Notify Message
Applications

Tézza

Status: REJECTED (Class is full)
Submitted on: Apr 23, 2019 at 11:33 PM

Velkommen til Superbias ansøgningsskema. Vi ønsker dig held og lykke med ansøgningen og minder dig om at ansøgningen er vores eneste kendskab til dig. Så sørg for at læse den grundigt igennem inden du poster den...

Hvor gammel er du?

24

Race and Class
Blood Elf Paladin
Rolle

Healer

Du ansøger som?

Raider

Hvad er din raid erfaring gennem alle expansions? - Cleared på relevante tidspunkter.

TBC - Raidede ikke seriøst, da jeg ikke havde alderen til det.
WOTLK - Startede med at tage spillet mere og mere seriøst. Til at starte med puggede jeg tiers såsom Naxx, Ulduar og ICC med venner, men endte ud i at joine en guild for at det blev mere seriøst.
Catac - Raidede med en guild der hedder Unknown Entity på Sylvanas og klarede tiers med dem.
MOP - Raidede med Unknown Entity og Depthcore på Sylvanas. Den ene guild i hverdagene og den anden i weekenden. Klarede alle tiers med dem i den expansion og i Depthcore var jeg officer, hvor jeg raidleadede nogle af dagens topspillere, såsom Clickz i Pieces og Lophis i FSY.
WOD - Raidede med en guild ved navn Fang på Kazzak, hvor vi blev world 200 ish i Highmaul og derefter holdte jeg en pause fra spillet på grund af uddannelse.
Legion - Var stadigvæk på pause fra spillet på grund af uddannelse, så spillede kun spillet i en casually forstand.
BFA - Raider lige pt. med guilden SPARKS på Kazzak, og er 8/9M. Dog desværre efter at have progresset en god sjat på Jaina, valgte et par main raiders at skride på grund af uenigheder med officers og guildmasteren. Det har resulteret i at guilden langsomt er ved at disbande.

Fortæl os om dine roller på et raid.

Jeg har haft forskellige roller på et raidhold. Som sagt har jeg førhen været officer i Depthcore, hvor jeg tog mig at recruitment og guidede ranged på selve progress. Jeg er meget vocal som person, så den vej igennem var det meget nyttigt. Raidleadede ranged både i UE og Depthcore.

I de sidste par guilds har jeg bare været raider, og har ikke rigtigt ville have en større rolle. Dog skal det siges at jeg stadigvæk er vocal og i SPARKS har jeg også raidleadede ranged på progress. Er ikke bange for at tage mig af de mere indviklet/krævende ting i en guild.

Hvad gør du for at forbedre din class og hvor henter du din info?

Jeg simmer og tester når det kommer til gear, og ellers henter jeg den meste information fra enten gode/kloge venner eller guides på hjemmesider så som icyveins. Dog tror jeg aldrig % på de guides, før det er blevet testet, da man kan have forskellige preferencer.

Link dine Logs:

Problemet er at jeg har mainet min Shaman, så har ikke rigtigt nogle relevante logs på min pala endnu, samt har jeg spillet Prot for det meste grundet af M+.

Fortæl noget om dig selv, hvad du laver til daglig osv.

Jeg hedder Daniel, og er 24 år gammel. Færdiggjorde en 2-årig HF sidste sommer er lige pt. igang med et sabbatår, før jeg starter på uddannelse igen. I mit sabbatår arbejdet jeg, og derudover gamer jeg en masse. Ved siden af gaming går jeg op i træning og ellers tager jeg i byen en sjællend gang imellem. Jeg er født og opvokset i indre København.

Hvorfor skal vi vælge dig?

I skal vælge mig fordi jeg er en moden fyr, der altid presser sig selv til det yderste. Jeg er ikke bange for kritik og ser det altid som en udfordring. Jeg gør altid mit bedste for at være bedst muligt opdateret på min class/spec, samt raidtiers. Jeg kommer aldrig uforberedt til en raid og møder altid op til tiden mm. informeret andet. Jeg har en stor attendance.

Hvorfor har du valgt at ansøge hos os?

Jeg har valgt at søge hos jer fordi i virker som en god dansk guild, hvilket jeg super gerne vil være en del af. Derudover har jeg hørt at i er meget sociale udenfor raids, hvilket jeg også ville værdsætte super højt. I har de to ting jeg leder efter. Nemlig at i er en dansk community, og at i udover er gode under progression, også er sociale sammen udenfor raids.

Er der ellers noget vi skal vide, så er det nu du skal gøre dig grundig - hvis ikke så slut af med en joke

Som person er jeg supper imødekommende og ikke mindst moden. Hvis jeg bliver en del af jeres raidteam lover jeg at der ikke bliver tilføjet det mindste drama på nogle punkter. Som skrevet tidligere er min attendance super høj, så i vil både få en erfaren og stabil raider ved at tage mig.

Comments

1 Comment

Jepper
Hey mate!

Sorry for at have haft dig hængende, men vi står i den situation at vi lige har fået en Hpal ind, og vi kan ikke se os selv skulle stacke flere Hpals, held og lykke fremover!

Gl med at finde en guild der passer dig!

Vh Officers! :)
Page 1