Notify Message
Applications

Scan

Status: REJECTED
Submitted on: Apr 02, 2019 at 02:22 AM

Velkommen til Superbias ansøgningsskema. Vi ønsker dig held og lykke med ansøgningen og minder dig om at ansøgningen er vores eneste kendskab til dig. Så sørg for at læse den grundigt igennem inden du poster den...

Hvor gammel er du?

28

Race and Class
Pandaren Monk
Rolle

Healer

Du ansøger som?

Raider

Hvad er din raid erfaring gennem alle expansions? - Cleared på relevante tidspunkter.

Startede 40 man raiding i Vanilla og clearede MC, ZG, BWL, AQ40, op til Huhuran.
Raidede lidt i starten af BC, men ikke så meget, da jeg tog på udveksling i Kina i et år.
Startede en guild med nogle venner i Wrath, Four Seasons på Boulderfist (https://www.wowprogress.com/guild/eu/boulderfist/Four+Seasons/rating.tier10_25), hvor vi clearede alt i Tier 7 på 25 man, jeg fik Undying achievement (som healer), og sarth 3D på 10 man. Spillede i en kinesisk guild i Ulduar. Guilden endte på en world 3801 plads, som dog ikke er så impressive, men jeg fik en del ledelseserfaring med at lede den guild. Efter Wrath var fokus på real life, spillede lidt på kinesiske servere, uni og startup projekter.

Kom tilbage til BFA, puggede mig til curve i uldir og 2 første bosser, og joinede en guild her til BoD hvor vi er 3/9M.

Fortæl os om dine roller på et raid.

Generelt spiller jeg altid det som der er behov for, hvad enten det er tank, melee, ranged eller healer. Jeg foretrækker dog at være healer, da det ofte er der man kan have en stor impact på success. Som healer er det da sjovt at vinde på healing meteret, men i mythic progression ofrer jeg gerne min HPS for at sørge for at kritiske heal opgaver bliver fuldført, som f.eks at være klar på at spot heale tanks, eller folk med bestemte debuffs. Jeg respeccer nogle gange fra fight til fight, afhængigt af healing behovet, til high single target healing, eller high raid healing. Førhen da jeg raidleadede, både guilds og pugs, satte jeg mig meget ind i, ikke kun taktikker, men også hvordan at jeg videreformidlede taktikker til andre, samt delegerede roller og opgaver til healing officerer, dps officerere og tank officerere. Nu da jeg har en del andet i mit liv, men stadig godt kan lide wow og raiding, så foretrækker jeg en mere limited rolle, som raid medlem, der har sit eget på det tørre, og bidrager med det der forventes.

Hvad gør du for at forbedre din class og hvor henter du din info?

Sammenligner logs fra andre healers, raids og guilds. Der er mange forskellige andre fora og hjemmesider der er class specific, og log performance analyzers, men umiddelbart nu for min monk healer, kigger jeg mest på hvad top world healers gør, bruger og i hvilken konktekst (hvor lang er figthen i forhold til det hold jeg er på, hvilke andre healers bruger de, og hvad kan man lære fra deres situation etc.). Dette går dog også tilbage til roller, fordi hvis alle 5 healers går efter high HPS via aoe heals etc, og man ofte oplever at en tank, eller folk med dot ved Grong dør, så er det jo ikke optimalt. Så hellere assigne en eller flere til bestemte opgaver, og måske lade dem med højst HPS potential, stå for dette.

Har du andre relevante characters?

Jeg har følgende classes i 120:
Paladin, Druid, Warrior, Demonhunter, Warlock, Death Knight.

Jeg kan nemt og hurtigt få en hunter, rogue, shaman eller priest i max, hvis det bliver relevant.

Jeg foretrækker at heale, og har ikke nogen præference for hvad jeg spiller. Har primært spillet monk healer, men skifter gerne main til en anden class, og vil relativt hurtigt kunne få den gearet op, og sat mig ind i at spille den på højt niveau.

Fortæl noget om dig selv, hvad du laver til daglig osv.

Født og opvokset på Fyn, gik på gymnasie i Odense, og BSC. i International Business + MSc in Information Systems fra CBS. Har brugt en del år i Kina og USA, og started forskellige virksomheder op. Arbejder nu for et par kinesiske virksomheder nord for København, hvor jeg også bor nu.

Hvorfor skal vi vælge dig?

I skal vælge mig fordi at jeg er en nice guy, som bestræber mig på at være nummer 1. I får en raider som har sit liv på plads, der kan få prioriteret tid til de 2 ugentlige raids. Der er ingen forældre til at slukke for internettet under raiding. Der er ikke problemer med at betale internetregningen til tiden, eller børn der skal passes under raids.

Hvorfor har du valgt at ansøge hos os?

Mine characters er på Kazzak, så her kigger jeg til at starte med. Jeg er interesseret i kun at raide 2 dage om ugen, men vil selvfølgelig gøre det så godt som muligt i den begrænsede tid der er. Hvert et minut betyder blot endnu mere, end i en 5 day a week guild. Den anden grund er at i er danske, og forhåbentligt kommer vi godt ud af det sammen, og måske kan vi mødes i det virkelige liv til en kaffe eller pizza en dag. Den tredje årsag er at i nu aktivt kigger efter nye healere, så nu da den nuværende guild jeg er i, har aflyst raids, og main tanks er stoppet i dag, og der ikke er meget initiativ fra ledelsen til at gøre noget ved rekruttering, så tænker jeg at nu er et godt tidspunkt at søge ind her.

Er der ellers noget vi skal vide, så er det nu du skal gøre dig grundig - hvis ikke så slut af med en joke

Hvis jeg ikke kommer i betragtning til et trial spot, så er jeg også meget interesseret i at joine som social, da dette også kan være en måde at lære hinanden bedre at kende på i første omgang.

Comments

1 Comment

Hasufer
Hey Scan! :O)

Tak for din app og den interesse du har vist Superbia herigennem - vi kigger nærmere på det hele og vender tilbage med et svar, snarligt! :)

GL

/Hasu.
Page 1