Notify Message
Applications

Ilds

Status: ACCEPTED
Submitted on: Aug 08, 2019 at 09:46 PM

Velkommen til Superbias ansøgningsskema. Vi ønsker dig held og lykke med ansøgningen og minder dig om at ansøgningen er vores eneste kendskab til dig. Så sørg for at læse den grundigt igennem inden du poster den...

Hvor gammel er du?

24

Race and Class
Orc Warrior
Rolle

DPS

Du ansøger som?

Social

Hvad er din raid erfaring gennem alle expansions? - Cleared på relevante tidspunkter.

Har spillet siden starten af TBC, hvor jeg var meget casual og ny til det hele. I WotLK raidleadede jeg og vi clearede ICC10 før nerf. I Cataclysm tankede jeg på warr/druid og clearede alle raids, dog stadig semi casual. Først i MoP joinede jeg Embers som balance druid (en guild på Maelstrom-EU) og clearede alle raids på HC, da Mythic kom ud clearede vi til sidst SoO og Garrosh mythic som en af de første guilds på serveren. Det meste herefter er ikke specialt imponerende, eftersom jeg mest har spillet casual og on/off. Har dog curves til stort set alle raids siden SoO.

Fortæl os om dine roller på et raid.

Kan godt lide at komme med idéer eller ændringer på tacts, hvis jeg bliver spurgt. Jeg er lidt glad for at theorycrafte til tider. Ellers ser jeg mig selv som en shotcaller, da jeg ofte (i hvert fald i egne raids) har overskud og overblik.

Hvad gør du for at forbedre din class og hvor henter du din info?

Jeg læser meget online og bruger warrior discord, samt Altered Time til mage. Ellers er jeg glad for youtube til tips / tricks hvis jeg har overset noget selv.

Har du andre relevante characters?

Jeg har min shaman Dumbledoors som jeg spillede meget i 8.1, og så min mage Illds som jeg startede med at spille i BFA, begge er relativt up to date i 8.2

Link dine Logs:

Ikke nogle relevante logs at vise.

Fortæl noget om dig selv, hvad du laver til daglig osv.

Jeg hedder Rasmus, er 24 (25 til nov.) og bor alene i egen lejlighed. Jeg studerer til dagligt og har en læreplads klar til næste sommer som tømrer. Udover wow så træner min kæreste og jeg sammen en del, hvilket også gør at jeg er god til at holde fokus, og generelt er meget energisk.

Hvorfor skal vi vælge dig?

I skal vælge mig fordi jeg er god i situationer, hvor andre ofte mister overblikket, og samtidig gør jeg mit ypperste for at holde mig opdateret mht til mine classes. Jeg er meget online og altid klar til at hjælpe i M+ eller raids. Eftersom jeg søger et social spot bliver det nok mest M+ og alt HC raids.

Hvorfor har du valgt at ansøge hos os?

Det er faktisk meget umotiveret, men I er en dansk guild med rigtig mange gode members. Jeg har spillet med mange fra Superbia gennem tiden og har altid nydt det. Nu så jeg muligheden og tænkte jeg ville ansøge, så det gør jeg nu :-).
Selvom jeg søger som social betyder det ikke, at jeg ikke vil raide på længere sigt.

Er der ellers noget vi skal vide, så er det nu du skal gøre dig grundig - hvis ikke så slut af med en joke

Hvad er ligheden med matematik og sex?

– Du tilføjer sengen, trækker tøjet fra, deler benene op og håber om at regnestykket, ikke fordobler sig.

Comments

1 Comment

Hasufer
Hey mate! :)

Tak for din social app og velkommen til guilden! Lader den lige hænge lidt, så folk kan se du joiner - skriv til en officer for invite ingame!

/Vh Hasu.
Page 1