Notify Message
Applications

Ybn

Status: ACCEPTED
Submitted on: Apr 19, 2020 at 10:46 PM

Velkommen til Superbias ansøgningsskema. Vi ønsker dig held og lykke med ansøgningen og minder dig om at ansøgningen er vores eneste kendskab til dig. Så sørg for at læse den grundigt igennem inden du poster den...

Hvor gammel er du?

28

Race and Class
Troll Rogue
Rolle

DPS

Du ansøger som?

Social - med henblik på at blive raider senere.

Hvad er din raid erfaring gennem alle expansions? - Cleared på relevante tidspunkter.

- TBC
SSC, TK, BT, MH & SWP.

- WOTLK
Naxx 10/25, Sarth 3D 10m, 2D 25m, Ulduar 6/7 HM 10/25, ICC 11/12HC på 4 forskellige toons, Death Knight (UH/Frost), Warrior (Tank), Mage (Fire) og Paladin (Ret) - De 3 sidste er lavet i GDKP, som vi kørte dengang.

- Cataclysm, skippede den helt.

- Mist of Pandaria
SoO - 14/14HC, som DK (Tank) og Boomkin.

- Warlords of Draenor
HFC, 13/13HC som DK tank, hos Cartoons hvor jeg spillede med blandt andet Zapdoz, Zeal & Daafy.

- Legion
EN - 7/7M
ToV - 3/3M
Nighthold - 10/10M
ToS - 6/9M - stoppede grundet IRL, købte et hus med min kæreste, hvorefter vi gik igang med en total renovering, så her var hverken net eller før elektrikeren (mig) tog sig sammen, strøm.

Fortæl os om dine roller på et raid.

Som DPS har man overordnet set til opgave, at optimere sin DPS omkring taktikken der bruges på den enkelte fight.

Derudover udfører man de givne opgaver, baseret på den class man spiller.

Som Warlock, som jeg gerne vil søge ind som, er det eksempelvis at placere gateways, til enten at gøre movement nemmere eller som en reel del af taktikken, eksempelvis som på Mythraxx.

Og så møder man naturligvis uanset hvad, op til raids med food, flask, enchants, gems, runes og hvad end der ellers måtte kunne findes af buffs, tweaks osv.

Hvad gør du for at forbedre din class og hvor henter du din info?

Førhen var det forums, idag er det class discords, samt folk man kender i andre guilds, høre hvorledes de takler en fight, om der er noget man kan bruge udfra deres erfaringer og så videre.

Undersøger altid fights forud for raids, for at finde de mest optimale måder at udnytte de ting min class måtte bringe til raidet.

Derudover bruger jeg al min tid i WoW på at forbedre min performance på enhver given class jeg spiller.
Det kan være M+, PvP eller hvor end jeg måtte mene at jeg har noget at hente.

Har du andre relevante characters?

https://worldofwarcraft.com/en-gb/character/eu/ravencrest/Ybn

- Min rogue, som jeg spillede gennem al min tid i Legion expansion.

https://worldofwarcraft.com/en-gb/character/eu/ravencrest/yesbutno

- Min DK, som har spillet på størstedelen af tiden fra WOTLK indtil HFC.

Link dine Logs:

https://www.warcraftlogs.com/character/id/36368358 - min DH, som er den seneste character jeg har spillet på. Derudover er der min Rogue, Ybn, som har en væsentligt større mængde logs fra Legion.

Fortæl noget om dig selv, hvad du laver til daglig osv.

Mit navn er Henning, jeg kommer fra Aalborg, nærmere Vadum, hvor jeg bor sammen med min kæreste.
Til dagligt arbejder jeg som elektriker og når der ikke skal vedligeholdes på huset, så går tiden enten her eller i træningscenteret.

Som person, vil jeg betegne mig selv som flink, lige til og altid klar på m+ keys udenfor raids!

Hvorfor skal vi vælge dig?

Er engageret i altid at levere mit bedste, til alle raids og har en tro om jeg ikke er helt forfærdelig at spille sammen med.

Jeg vil altid gerne være med hvor det sker og det afspejler min performance i raids, gør mit bedste for at føle jeg har fortjent mit raidspot og at guilden har lyst til at tage mig med hver gang. Dermed ikke sagt jeg ikke kan sidde på bænken, såfremt Warlock ikke er ønsket i raidet på en given fight.

Har spillet i den samme guild nu siden start Legion og min eneste grund til at skifte fra Loot FTW er grundet raid tiderne, som ikke længere passer sammen med irl. - Min hensigt er at finde en guild, hvor jeg kan spille ligeså længe at IRL tillader det og guilden stadig fungerer og holder et nogenlunde niveau, har ingen ambitioner om at skifte guild, et velfungerende raid team og en god progress og gerne i en dansk guild er hvad jeg leder efter.

Hvorfor har du valgt at ansøge hos os?

Zapdoz har hele tiden talt godt omkring Superbia og har generelt ikke hørt andet end godt omkring jer ellers.

Derudover så ligger i med en rigtig fornuftig ranking og ser ud til at have en smule forbedring ved hvert raid tier, som et velsmurt raidteam altid vil få, med effektiv raidleading, samt raiders.

Er der ellers noget vi skal vide, så er det nu du skal gøre dig grundig - hvis ikke så slut af med en joke

Jeg ansøger med henblik på at raide aktivt fra starten af Shadowlands, indtil da, vil min online aktivitet være lettere begrænset udover at level den class/classes, som guilden mener at kunne få brug for til Shadowlands.

I første omgang har jeg taget udgangspunkt i jeres Wowprogress, hvor Warlock står som "High" og har ikke fået spillet meget Warlock siden TBC hvor den var min main fra start til slut. Så det virkede som en helt fin mulighed for at prøve den af i et raidmiljø igen.

Såfremt i ønsker en anden class, så finder vi bare ud af det. Det er ikke så væsentligt hvad jeg skal spille, jeg har dog en vis præference for 3x DPS classes, Warlocks, Rogues, Mages eller Tank/DPS som Warrior og DK.

Men, så længe jeg ikke skal heale, så går det nok. Er ubeskriveligt ringe til det og den eneste gang i "nyere tid" var i ICC og jeg faldt i søvn på Dreamwalker, det var ikke velmodtaget af den PUG jeg var i, men holy paladin var altså bare ikke synderligt spændende!

Håber i kan bruge væggen her til noget og er der det mindste, så kontakt mig endelig herinde, skal nok holde mig opdateret på comments og hvis i ønsker mit B-tag eller en discord samtale, så sig endelig til.

- Henning, Yesbutno, Hiuhime.

Comments

4 Comments

Hasufer
Hey Ybn!
Tak for din app.

Vi søger ikke så aktivt en warlock, som det fremgår af wowp. Det er et par måneder siden, at vi har updated ift recruiting. Derfor vil vi dog stadigvæk tage dig i betragtning og vende tilbage med et svar, inden for et par dage! :)

GL med appen!

/Vh Hasu.
Applicant
Det lyder godt. Som nævnt er class lidt irrelevant, kiggede også på jeres roster efterfølgende og Zapdoz nævnte også i vist havde rigeligt med Warlocks.

Og mange tak, jeg krydser fingre.
Applicant
- Opdagede lige en mindre taste fejl: min DH, som er den seneste character jeg har spillet på, I BfA.
Hasufer
Hey igen mate :)

Du er velkommen til at joine som social at first, men vi kan ikke love dig noget raidwise på nuværende tidspunkt.
Giv en melding om du har lyst til det ^^

/Vh officers.
Page 1