igennem Uldir på nogle bosser hvor vi manglede, såsom G'huun portals. Den sidder dog lidt stille lige nu da min current guild har masser af warlocks.

Jeg har en mage, som jeg hurtigt kan få op i gear, den er 120, ca. 320 ilvl så ikke noget specielt.

Jeg har alle classes i 110+, så hvis der er brug for en class, kan jeg hurtigt få en op i 120 og klargjort til raids.

Link dine Logs:

https://www.warcraftlogs.com/character/eu/outland/saiboth#spec=Balance - skal dog lige nævnes at opulence M og conclave, ligger lige lidt lavt, da det var progress kills, så jeg fokuserede mere på raidet end mig selv. :)

Fortæl noget om dig selv, hvad du laver til daglig osv.

Jeg går i gymnatiet i Kbh dagligt, jeg har en virksomhed ved siden af sammen med min bror. Det er meget dejligt, såsom jeg selv kan bestemme mine arbejdstimer, så det ville aldrig komme til at påvirke min attendance.

Jeg bruger en helt del tid på at slappe af foran pc'en selvfølgelig, og træne hist og pist. I weekenden hænger jeg ud med vennerne og alt det gode.

Hvorfor skal vi vælge dig?

Jeg håber da at nogle af de ovenstående ting er noget som i søger og at jeg passer ind i jeres roster. :)

Jeg syntes at jeres progress ligger rigtigt godt i forhold til den mængde at i raider. Det er noget jeg sætter rigtigt meget + på, da det viser at i kan være fuldt koncentreret i den tid i nu raider.

Det er nogle ting som jeg syntes at jeg ville passe lige ind i, jeg ville give mig alt hvad jeg kunne til de raids i holder. Det er noget jeg sætter pris på fordi jeg læser op til de bosser som jeg kan komme til at møde, og det ser ud til at i også gør det, så vi er 100% klar til bossen. :)

Jeg prioritere ALTID progress overfor logs, jeg er ligeglad med logs, bare at jeg er i en god guild med noget godt progress i den tier vi nu er i.

Hvorfor har du valgt at ansøge hos os?

Jeg har valgt at ansøge hos jer, fordi jeg altid gerne ville have en dansk raid guild, ikke kun for raids, men også at det diverse som keys, islands, WQ's og generelt bare være social. Det gør også det hele nemmere kommunikationsmæssigt, da man ikke lige hurtigt skal igennem oversættelsen til engelsk. Jeg har også ville skifte til Horde i noget tid nu, da jeg syntes de racer på Horde er meget bedre.

Er der ellers noget vi skal vide, så er det nu du skal gøre dig grundig - hvis ikke så slut af med en joke

Jeg er lige pt. på EU Outland aliance, men det et intet problem for mig at skifte over til jer, hvis i skulle vise interesse for mig.

Nu snakker jeg jo ikke normalt med en STX'er, men når jeg gør, så skal jeg bare have en stor menu :)

https://www.youtube.com/watch?v=FyN9fAG_mIc

Comments

2 Comments

Hasufer
Hey Saiboth!

Tak for din application, lækker effort der er lagt i den!
Vi snakker omkring din app hen over weekenden og vender tilbage med et svar på søndag! :)
Da vi pt har 2 boomkins som gør det super godt, er pladsen dog trang, så jeg ville ikke gøre mig alt for store forhåbninger hvis jeg var dig.
Anyways GL! ;)

/Vh Officers.
Hasufer
Hey igen mate.

Vi er blevet enige om, at det desværre ikke kan blive til en trial i denne omgang. Tak for interessen du har vist os igennem din app, og alt held og lykke med at finde en god raiding guild!

/Vh Officers.
Page 1