Notify Message
Applications

Qballe

Status: ACCEPTED
Submitted on: Apr 18, 2019 at 05:47 AM

Velkommen til Superbias ansøgningsskema. Vi ønsker dig held og lykke med ansøgningen og minder dig om at ansøgningen er vores eneste kendskab til dig. Så sørg for at læse den grundigt igennem inden du poster den...

Hvor gammel er du?

39

Race and Class
Blood Elf Demon Hunter
Rolle

DPS

Du ansøger som?

Social - med henblik på at blive raider senere.

Hvad er din raid erfaring gennem alle expansions? - Cleared på relevante tidspunkter.

puha.. startede i molten core som medlem af MH (mythical honor ) mener vi endte som 3-5 eu 15 worldwide på ragnaros derefter tog jeg en lang pause og kom tilbage til MoP hvor jeg som del af en dansker guild på ravencrest var med til at cleare det raid der var dengang og tog igen en lang pause og kom tilbage i legion hvor jeg blev overtalt til at joine arathor>/hellfire clusteren i legion fik den guild jeg var i kun 4 bosser mener jeg det var ned på mythic og guilden har ikke engang forsøgt i bfa pga af manglende evne og drama og da det blev for meget sagde jeg pænt farvel og tak.

nok ikke relevant her men har også raidet i andre spil så som rift bla.

Fortæl os om dine roller på et raid.

jeg plejer gerne at være en som ikke har noget imod at påtage mig opgaver hvad end de måtte være.

jeg har raidet som healer før i tiden men spiller nu kun som dps og jeg fortrækker min hunter men da jeg ikke er fan af marksman og læner mig mest til BM spiller jeg min dh atm da BM ikke er et for godt sted atm.

Hvad gør du for at forbedre din class og hvor henter du din info?

ser gerne en del youtube vids men mangler sgu nogle kompetente spillere med samme classes som man kan snakke med og dele ider med den har der ikke været nogle af i de guilds jeg har været i siden jeg kom tilbage da jeg blandt dem lå en del højre end de gjorde desværre

Har du andre relevante characters?

min hunter

Link dine Logs:

aner ikke hvordan er en gammel mand hehe

Fortæl noget om dig selv, hvad du laver til daglig osv.

er en 39 år gammel stodder der ikke tager ting for alvorligt og sætter pris på god humor

jeg lever lidt efter indstillingen hvis det er værd at gøre så gør det ordentligt.. ikke fan af halvhjertet indsatser der spiller min tid og det er uanset om det er RL eller i et spil =)

Lige pt er jeg på vej tilbage efter en sygemelding ( ikke noget jeg har lyst til at dele offentligt bare ud af det blå )
så arbejder 10 timer om ugen lige pt 3 gange om ugen.

før det var jeg ansat på et lager hvor jeg endte som afdelingsleder på natholdet.

og så arbejde jeg som vagt i 9 år

Hvorfor skal vi vælge dig?

hvorfor ikke? =)

med mig får i en der gør hvad han kan hver gang - en der kommer forberedt ( så meget man nu kan være ) og en der ikke spilder guildens tid på at brokke sig hele tiden.

men som jeg altid siger når jeg er blevet bedt om at udfylde ansøgning hvad enten det er til arb. eller i spil for at joine en guild jeg er ikke den bedste til at skrive om mig selv men en ting kan jeg da sige der er vist aldrig nogen der har fortrudt at de ansatte/inviterede mig =)

Hvorfor har du valgt at ansøge hos os?

Jeg skifte til kazzak da jeg blev fortalt de havde en hel del danske guilds og da jeg lidt savnede netop det søgte jeg på wow progress og fandt frem til 3 stykker og min plan var at blive del af en der måske var en 4-5 ud af 9 bosser da chancen for et raid spot måske var lidt større end i en 9/9 men da de 2 andre åbenbart er "døde" checkede jeg superbia og blev imponeret over jeres indstilling og derfor tog jeg chancen og kontaktede jeres leder og fik af vide jeg skulle ansøge her =)

Er der ellers noget vi skal vide, så er det nu du skal gøre dig grundig - hvis ikke så slut af med en joke

den anden dag i banken overhørte jeg en gammel dame bede personen bag skranken om at checke hendes balance og da jeg ikke er bleg for at give en hjælpende hånd skubbede jeg hende omkuld...

Comments

1 Comment

Jepper
Hey Qballe!

Vi kan sagtens acceptere dig som social for nu, raider delen kan vi kigge på senere hen, pt. står vi ikke og mangler DHs i guilden, så for nu er du accepteret som social!
Page 1