Notify Message
Applications

Krishag-Krishad

Status: ACCEPTED
Submitted on: Feb 03, 2020 at 07:33 PM

Velkommen til Superbias ansøgningsskema. Vi ønsker dig held og lykke med ansøgningen og minder dig om at ansøgningen er vores eneste kendskab til dig. Så sørg for at læse den grundigt igennem inden du poster den...

Hvor gammel er du?

20

Race and Class
Troll Warlock
Rolle

DPS

Du ansøger som?

Raider

Hvad er din raid erfaring gennem alle expansions? - Cleared på relevante tidspunkter.

I legion raidede jeg for første gang mythic, men stadig på et casual niveau hvor jeg fik cutting edge i NH,
I BFA joinede jeg Renewed-Twisting-Nether under Uldir Progression, hvor jeg var inde på alle fights og vi fik world 173. I Battle of Dazar'alor gik vi efter top 100, men mange af os blev burnt out og vi disbanede under Jaina progress, men vi fik dog Stormwall Blockade world 50 eller sådan noget. Jeg var i Bird is the Word kort i Crucible hvor vi var 1/2M. Derefter stoppede jeg helt med wow fordi jeg er startet på Universitetet, og raidede derfor ikke i Eternal Palace.

Fortæl os om dine roller på et raid.

Jeg spiller som regel ranged dps (warlock i BFA) og blaster altid så meget damage som muligt på de rigtige targets... Jeg er utroligt god mechanically og har altid et godt overblik over timers og hvornår jeg skal gemme trinkets/cds for add spawns etc..

Hvad gør du for at forbedre din class og hvor henter du din info?

Twitch/raidbots/discord. Ser som regel utroligt meget twitch, og henter endel af min info derfra. Ellers bruger jeg også class discords.

Link dine Logs:

Private logs i både Renewed og Bird... en del 99 percentile under progress. Min bedste log i Renewed var nok Rank 2 mythrax mythic under farm xd.. :)

Fortæl noget om dig selv, hvad du laver til daglig osv.

Jeg hedder Kristian og er 20 år. Til dagligt studerer jeg matematik-økonomi på Københavns universitet (5Head). Jeg elsker at bruge tid med min familie, hund og venner, og prøver at få så meget tid til dette som jeg nu kan i med mit ellers travle skema.

Hvorfor skal vi vælge dig?

I skal vælge mig fordi jeg er et konkurrence menneske. Hvergang jeg har muligheden for at slå nogle på damagemeters/mechanics, eller bare generalt alt i en raid der kan optimeres så gør jeg alt hvad jeg kan for at hente nok viden, optimere min character for at dette kan ske. Jeg HADER at spilde tid, så hvergang jeg raider er mit mål at cleare så meget som muligt på så få pulls som muligt. Udover dette vil jeg 100 procent bringe godt humør til guilden.

Hvorfor har du valgt at ansøge hos os?

Jeg har valgt at ansøge hos jer fordi jeres to dages schedule passer mig perfekt efter at have været startet på universitetet. Udover tror jeg at i har en utrolig stærk core af raiders, eftersom jeres guild har eksisteret i lang tid uden så mange burnouts, så det virker som om der er rigtigt godt styr på alt i guilden.

Er der ellers noget vi skal vide, så er det nu du skal gøre dig grundig - hvis ikke så slut af med en joke

Jeg applier ikke nødvendigvis som en specific class. da jeg kan spille de fleste classes. Jeg applier heller ikke så jeg kan være med på progress i current tier overhovedet, da mine characters ikke er optimized (da jeg som sagt lige er kommet tilbage) Jeg leder bare efter et fedt sted at raide efter i er færdige med progress, og selvfølgelig i Shadowlands, og tror bestemt ikke i vil fortryde at give mig en trial. :). Jeg vil lige nævne at jeg appliede før Uldir mener jeg hvor i declinede fordi jeg ikke havde nok Raid experience hvilket var helt fair, men jeg håber at efter at have været med i Renewed og Bird at jeg har nok experience til Superbia.

Comments

2 Comments

Applicant
KrishaG#2579 ingame og Krishag#5177 hvis i vil have fat i mig.
Hasufer
Accepteret efter samtale på disc - Velkommen til! :)
Page 1