Notify Message
Applications

Mcfack

Status: REJECTED (Class is full)
Submitted on: Jul 23, 2019 at 05:24 PM

Velkommen til Superbias ansøgningsskema. Vi ønsker dig held og lykke med ansøgningen og minder dig om at ansøgningen er vores eneste kendskab til dig. Så sørg for at læse den grundigt igennem inden du poster den...

Hvor gammel er du?

35

Race and Class
Troll Rogue
Rolle

DPS

Du ansøger som?

Raider

Hvad er din raid erfaring gennem alle expansions? - Cleared på relevante tidspunkter.

Skal prøve at gøre det kort og to the point, hvis der er nogle uddybende spørgsmål står jeg til rådighed:

Inden WoW spillede jeg EverQuest i ca. 10 år, eller første 7 expansions, sammen med mange af dem der endte med at lave WoW. Jeg var main Wizard i EU's top guild igennem flere expansions, og ansvarlig for meget theorycrafting i Wizard communitien, samt taktikker til bosser.

I WoW har jeg guild/raidleadet alle tiers fra Molten Core frem til nu, undtagen Firelands og Legion (Real-life krav) Cutting Edge alle tiers jeg har spillet, undtagen vanilla Naxx hvor vi manglede 3 bosser.

Jeg byggede Vanguard op fra bunden af, og har mange øjeblikke jeg er stolt af. For at nævne nogle off the top of my head: vi blev #1 i verdenen i 3-dags bracket i WoD. Administrerede 'The Immortal', Siege of Orgrimmar #1 Warcraftlogs Feats-of-Strength, #1 Efficiency All-Stars på Warcraftlogs i adskillige tiers, #1 Warcraftlogs Speedkill All-Stars. Lavede en pug der fik tribute to dedicated insanity før nogen anden på serveren. Oh, og jeg puggede 2,8k rio score uden fast gruppe og HC Azshara i week 1 med randoms. /wrist

Fortæl os om dine roller på et raid.

Jeg har spillet alle roller, men foretrækker tanking eller min rogue. Generelt har jeg historisk set spillet det som var bedst til det specifikke tier, og har siden TBC haft alle classes på max level.

Eksempler på tidligere re-rolls er Warlock i ToT, Holy Pala i BRF, mage i HFC, Boomkin til Ghuun, Prot Pala til HoP's på Opulence, DK tank til grips på Mekka, monk tank til Jaina, etc

Det har været mit job at være bekendt med alle mechanics, på alle encounters, fra alle classes, så jeg kunne gøre mit arbejde som raidleader bedst muligt.

Hvad gør du for at forbedre din class og hvor henter du din info?

Jeg begyndte at skrive et svar på det her, og lige pludselig havde jeg omkring 15 lange paragraffer. For at undgå TL:DR, vil jeg I stedet prøve at opsummere i bitesize:

Ofte laver jeg mine egne matematik beregninger som er mere kontekstspecifikke end standard cookiecutter og derfor brugbare på en boss-per-boss eller i M+ pull-per-pull basis, og tilpasselig til setups og killtimers.

Jeg planlægger fight-lengths ud fra en realistisk vurdering om tilsvarende omstændigheder fra andre logs der vil timingmæssigt matche raidets, og vurderer specs, cooldowns-timings, traits og trinkets til det specifikke encounter. Derefter adjuster jeg for statweight fluktuationer som følge af disse.

Foretager simulationer af de faktiske encountermæssige omstændigheder, så stats kan vælges udfra det som det specifikke encounter kræver, mht. f.eks. execute phaser (jaina last phase) eller andre checks.

Jeg bruger logs til at nærlæse top-ranked folks beslutninger, men ser oftest at de topranks kan attributeres til gode procs, gear eller raidmæssige kausaliteter.

Honestly, udover ny matematik forbundet med beregninger med de nye essences osv, så er dette bare idealet som jeg generelt bare udfører, når jeg laver on-time keys over 20, og til progress bosser efter raidets behov. Alt det her sidder så meget på rygraden efter så mange års top konkurrence.

Mit fokus er derfor mainly på boss mechanics, og min store fornøjelse uanset hvad class jeg spiller er min-maxing encounters så taktikker bliver så effektive som muligt.

Har du andre relevante characters?

Jeg havde ved indgangen til dette tier alle classes på +/- 420 ilvl. Af tidsmæssige årsager (hvorfor jeg også vælger at ansøge her ved jer) vil jeg kun vedligeholde roguen og muligvis alle mine tanks og deres relevante offspecs.

Det siger jeg som min disclaimer, velvidende at jeg aldrig har været god til moderation og sikkert vil ende med at spille alle sammen alligevel. Essences systemets mangler vil formentligt hjælpe mig til at holde distancen fra de uønskede alts.

Fortæl noget om dig selv, hvad du laver til daglig osv.

Kører min egen virksomhed og vælger mine arbejdstider, læser lidt på CBS ved siden af. Spiller resten af tiden.

Hvorfor skal vi vælge dig?

Den her skulle gerne være dækket nu.

Hvorfor har du valgt at ansøge hos os?

Jeg blev gift for et par uger siden og med de forpligtelser i mit liv der medfølger at være voksen, har jeg ikke tid eller overskud længere til alt det politics og arbejde der er i at køre en guild. Det koster for meget, og jeg gav endelig efter alt for meget tid, slid og arbejde slip på tovene. Jeg har behov i mit liv for at cutte ned på det ansvar, så jeg kan allokere mine ressurser på andre mere givende aktiviteter. Hasufer og Xhanon kom og spillede med mig tilbage i Siege da i holdt pause, og vi har været venner siden. Efter mit valg om at dræbe Vanguard, men med tankerne om at jeg stadig elsker spillet, så har vi har snakket sammen om det tidsmæssige commitment med jer ville passe med de ønsker jeg har for mit liv ingame og out of game fremover, hvilket tyder på at være et godt nok match til at det er værd at forfølge.

Er der ellers noget vi skal vide, så er det nu du skal gøre dig grundig - hvis ikke så slut af med en joke

What do you say to a woman with two black eyes? Nothing, you already told her twice.

Comments

3 Comments

krajll
Er der en grund til du ikke spiller MA på en eneste HC boss ?
præference oder was
Applicant
Trækker appen tilbage. Tak for tid og overvejelse
Hasufer
Selv tak for arbejdet og de overvejelser du har gjort ift til at joine os - beklager det ikke kunne blive mere for nu, men gl med at finde en gur progress guild <3

/Vh Officers.
Page 1