Notify Message
Applications

Dingxi-Kazzak

Status: REJECTED (Class is full)
Submitted on: Oct 22, 2019 at 11:23 PM

Velkommen til Superbias ansøgningsskema. Vi ønsker dig held og lykke med ansøgningen og minder dig om at ansøgningen er vores eneste kendskab til dig. Så sørg for at læse den grundigt igennem inden du poster den...

Hvor gammel er du?

20

Race and Class
Orc Hunter
Rolle

DPS

Du ansøger som?

Raider

Hvad er din raid erfaring gennem alle expansions? - Cleared på relevante tidspunkter.

Jeg har spillet i et par engelske guilds som Alliance. Blandt andet har jeg spillet i Drive og i Flawless på Ravencrest. Jeg har raidet mythic siden det kom ud i SoO med et par breaks/guild skifts, og har opnået 4 Cutting Egdes og en helveds masse curves. I den her raid tier clearede jeg som top 13 i verden Azshara på HC men blev derefter holdt for nar igennem de første par mythic uger (kontakt mig med glæde for mere info). hvilket betød at jeg blev nødt til at skifte guild. Jeg valgte så derfor at skifte til Horde da jeg blev tilbudt et raidspot hos <NEMT> men da raidende ikke lige er gået som forventet, har jeg besluttet at ansøge her.

Fortæl os om dine roller på et raid.

Jeg er personen som lytter til hvad der bliver sagt, dette kan feks være hvis der bliver kaldt for et interrupt eller et stun/soak. Jeg er meget lærenem og gentager ofte ikke de fejl jeg laver, da jeg selv bliver irritereret over fejl.

Hvad gør du for at forbedre din class og hvor henter du din info?

Jeg forbedre min class ved at skaffe/farme de items som der er bedst for min class, dette kan feks være benthic gear med sockets fra nazjatar. Jeg er neck level 70 på min main, og jeg bruger meget tid på at spille på den og grinde artifact power. Jeg henter min info fra top spillere (ofte hunters) samt diverse hjemmesider. Tit kigger jeg også på warcraftlogs hvor jeg ser hvordan man optimerer sin dps bedst.

Har du andre relevante characters?

Jeg har gennem årene spillet rigtig mange classes på højt plan, blandt andet monk, shaman, warlock, mage, rogue og druid. Lige pt har jeg en balance druid med 444 ilvl (plus fuldt bis benthic).

Fortæl noget om dig selv, hvad du laver til daglig osv.

I sommers blev jeg student, og har derfor sabbatår nu. Så til daglig laver jeg ikke så meget udover at spille computer samt jeg arbejder lidt i weekenden.

Hvorfor skal vi vælge dig?

I skal vælge mig da jeg går meget op i min class og bruger meget tid på at lære de nye raids at kende. Jeg har raidet igennem en lang periode og har meget erfaring. Jeg er god til at spille mange classes og kan nemt skifte class hvis det bliver nødvendigt i en patch/expansion.

Hvorfor har du valgt at ansøge hos os?

Jeg har valgt at ansøge hos jer da i er danske. Jeg har spillet i mange internationale guilds hvor det sociale ikke var noget at råbe hurra for. Derfor håber jeg at finde noget socialt og "professionelt" i en dansk guild som jeres

Er der ellers noget vi skal vide, så er det nu du skal gøre dig grundig - hvis ikke så slut af med en joke

Hvorfor griner dværgene når de spiller fodbold?
Fordi græsset kilder dem i røven.

Comments

4 Comments

Hasufer
Hey mate :)

Kigger nærmere på din app og vender tilbage med et svar indenfor nogle dage.
Gl.

/Vh officers.
Hasufer
Får endeligt svar tirsdag! :>
Hasufer
Hey igen mate :)

Vi har snakket lidt omkring det og er blevet enige om vi ikke helt tror en extra hunter vil benefitte os overall og herudover er dine logs/exp m.m. ikke prængende nok, til at give dig en trial i denn omgang, desværre! :(
Vi ønsker dig alt held og lykke med at finde en guild! :)

Vh officers.
Applicant
I forhold til det med logs, så kan jeg se at mine mythic logs fra BoD ikke står der længere pga jeg er blevet fjernet fra Flawless' logs (de var private) så derfor er det ikke muligt at se dem længere, men har heldigvis et gammelt billede.


https://imgur.com/a/btsFnkr

I know det ikke ændrer på at en ekstra hunter ville benefitte overall. Men det kunne være i kunne give mig et trial for at se om jeg kunne udkonkurrerer jeres andre hunters. :)
Page 1