Notify Message
Applications

Lures

Status: REJECTED (Class is full)
Submitted on: Nov 17, 2019 at 06:35 PM

Velkommen til Superbias ansøgningsskema. Vi ønsker dig held og lykke med ansøgningen og minder dig om at ansøgningen er vores eneste kendskab til dig. Så sørg for at læse den grundigt igennem inden du poster den...

Hvor gammel er du?

21

Race and Class
Troll Druid
Rolle

DPS

Du ansøger som?

Raider

Hvad er din raid erfaring gennem alle expansions? - Cleared på relevante tidspunkter.

8/8 HC Dragon Soul
6/6 HC Mogu'shan Vaults
3/6 HC Heart of Fear
10/13 HC Throne of Thunder
12/14 HC Siege of Orgrimmar - Efter WoD pre-patch da det blev super nemt ;) 14/14 Mythic
I er sikkert klar over det, men for en god ordens skyld, vil jeg påpege at når jeg skriver HC mener jeg den sværeste sværhedsgrad der var, før de lavede det om til mythic i WoD pre-patchen :)
WoW pause igennem WoD og Legion
Kom tilbage en månedstid før 8.2 fik 8/8 hc BoD og fik 3/8 Mythic EP inden jeg forlod min guild for en måned-ish siden

Fortæl os om dine roller på et raid.

Min primære rolle er at udføre den/de opgaver jeg har på en given boss, samtidig med at jeg laver den bedste mulige damage jeg kan.
Under progression prøver jeg altid at være så observant som jeg nu kan tillade mig i håbet om at jeg opdager et eller andet der kan optimeres, og i sidste ende være med til at sikre et kill.

Hvad gør du for at forbedre din class og hvor henter du din info?

Jeg er medlem af Dreamgrove discorden. Her er der ofte interessante diskussioner, og nu og da kan man lære noget nyt man måske ikke selv havde tænkt over.
Selvfølgelig bruger jeg også raidbots som den primære preformance-optimizer.
Til sidste følger jeg nogle af de bedste boomkins i verden på de sociale medier. Twitch og youtube er i særdeleshed brugbare, når det handler om at finde små tips og tricks der kan optimere ens preformance. Derudover har de som regel styr på den seneste theorycrafting når der kommer nye patches og er derfor en let tilgængelig ressource for at blive up to date på ændringer etc.

Har du andre relevante characters?

Ikke pt. Men jeg spiller mange forskellige characters da jeg føler det giver mig et indblik i hvordan andre classes/specs fungerer, og det kan være handy at vide i en raid situation.
Derudover kan jeg godt lide at jeg har én eller to characters der ikke er helt fremmede for mig, i det tilfælde at balance skulle blive nerfed helt i jorden i sådan en grad, at man ikke kan forsvare at tage dem med på progress og det bliver nødvendigt at rerolle.

Fortæl noget om dig selv, hvad du laver til daglig osv.

Mit navn er Rasmus og jeg er 21 år. Jeg bor i Viborg men læser til Finansøkonom på Erhvervsakedami Dania i Silkeborg. Når jeg ikke er i skole går meget af min tid selvfølgelig med at game diverse spil, hvor World of Warcraft har været min favorit siden jeg var 9 år gammel tror jeg :p
En anden stor passion jeg har er fitness. Jeg tænker gerne 5 gange om ugen, så det bruger jeg selvfølgelig også en del tid på.

Hvorfor skal vi vælge dig?

For det første har jeg spillet WoW siden jeg var lille, og jeg mener da selv at jeg er ved at være en erfaren herre når det kommer til World of Warcraft.
Jeg har mange år som druid på bagen, primært som feral(tank), Guardian og senere hen Balance.
Jeg kan godt lide progress, med alt hvad det indebærer. Jeg er ikke for stolt til at sidde på bænken hvis jeg bliver bedt om det. Og afhængig af hvorfor man bliver bænket, mener jeg at det også kan være en motiverende faktor for at blive endnu bedre.

Hvorfor har du valgt at ansøge hos os?

Der er et par grunde.
Jeg har spillet i både danske og internationale guilds før i tiden, og jeg synes der er noget specielt ved at spille i en guild hvor alle taler samme sprog, og der ikke er en sprogbarriere som der kan være i en international guild hvor folk kommer fra hele verdenen.
Jeg har spillet WoW og raided i mange år. Men aldrig på et niveau som det Superbia kan præstere. Jeg føler at jeg for det første er moden nok til at tage et skridt op nu, og så føler jeg at jeg har brug for et mere competitivt miljø for at blive ved med at holde min motivation, der i øvrigt er større end nogensinde, oppe.

Er der ellers noget vi skal vide, så er det nu du skal gøre dig grundig - hvis ikke så slut af med en joke

Umiddelbart har jeg ikke noget at tilføje. Så jeg vil bare sige tak fordi I har læst min ansøgning, og jeg ser frem til at høre fra jer.

"- Knock knock
- Who's there?
- Doris
- Doris Who?
- Doris locked, that's why I'm knocking"

Comments

3 Comments

Hasufer
Hey Lures! :D

App set, kigger nærmere på den over de næste par dage! gl

/Officers.
Applicant
Hejsa!

Jeg tænkte lige at jeg ville skrive og høre, om I var kommet frem til noget? :=)

- Lures
Alduin
Hej Lures.

Sorry for det sene svar, men vi er kommet fremtil ikke at give dig en trial.
Vi søger pt. noget mere exceptionelt og heller ikke en druid.
Held og lykke fremover!

Mvh. Alduin
Page 1