Notify Message
Applications

Misth

Status: ACCEPTED
Submitted on: Sep 24, 2019 at 07:57 PM

Velkommen til Superbias ansøgningsskema. Vi ønsker dig held og lykke med ansøgningen og minder dig om at ansøgningen er vores eneste kendskab til dig. Så sørg for at læse den grundigt igennem inden du poster den...

Hvor gammel er du?

22

Race and Class
Troll Druid
Rolle

Healer

Du ansøger som?

Social - med henblik på at blive raider senere.

Hvad er din raid erfaring gennem alle expansions? - Cleared på relevante tidspunkter.

Jeg har hovedsageligt erfaring fra WoD, hvor jeg spillede alliance på Auchindoun. Her raidede jeg i guildet "Unleashed Legion", hvor jeg var en af deres primære healere. Jeg var i dette guild med til at dræbe Archimonde på både heroic og mythic difficulty.

Fortæl os om dine roller på et raid.

Jeg har oftest været healer i forbindelse med raids, men har også prøvet kræfter med at off-tanke.

Hvad gør du for at forbedre din class og hvor henter du din info?

Jeg kigger for det meste på egne logs, og prøver derfra selv at justere og finde ud af, hvad der fungerer for min spillestil og min class. Ellers har jeg heldigvis en stor omgangskreds, som også spiller WoW og som ofte er rigtig hjælpsomme på det område. Hvis jeg har brug for bred, men knapt så dybdegående viden, så kigger jeg på icy-veins eller lignende.

Har du andre relevante characters?

Ikke på nuværende tidspunkt. Har en level 119 alliance hunter, som jeg kunne overveje at transfer til horde i tilfælde af at det bliver relevant - og hvis jeg får lyst til også at geare den op.

Link dine Logs:

Da jeg endnu ikke har raidet, og ikke har været specielt aktiv denne expansion, så er der på nuværende tidspunkt ingen logs.

Fortæl noget om dig selv, hvad du laver til daglig osv.

Jeg læser på universitetet, hvor jeg studerer engelsk. Jeg er netop startet på mit tredje semester, men grundet uddannelsens opbygning har jeg mulighed for i høj grad, selv at strukturere min fritid - der er blot 13 undervisningstimer om ugen. I min fritid spiller jeg computer, bager kager eller er sammen med mine venner.

Hvorfor skal vi vælge dig?

Jeg er en struktureret, god og engageret spiller. Jeg kan godt lide at være velforberedt til raids, og jeg holder meget af at give en hjælpende hånd når der er brug for det.

Hvorfor har du valgt at ansøge hos os?

Jeg var på udkig efter et guild, som både har det sociale, men som også raider. Jeg synes, at dette guild havde en god mængde engagement, samt nogle spillere der virkede dedikerede - og så er det jo kun en bonus, at det udelukkende er dansktalende spillere, da dette forhåbentligt gør raiding nemmere.

Er der ellers noget vi skal vide, så er det nu du skal gøre dig grundig - hvis ikke så slut af med en joke

How do you know someone's been playing since Vanilla? Don't worry, they'll tell you.

Glemte jeg at sige, at jeg har spillet siden Vanilla? My bad!

Comments

1 Comment

Hasufer
Hey Misth! :)
Tak for din app og velkommen til guilden som social. Ift raiderspots, kan vi intet love på nuværende tidspunkt, men måske engang i fremtiden, når du er kommet ordentligt ind i gamet osv igen.
Velkommen til, /w en officer ingame for invite! :)

/Vh Henrik
Page 1