Notify Message
Applications

Luumsk-Outland

Status: REJECTED (Class temporarily full)
Submitted on: Mar 02, 2019 at 03:44 PM

Velkommen til Superbias ansøgningsskema. Vi ønsker dig held og lykke med ansøgningen og minder dig om at ansøgningen er vores eneste kendskab til dig. Så sørg for at læse den grundigt igennem inden du poster den...

Hvor gammel er du?

20

Race and Class
Blood Elf Rogue
Rolle

DPS

Du ansøger som?

Raider

Hvad er din raid erfaring gennem alle expansions? - Cleared på relevante tidspunkter.

Jeg begyndte at raide med nogle venner i TOS, vi var en meget casual guild, som formåede at få 4/9m hvor ingen af os virkelig havde nogen raid erfaring.

Uldir var mit første seriøse tier, hvor jeg raidede semi-hardcore, med en guild som var lavet med venner og nogle tilfældige. Vi formåede at få cutting edge, trods vores virkelig langsomme progression, og havde henblik på at klare os bedre i det nye tier.
Det endte ud med hhv. 120 wipes på Grong og 180 wipes på Opulence, hvilket var for meget for mig, da det var de samme fejl som kontinuerligt blevet lavet.

Top 998 Uldir, Sylvanas Refugees

Fortæl os om dine roller på et raid.

Mine roller på et raid team, er at jeg er en meget alsidig spiller, da jeg har mod på op til flere opgaver på et encounter. Jeg rerollede fra rogue til hunter i Uldir, da vi var noget til at punkt, hvor vi var for mange melees. Da mythrax nerfs kom, og vi overgearede Fetid, fik jeg muligheden for at skifte tilbage til rogue og tog muligheden. Jeg sætter altid kills over logs, da logs er fuldstændig irrelevante hvis vi ikke får killed. Hvem fanden kigger på et wipe, og tænker "Uhh han er god".
Jeg er samtidig en meget stille type, under raiden men vil selvfølgelig altid åbne kæften, hvis jeg har noget som ville forbedre vores progression.

Alt i alt, gør jeg hvad jeg får besked på af min raidleader, uanset om det er at holde CDS, for f.eks. Fetid eller tage Ruby og sørge for at holde debuffen oppe.

Jeg har altid høj attendance, og planligger min daglig dag udfra at jeg skal raide. Hvilket vil sige jeg egentlig putter raiding højere, end mit irl liv. Det er lidt trist

Hvad gør du for at forbedre din class og hvor henter du din info?

Jeg er en meget aktiv bruger af raidbots, i forhold til stats men føler jeg har fået nok erfaring, til at være i stand til at tage beslutninger, uden at skulle sidde og vente på en computer.
Jeg er en meget aktiv bruger af Ravenholdt (rogue discord), også følger jeg adskillige rogues på streams, for at få forskellige indblik, i hvordan jeg kan optimere min class og min generale performance.
Jeg er også en bruger af warcraftlogs, hvor jeg ofte analysere og sammenligninger, med andre rogues som ikke "padder". For at se hvad de gør under progression, for at hjælpe deres guild bedst muligt.

Jeg er meget engageret i de forskellige rogue specs, og vil derfor være i stand til at spille alle 3 specs, på et højt niveau hvis nødvendigt. Hvis nu f.eks. en Zul situation skulle opstå igen.

Har du andre relevante characters?

Har alle classes, udover shaman i 120, hvor deres ilvl gennemsniligt ligger på omkring 375-80. Har derfor prøvet stort set alle specs, men ender altid med at skifte væk fra dem, da det ikke er det samme som rogue. Har derfor altid vendt tilbage til min rogue, da det er min "comfort zone". Vil selvfølgelig være villig til at rerolle, hvis det sker at rogues bliver uspillelige.

Fortæl noget om dig selv, hvad du laver til daglig osv.

Mit navn er Mathias, og er 20 år gammel. Jeg afsluttede min gymnasielle uddannelse i sommers, og har derfor sabbatår lige nu. Jeg arbejder deltid på en tank lige for tiden, og har derfor en masse tid til at engagere mig i WoW, hvilket også er grunden til at jeg søger hos jer, da jeg gerne vil prøve kræfter med en progression fokuseret guild, fremfor at der skal være plads til alle.
Jeg er en ung fyr, som er helt nede på jorden, og nyder guild progression samtidig med at have det sjovt, indimellem pulls.

Hvorfor skal vi vælge dig?

Fordi jeg er en frisk ung fyr, med styr på sit lort og bruger meget af sin tid uden for raids, ligegyldigt om det er Islands, m+ eller bare at være socialt anliggende. I vil ikke møde en fyr som kommer uforberedt, da det ville være at spilde jeres tid, samt min. Jeg kan min class, og ved hvor den performer bedst. Jeg kommer oftest godt ud af det med alle, og er selvfølgelig altid med på noget banter.

Hvorfor har du valgt at ansøge hos os?

Jeg har valgt at søge hos jer, da jeg har hørt meget godt om jer og er blevet opfordret til at apply. Det er et selvfølgelig et kæmpe plus, at i er dansk og jeres raid tider passer mig perfekt. I har eksisteret i mange år/expansions, hvilket indikerer at jeres guild er en velsmurt maskine, og der er styr på tingene, hvilket er en evne jeg har savnet indenfor min wow karriere.

Er der ellers noget vi skal vide, så er det nu du skal gøre dig grundig - hvis ikke så slut af med en joke

Min rogue er nuværende på Outland-Alliance, men hvis nødvendigt er jeg klar til at skifte. Samtidig er jeg lidt bagud på gear, da min tidligere guild disbanded og har derfor misset 1-2 reclears. Jeg har dog holdt mig aktiv indenfor m+, i den periode men er desværre ikke så heldig, at jeg kan følge med mythic gear.

Comments

2 Comments

Victoriouzly
Hey Luumsk

Vi har pt. 2 rigtigt gode rogues, men vil selvfølgelig lige snakke det igennem!
Vi snakker omkring det i løbet af søndag, og så vender vi tilbage med et endeligt svar :)


/Vh. Officers :)
Victoriouzly
Hey igen!

Grundet at vi pt. har 2 rigtigt gode rogues som har god attendance, vælger vi at decline din application.
Tak for interessen og held og lykke til fremad!

/Vh. Officers.
Page 1