Notify Message
Applications

Spunkikunk

Status: ACCEPTED
Submitted on: Apr 04, 2019 at 03:13 PM

Velkommen til Superbias ansøgningsskema. Vi ønsker dig held og lykke med ansøgningen og minder dig om at ansøgningen er vores eneste kendskab til dig. Så sørg for at læse den grundigt igennem inden du poster den...

Hvor gammel er du?

21

Race and Class
Nightborne Rogue
Rolle

DPS

Du ansøger som?

Social - med henblik på at blive raider senere.

Hvad er din raid erfaring gennem alle expansions? - Cleared på relevante tidspunkter.

Jeg har raided i wow siden MoP, Stoppede og havde en pause umiddelbart efter throne of thunder, derefter har jeg raided HfC normal/hc i WoD, i Legion raidede jeg på samme måde Antorus/nighthold og Emerald nightmare. I BFA har jeg raided mere end nogensinde før, da jeg er færdig med gym nu og kan være online mere, jeg har indtil videre været i 2 forskellige guilds jeg også kan skaffe anbefalinger fra, herunder en guild der hed "Switchblade" som gik i opløsning, denne guild raidede jeg uldir med, kom vidst til 5/8 med denne. Bagefter joinede jeg en guild der hedder "Project nemesis" men stoppede selv efter en del antal måneder fordi jeg simpelthen trængte til en pause. På kort tid med denne guild dræbte vi conclave. Men stoppede derefter, folk fra den guild er kommet videre efter guild teamet opløstes, og har nu edge, hvis i er interesserede kan jeg få anbefalinger fra dem. de kan fortælle om mit 'skill level'.

Fortæl os om dine roller på et raid.

Mainer DPS ligeglad med spec, hvis jeg på et tidspunkt kan tilbydes en plads på teamet vil jeg spille en spec efter hvad der er brug for. Har nu en Spriest Rogue og Warrior i 120 og kan spille på hvilken som helst af disse, dog skal det siges at jeg ikke healer på min priest.

Hvad gør du for at forbedre din class og hvor henter du din info?

Mine kilder til info kommer bla. fra Bloodmallet, Icyveins, Wowhead, Wow hotfixes, Raider IO, wowprogress og warcraftlogs. Holder mig altid opdateret med metaen, kigger på updates og statistikker omkring classes og deres performance i raids, osv.

Har du andre relevante characters?

Bigdig er min Spriest, Psykopeter er min warrior.

Fortæl noget om dig selv, hvad du laver til daglig osv.

Sabbatår, arbejder, gamer og sådan noget fis. Spiller en del wow ellers noget league, bor omkring skanderborg, er hyggelig og snaksagelig, Sætter pris på at man også spiller sammen udenfor raiden "Keystones, Warfronts, Emmisary" Osv. Det bliver spillet kun sjovere af.

Hvorfor skal vi vælge dig?

Jeg er dedikeret har i hele expansionen haft en 95+% tilstedeværelse i de raids jeg har skulle være med til. Jeg tager godt imod kritik, jeg har nemt ved at socialisere, jeg har gåpåmod og er nem at snakke med. Jeg kender spillet ud og ind, og prøver altid at blive bedre end jeg er i forvejen.

Hvorfor har du valgt at ansøge hos os?

For det første, fordi i er en dansk guild. Har skrevet lidt frem og tilbage med en af jeres officers, regner ikke med direkte at komme på raidteam, men nærmere at starte som social, vil gerne pushe keys og spille over discord indtil jeg kan begynde at raide på et tidspunkt i fremtiden. Derudover vil jeg også sige at jeres status som en ret succesfuld raidguild i forhold til bosskills i BoD også er tiltrækkende :)

Er der ellers noget vi skal vide, så er det nu du skal gøre dig grundig - hvis ikke så slut af med en joke

Har en ven der meget gerne vil joine sammen med mig, men han er ikke så meget for alt det her med ansøgninger. Tror dog sagtens han vil være med til et interview over discord hvis det er. Vil sætte pris på hvis han kunne komme med mig ind i guilden! Hans IGN er "Drengerøven"

Kan ikke lige komme på en joke i sekundet :O, men nu skrev jeg lidt andet i stedet :)

Comments

1 Comment

Hasufer
Hey Spunkikunk.

Tak for den fine app - du skla selvfølgelig være velkommen til at joine som social (og det samme gælder for din kammerat) - Senere hen, kan vi se på det hele, ift et raidspot i guilden! :)

Velkommen til

/w Hasufer, Alduin, Nemes eller Vicpriest ingame for invite!

/Vh Officers.
Page 1