Notify Message
Applications

Draethen

Status: REJECTED (Class temporarily full)
Submitted on: Apr 15, 2020 at 01:20 PM

Velkommen til Superbias ansøgningsskema. Vi ønsker dig held og lykke med ansøgningen og minder dig om at ansøgningen er vores eneste kendskab til dig. Så sørg for at læse den grundigt igennem inden du poster den...

Hvor gammel er du?

30

Race and Class
Mag'har Hunter
Rolle

DPS

Du ansøger som?

Raider

Hvad er din raid erfaring gennem alle expansions? - Cleared på relevante tidspunkter.

Har spillet on/off (mest on :D) siden Vanilla.

Vanilla: Eneste tre bosser jeg ikke dræbte var 4Horsemen, Sapphiron og KT.

BC: Klarede hele expansion imens alt var relevant, med guilden DarkStorm.

Wrath: Eneste boss jeg ikke dræbte var Lich King HC. Min pc brændte sammen, og det tog en måned for shoppen at reparere den, så jeg endte med at quitte da DarkStorm dræbte bossen i perioden jeg var ude.

Cata: Kom først tilbage og joinede DarkStorm igen da alt content var dræbt, så blev bare boosted igennem Firelands og Dragon Soul

MoP: Cutting Edge i alle tre raid instances fra første tier. Efter første uge af Throne of Thunder stoppede jeg spillet, da jeg blev diagnosticeret med en depression. Var fast sat på at kæmpe mig igennem det, og som resultat måtte jeg stoppe med WoW, så jeg kunne bruge min tid på mig selv.

WoD: Kom tilbage sent i HFC med alle intentioner om at finde en guild, men den guild jeg fandt (Numen) endte med at merge med en anden guild for at forme Wiping as Intended, hvilket betød at der ikke længere var plads til mig, da jeg kun havde været hos dem i 2 uger og de nu havde 30+ raiders til 20 spots. Jeg blev boosted til CE: Archimonde.

Legion: Spillede slet ikke, da jeg startede mit første fuldtidsjob kort inde i Legion.

BFA: Startede i November '18, fast besluttet på at "arbejde" mig op til en god guild. Jeg startede i en guild der var 4/8M i Uldir da jeg joinede. Dræbte Fetid og Zul med dem, inden BoD kom. Guilden faldt sammen i starten af BoD (for mange dårlige spillere), så jeg joinede Vanguard på Kazzak (de var 4/9M på det tidspunkt). Fik CE med dem, men kort tid efter skete der desværre nogle ret dramatiske ting, som betød at guilden faldt fra hinanden.

Jeg søgte videre til Luce-Draenor for EP, men guilden faldt fra hinanden efter vi dræbte Ashvane, da der var problemer med at stille raid hold i 2 resets, grundet at GM + 2 raiders skulle mødes med en social i RL. Jeg valgte at skifte guild så snart jeg kunne se hvor det ville bære hen (Guilden havde top 150 som mål, dræbte Ashvane top 500).

Jeg hoppede til Tarren Mill og joinede Norrlands Guld der var skiftet fra ren svensk guild til international. De var på Zaqul progress. Kom med fra dag 1 og fik CE her.

I denne tier har guilden fået CE, mens jeg har været en del på bænken (Rogue uden særlig godt gear/corruptions). Progressede Vexiona og Ilgy.
Jeg er selv 11/12M, med ønsket om at rerolle Hunter (eller DH), men det ville NG ikke lade mig, da de ikke mener at jeg kan compete med resten af deres roster uanset hvad jeg spiller....(er bare ærlig her, men jeg er selvfølgelig selv uenig). Deres roster er generelt blevet ret incestuøst med spillere som officererne kender fra andre guilds, og nogle members har fået markant flere chancer under progress på trods af gentagne fejl, end andre.

For to uger siden joinede jeg Casual Raiders-Tarren Mill (12/12M). I sidste uge under et hygge-social run, jokede jeg med at der var en social rogue der spillede subtlety, og det var åbenbart nok til at GM synes jeg flamede, så jeg blev fjernet fra guilden. Hvis I vil se ord-udvekslingen med GM, kan jeg godt sende den til en officer på discord (jeg synes ikke selv det var et flame). Jeg er ikke en drama-maker på nogen måde.

Fortæl os om dine roller på et raid.

Hunters kan spille forskellige roller. Selvfølgelig er det vigtigt for Hunters at give god skade på stort set alle bosser. Den vigtigste del af at give skade, er selvfølgelig at man ikke ender med Floor PoV, så at lave mechanics korrekt tager jeg som en selvfølge at alle spillere i et raid skal kunne.

Stort set hvert tier er der så en boss eller to hvor Hunters alsidighed kommer til udtryk. Det kan være fordi der er mechanics man kan immune med turtle (eks. Nzoth, eller Queen's Court i EP) og dermed gøre en boss fight nemmere.
på andre fights kan der være behov for cc, som også er noget Hunters kan tilbyde i raids, enten via traps eller binding shot. En sjælden gang kan dispel fra Spirit Beast pet også komme i spil.

Slutteligt kan der være behov for at Hunters interrupter, selvom de har en relativ dårlig interrupt, grundet den 24 sekunders cooldown på Counter Shot.

Hvad gør du for at forbedre din class og hvor henter du din info?

Først og fremmest så bruger jeg class discords, for at få information på de classes jeg spiller, samt for at holde mig opdateret på om noget ændrer sig. I forhold til Hunters kan der også findes en masse information på icy-veins guide for BM, som Azortharion har skrevet og holder opdateret.

Derudover benytter jeg warcraftlogs og raidbots flittigt til at se om der kommer nye trends i forhold til traits/essence setups og til konstant at simme mine karakterer for at se hvad mit bedst mulige setup er. Wlogs bruger jeg også meget under progress (når guilds der ikke private logger når så langt) for at se hvad setups jeg bør spille på senere bosser.

Da jeg stadig er relativt ny til hunter bruger jeg også wowanalyzer en del for at se hvordan jeg kan forbedre mig i raids.

I forhold til raid bosser ser jeg gerne diverse videoer, ofte fra flere forskellige PoVs samt læser guides (eks. wowhead).

Har du andre relevante characters?

Min tidligere main (rogue):
https://worldofwarcraft.com/en-gb/character/eu/tarren-mill/Draethen
Har slet ikke spillet den siden jeg valgte at jeg ville rerolle.

DH (har spillet i alt raid i BoD, blev brugt på Jaina når vi manglede DH, spiller den ret meget):
https://worldofwarcraft.com/en-gb/character/eu/tarren-mill/Draedh

Link dine Logs:

https://www.warcraftlogs.com/character/id/44101995 . Jepper har set billede af min rogues private logs.

Fortæl noget om dig selv, hvad du laver til daglig osv.

Til daglig arbejder jeg som freelance konsulent (ja, det er ret svært lige nu) primært inden for feltet adfærdsvidenskab og nudging.

Det handler kort om hvordan man via diverse adfærdsindsigter kan influere og ændre menneskers adfærd i en forudsigelig retning. Oftest handler mine projekter om forbedring af menneskelige processer, eller forbedring af kontekster hvor mennesker står over for flere, komplekse valg.

En af fordelene ved at jeg er selvstændig, er at jeg 99% af tiden selv kan bestemme hvordan jeg fordeler min tid, og derfor vil det være ekstremt sjældent at jeg misser et eneste raid.

Grundet min baggrund vil jeg også sige at jeg er relativt rationel i forhold til mange andre. Men det betyder selvfølgelig ikke at jeg stopper med at købe slik og chips når jeg er nede at handle :P
Jeg ser det dog som en fordel, da det betyder at jeg er rolig og at der skal meget til for at irritere mig i forhold til WoW og raids.

Som person er jeg meget socialt anlagt, og kan godt lide at mødes med mine venner i weekenderne og få en øl og bare "catche up". Jeg vil sige at jeg er nem at omgås, jeg er meget stille og rolig, og er meget humoristisk anlagt.

Hvorfor skal vi vælge dig?

Det skal I fordi jeg er en god spiller som man kan stole på til at gøre det job jeg er blevet sat til. Om det er en specifik mechanic, eller bare generelt dps'e uden at lave graverende fejl, så er jeg komfortabel med den rolle jeg har/får tildelt.

Jeg er meget omhyggelig og, som jeg håber denne ansøgning bevidner, meget grundig, om det er i mit arbejde eller i WoW.

Rekrutterer I mig, får i en spiller der giver sig 100% for guilden, både som raider, men også socialt uden for raids. Jeg spiller ikke kun spillet for at raide, selvom det er min primære motivation.

Som spiller bringer jeg altid en positiv attitude, det sker nærmest aldrig at jeg tilter, selv hvis andre laver gentagne fejl eller det tager længere tid end forventet at dræbe en boss, og når jeg selv laver en fejl, sørger jeg med det samme at forstå hvad fejlen bestod i, hvad jeg skal gøre for at det ikke sker igen, og dermed adaptere, således at jeg ikke begår fejlen igen.

Jeg føler personligt at jeg er rigtig god mekanisk, og sjældent laver fejl, netop fordi jeg er så godt forberedt og fordi jeg har høje forventninger til mig selv. Disse høje forventninger betyder også at jeg er min egen største kritiker, og at jeg altid stræber efter at forbedre mig.

Hvorfor har du valgt at ansøge hos os?

Der er selvfølgelig flere grunde til at jeg har valgt at ansøge hos Superbia.

Først og fremmest så handler det om Superbias succes kontra hvor meget i spiller. I er en af de bedste 2-dages raiding guilds i Verden, hvilket er imponerende, men også meget tiltrækkende i forhold til hvad jeg leder efter i en WoW-guild.

Da jeg var i Vanguard, og havde McOwn som guild master, nævnte han også flere gange Superbia, hvilket har givet mig et rigtig godt indtryk af jeres community.
Når jeg leder efter en guild, leder jeg selvfølgelig efter en guild med de samme ambitioner/forventninger som mig. Her passer jeres beskrivelse bare ekstremt godt på det jeg leder efter. Jeg søger ikke bare en ny guild at raide med, jeg søger et community, et nyt "hjem" i WoW.

Som tidligere nævnt, elsker jeg at lave ting med andre i min guild uden for main raids og jeg elsker bare at "hænge" på discord og tale med andre, uanset om vi laver content sammen eller hver for sig.

Den sidste grund til at jeg gerne vil joine jer, er den grundighed jeg fornemmer at Superbia ligger for dagen. Når jeg kigger på jeres wowprogress-side, ser jeg en omhyggelighed som jeg oplever meget få andre steder. I ved hvad I har, og I ved hvad I vil have.
Dette passer rigtig meget på mig som person, og den tilgang jeg har til spillet, hvorfor jeg føler, at jeg vil være et godt match i Superbia.

Jeg er ikke interesseret i et social spot, men hvis I føler at jeg vil være en god tilføjelse på sigt (Shadowlands), så er jeg også åben for at tage en snak om hvordan jeg "kan arbejdes ind"

Er der ellers noget vi skal vide, så er det nu du skal gøre dig grundig - hvis ikke så slut af med en joke

Jeg er klar over at I ikke rigtig leder efter en hunter eller DH på nuværende tidspunkt, men jeg føler at så længe der er bare en lille chance, er den værd at tage :D

Jeg ved også godt at min Hunter ikke er den bedst-gearede på markedet (selvom den har fint gear), men håber at I efter at have læst min ansøgning, mener at jeg er værd at tage chancen på.

Jeg føler som sagt at jeg vil passe godt ind, og I vil få en loyal spiller, der altid har guildens bedste interesse in mente.

Hvis I har spørgsmål eller er interesserede i at vide mere er jeg også tilgængelig til at tale over Discord.

Håber ikke at min mur af tekst slog hårdere end Thing from Beyond!

Mvh
Drae/Thomas

Comments

3 Comments

Hasufer
Hey Draethen! :)

Tak for din fine app! Vi kigger nærmere på den og vender tilbage med et svar, indenfor nogle dage!

/Vh Hasu.
Applicant
Tak for opdateringen, det sætter jeg pris på
Hasufer
Hey mate -

Med de logs osv du pt har, tror vi ikke rigtigt du har chancen for at compete med vores nuværende raiders.
Vi søger ikke pt et reroll/regear, men mere spillere der viser/kan fremvise noget exceptionelt, på det de spiller.

Vi takker for din apply og ønsker dig held og lykke med guildsøgningen! :)

/Vh officers.
Page 1