Notify Message
Applications

Uchí

Status: REJECTED (Lacks raid experience)
Submitted on: Apr 22, 2020 at 08:28 PM

Velkommen til Superbias ansøgningsskema. Vi ønsker dig held og lykke med ansøgningen og minder dig om at ansøgningen er vores eneste kendskab til dig. Så sørg for at læse den grundigt igennem inden du poster den...

Hvor gammel er du?

18

Race and Class
Troll Mage
Rolle

DPS

Du ansøger som?

Raider

Hvad er din raid erfaring gennem alle expansions? - Cleared på relevante tidspunkter.

Begyndte først at raide sent i legion og fik smag for det. På grund af efterskole blev jeg nødt til at stoppe med wow i et langt stykke tid og er for nylig kommet tilbage, og vil gerne ind i raiding.

Jeg raidede antorus i 7.3.2 på warrior, og fik 6/12 cleared med mange forsøg med forskellige guilds på Imonar, varimathras og coven of shivarra. Jeg havde en forfærdelig pc da jeg raidede og det holdt mig tilbage men har nu fået en ny.

Fortæl os om dine roller på et raid.

Jeg har ikke kommet så meget ind i raiding endnu fordi jeg ikke har fundet en stabil guild at raide med, da min server blandt andet ikke har ret mange ambitiøse guilds siden "The betrayed" disbandede.

Hvad gør du for at forbedre din class og hvor henter du din info?

Jeg tjekker ofte raider.io og warcraftlogs for at se hvad de bedste fire mages kører af essences, builds og gear, og ser også ofte streams med nogle af de bedste fire mages i verden som Imfiredup, wildi, scripe, gingimage osv...

Har du andre relevante characters?

Ikke helt endnu men har en masse alts jeg er begyndt at investere mere og mere tid i (Dh, prot/arms warr og mistweaver monk), da jeg nu føler jeg har fået stablet en fin fire mage på benene. (Jeg skulle først farme essences og sådan på mage fordi jeg kom tilbage til wow efter 8.3)

Fortæl noget om dig selv, hvad du laver til daglig osv.

Jeg har for nylig droppet ud af gymnasium fordi det ikke passede mig særlig godt så jeg har massere af tid lige nu, men starter i skole igen til august. Jeg elsker sport og dyrker det meget, men har også en kæmpe forkærlighed for spil. Jeg har lidt en all or nothing mentalitet og har været tæt på eliten i nogle sport, men ingen sport har kunne holde mig engageret lang nok tid. Wow til gengæld har fulgt mig lige siden jeg kan huske, og jeg har altid haft lyst til at spille det, men er først her til sidst i legion og nu i BFA begyndt at tage det mere seriøst i forhold til raiding osv...

Hvorfor skal vi vælge dig?

Ved godt de logs jeg har linket er forfærdelige og vil ikke komme med undskyldninger for dem men tænker dog det er relevant også at linke mine antorus logs på min warrior https://www.warcraftlogs.com/character/id/16991355?zone=17&new=true De er også langt fra optimale og gør måske kun mine chancer værre, og vis de gør det er det også forståeligt.

Hvorfor har du valgt at ansøge hos os?

Jeg så faktisk en del af executie's stream i legion fordi han var/er en rigtig god arms warrior jeg ville lære af da jeg selv spillede den rolle, og kunne rigtig godt lide jeres omgangstone og stemning... Derudover er det en af de bedst performende danske guilds i verden og det er der jeg gerne vil hen med WoW.

Er der ellers noget vi skal vide, så er det nu du skal gøre dig grundig - hvis ikke så slut af med en joke

Tænker jeg har skrevet rimelig meget hvad jeg gerne ville. Fuldt forståeligt hvis jeg er alt for uerfaren på dette tidspunkt... så må jeg jo bare applie igen om noget tid :D

Comments

1 Comment

Hasufer
Hey mate :)

Kan egentligt gode lide flere af de ting du skriver.

Desværre kan vi ikke få plads til dig som mage hos os. Vi er i forvejen 2 x 100% mages (+ til dels en 3, som plejede at være boomer). Som det ser ud nu, vil du aldrig få et spot, din logs/performance/erfaring raidmæssigt, er langt bag hvad vi søger og justifier ikke, at give dig en trial.
Vi takker for den interesse du har vist os igennem din app og håber du finder en god raiding guild og raide i! :)

/Vh Hasu.
Page 1