Notify Message
Applications

Sebpala-Kazzak

Status: ACCEPTED
Submitted on: Apr 13, 2020 at 02:07 PM

Velkommen til Superbias ansøgningsskema. Vi ønsker dig held og lykke med ansøgningen og minder dig om at ansøgningen er vores eneste kendskab til dig. Så sørg for at læse den grundigt igennem inden du poster den...

Hvor gammel er du?

20

Race and Class
Zandalari Paladin
Rolle

Healer

Du ansøger som?

Social - med henblik på at blive raider senere.

Hvad er din raid erfaring gennem alle expansions? - Cleared på relevante tidspunkter.

Jeg har kun raidet meget seriøst her i BFA, hvor jeg har raidet mere casual gennem de sidste par expansions. Havde et par gode ranks i MoP Siege of Orgrimmar, men det var også det.

Jeg spillede MW monk i Uldir, hvor jeg fik G'huun til late Stage 2 ,samt CE på Jaina som den eneste, indtil jeg begyndte at raide med casual i TEP, hvor jeg fik clearet 6/8M med Za'qul på cirka 30%.

Fortæl os om dine roller på et raid.

Som udfyldt tidligere, er jeg main healer. Dog skal det siges, at jeg kun har mainet healer her i BFA, da jeg main tankede gennem Cata, MoP, WoD og Legion. Jeg har dog sat mig meget ind i hvordan det er som main healer på et team, og hvilket ansvar, der kommer til en healer.

Jeg kan godt lide at sætte mig grundigt ind i kommende raid bosser, ved fx at se eventuelle kills fra andre guilds, samt læse om bosserne, så jeg har bedre forståelse for dem.

Derudover kan jeg godt komme med konstruktive input, skulle det være relevant. Det vil sige, jeg samtidig er god til at tage feedback.

Hvad gør du for at forbedre din class og hvor henter du din info?

Jeg sidder gerne og læser hver evig eneste spell igennem for at forstå, hvad den bruges til og hvilke scenarier, den er bedst i. Ud over det, læser jeg wow forums, såsom Wowhead for at se på class changes, skulle der komme nogen i den nærmeste fremtid.

Har du andre relevante characters?

Jeg mainer holy pala, men kan godt lide at spille alle healing classes. Min main alt er min shammy; https://worldofwarcraft.com/en-gb/character/eu/kazzak/sebsham som jeg også har god forståelse for. Min druid og priest er mindre optimeret, men som jeg stadig godt kan spille, skulle det blive et krav. Monk har jeg ikke spillet på i noget tid, som jeg som sagt mainede i Uldir til 7/8M.

Link dine Logs:

https://www.warcraftlogs.com/character/id/39512704#zone=23 - Har fornyligt skiftet char, så mine logs er lidt mærkelige og fra en anden server

Fortæl noget om dig selv, hvad du laver til daglig osv.

I øjeblikket bruger jeg min tid på at arbejde fuldtid i forbindelse med mit sabbatår, men planer om uddannelse efter sommer. Ellers er jeg en meget positiv ung mand, der elsker at nørde wow og lære om nye ting, om det skulle være irl eller i wow. Jeg elsker derudover at raid, og finder det meget seriøst, når det kommer til stykket. Jeg er derudover meget social, og sidder gerne på discord/teamspeak etc før og efter raid, og gerne lave andre aktiviteter i spillet med mine guildies.

Jeg er meget mødestabil, når det kommer til diverse ting, såsom arbejde og raid. Som nævnt tidligere, er jeg altid positiv overfor feedback, og er ikke bange for at ændre min play style, skulle det have en positiv effekt på teamet. Som en tilføjelse til det, jeg er teamplayer, men kan også spille selvstændig, skulle det være nødvendigt.

Hvorfor skal vi vælge dig?

I skal vælge mig, da I kommer til at vælge en stabil og erfaren raider, som altid er med på at lære noget nyt. Derudover elsker jeg at spille wow og bruger gerne mange teamer på spillet for at blive bedre.

Som nævnt tidligere, er jeg mødestabil, og lader altid en officer eller GM vide, hvis der skulle komme noget i vejen for raid, guildmøder etc.

Hvorfor har du valgt at ansøge hos os?

Jeg har kendt nogen af jeres raidere i mange år og har spillet sammen med dem, blandt andet Martin (Mutin) og Lasse (Executie). Derudover har jeg snakket meget med Mutin om at skulle ligge en ansøgning, da jeg kun har hørt gode ting om Superbia, og jeg selv føler, jeg ville være en god tilføjelse til ikke kun raid teamet, men også selv guilden.

Er der ellers noget vi skal vide, så er det nu du skal gøre dig grundig - hvis ikke så slut af med en joke

Ellers ikke noget andet, jeg ville tilføje, som jeg tænker en joke"s";

"Hvad hedder fuglen, der har 2 vinger, et retarderet næb, men stadig ikke kan flyve?"

Svar: Mutin.

"Jeg spurgte en franskmand, om han spillede spil. Han svarede..:"

Svar: Wii

Comments

1 Comment

Hasufer
Hey mate - tak for din app og velkommen på et social spot! :D
Page 1