Notify Message
Applications

Starnek

Status: REJECTED (Class is full)
Submitted on: Apr 29, 2020 at 08:51 PM

Velkommen til Superbias ansøgningsskema. Vi ønsker dig held og lykke med ansøgningen og minder dig om at ansøgningen er vores eneste kendskab til dig. Så sørg for at læse den grundigt igennem inden du poster den...

Hvor gammel er du?

25

Race and Class
Blood Elf Rogue
Rolle

DPS

Du ansøger som?

Raider

Hvad er din raid erfaring gennem alle expansions? - Cleared på relevante tidspunkter.

Cutting Edge: Xavius

Cutting Edge: Ghuun

Cutting Edge: Jaina (World 254)

Fortæl os om dine roller på et raid.

Slå på bossen så den dør :)

Jeg har aldrig været raidleader eller noget i den stil før, så min primære rolle er vel bare at sørge for at lave mechanics og ligge en seriøs skade? Jeg mener ikke at alle burde sidde og snakke mid raid med mindre det er en nødvendig hed iforhold til hvis man skal kommunikere forskellige mechanics.

Hvad gør du for at forbedre din class og hvor henter du din info?

Rogue Discord/Ravenholdt.net og Warcraftlogs.

Har du andre relevante characters?

Progressede Ghuun på min hunter og dræbte også ghuun på min hunter da det var det vi havde brug for, derudover har jeg også spillet en del demon hunter så jeg mener også at jeg ville kunne spille den på et mythic niveau.

Fortæl noget om dig selv, hvad du laver til daglig osv.

Er 25 år og studerer pt i københavn.
Har spillet wow on off i lang tid, men har altid haft interesse i den hardcore del af wow, dog med måde da jeg stadig vil have plads til irl og andre ting end wow, også derfor jeg gerne vil joine en guild med kun 2 raiding dage.

Har altid haft trang til det competetive i spil og plejer derfor også været på højt niveau i både league of legends og csgo som jeg har spillet meget, dette bekræfter bare at jeg ved hvordan jeg skal improve og jeg ved hvordan man analysere et spil og finder frem til hvad der er vigtigt for at komme frem.

Hvorfor skal vi vælge dig?

I kan være sikre på at min attendance er hvor i gerne vil have den, derudover har i en spiller som er hurtig til at lære mechanics og kende hvilket jo er en stor del af at progresse. Jeg plejer at bruge tid på warcraftlogs efter raids for at tjekke forskellige timings og ting i fights som kunne hjælpe ikke kun mig selv, men hele raided med at progress.

Hvis jeg selv skulle sige det er jeg en spiller som utrolig sjældent fucker mechanics op og er oftest i blandt de hurtigste til at forstå hvordan en fight fungere.

Hvorfor har du valgt at ansøge hos os?

Har tidligere spillet i Strange Behaviour og efter at have været i en dansk guild med et godt sammenhold føler jeg ikke at jeg gider tilbage til en engelsk guild. Derudover har i de 2 raid dage som jeg leder efter.

Er der ellers noget vi skal vide, så er det nu du skal gøre dig grundig - hvis ikke så slut af med en joke

Strange Behaviour stoppede med at raide efter Jaina også derfor jeg kun har 2 kills på hende og også derfor at jeg har haft en pause med spillet efter det.

Comments

3 Comments

Hasufer
Hey mate! :D

App set, og tak for den! :)
Vi kigger nærmere på det ved næste meeting, stay tuned til efter tir/ons! :)

/Vh officers.
Applicant
Perfekt (y)
Hasufer
Snakkede ingame i dag.
Desværre ikke plads for nu, tjek ind i fremtiden, hvor situationen måske kan være en anden! :)
Tak for app og gl
/Vh officers.
Page 1