Notify Message
Applications

Paladin

Status: ACCEPTED
Submitted on: May 22, 2020 at 08:38 PM

Velkommen til Superbias ansøgningsskema. Vi ønsker dig held og lykke med ansøgningen og minder dig om at ansøgningen er vores eneste kendskab til dig. Så sørg for at læse den grundigt igennem inden du poster den...

Hvor gammel er du?

30

Race and Class
Blood Elf Paladin
Rolle

Healer

Du ansøger som?

Social - med henblik på at blive raider senere.

Hvad er din raid erfaring gennem alle expansions? - Cleared på relevante tidspunkter.

Jeg har ikke raidet siden Legion (Nighthold/ToS), hvor jeg var raidleader af egen guild.
Dette er sket på bl.a. denne char: https://worldofwarcraft.com/en-gb/character/eu/ravencrest/rakdruid

I BfA har jeg udelukket PvP'et og er for nyligt vendt tilbage for at gøre mig klar til Shadowlands, hvor jeg ønsker at raide seriøst på et niveau, hvor jeg mener jeg hører til.

Fortæl os om dine roller på et raid.

Størstedelen af min raidingkarriere har været som raidleader eller class officer, så jeg har altid været en "pæl" som folk har kunne støtte sig op af, hvis der var tvivl om taktikker, mechanics og endda andre classes potentiale.

Jeg er positiv og god til at holde hovedet koldt og gejsten oppe :-)

Hvad gør du for at forbedre din class og hvor henter du din info?

I alt min "downtime" sidder jeg og kigger youtube, streams, logs, guides eller class discord for hele tiden at følge med i min/maxing, for at få mest muligt ud af min class. Jeg forsøger hele tiden nye ting i andet content (normal raids, Mythic+) for at forbedre eller optimere min performance på den pågældende class.

Har du andre relevante characters?

Som sagt har jeg også en Druid som jeg har mainet i 2-3 expansions. Derudover har jeg alle andre classes i max level og spiller gerne hvad end der er behov for - eller hvad "meta'en" diktere.

Paladin (Heal)
Druid (Heal)
Hunter
Mage

Link dine Logs:

Fortæl noget om dig selv, hvad du laver til daglig osv.

Jeg hedder René og kommer fra Esbjerg. Jeg er uddannet speditør og arbejder pt. som logistikkoordinator i et off-shore firma her i byen. Jeg bor i hus sammen med min kæreste og min fritid består i at sidde foran computeren og spille World of Warcraft ;-) Jeg tror jeg har været unsubbed til WoW i alt 8 måneder siden Beta'en i 2014.

Hvorfor skal vi vælge dig?

Jeg mener selv at jeg er på et højere niveau end den gængse WoW spiller. Jeg begraver mig altid dybt i optimering og min/maxing, på grænsen til at være elitist. Jeg går altid efter at ligge i toppen og formår det som regel også. PvP wise har jeg et par Gladiator ranks tilbage fra de første seasons.

Jeg stræber altid efter at ligge i top og mener selv jeg er godt til at hjælpe mine peers med op :D

En social spot er længe fint for os, hvis det betyder at vi kan spille med jer alle og på den måde bevise vores værd og ambition til at raide mythic når Shadowlands rammer.

Hvorfor har du valgt at ansøge hos os?

Det var faktisk lidt af et freak accident. En kammerat og jeg ledte efter en raiding guild til Shadowlands, med 2 raiddage.

Jeg faldt derefter i snak med Henrik (Hasufer) - da han er en gammel bekendt her fra byen. Og vupti, det var sgu da lige præcis hvad vi ledte efter!

Vi (2) er lige præcis hvad I står og mangler til jeres roster i Shadowlands ;-)

Er der ellers noget vi skal vide, så er det nu du skal gøre dig grundig - hvis ikke så slut af med en joke

Jeg vil bare gerne have en chance for at bevise mit værd, i hvilket som helst content :-)

Joken kommer på discord, da min humor er mørk, trættende og far-agtig.

Comments

2 Comments

Hasufer
Hey René
Som sagt kan vi intet love ift raiding, og i og med at vi ikke rigtigt kører andet end 4 timers mythic clear hver uge, bliver det svært at se jer i aktion, uden et decideret trial spot. Det kunne kun ske fx i m+ (hvilket er svært at sammenligne 100% med raidsituationer) eller random hc clears etc.
Hvis i vil være helt sikre på at finde et sted at raide til SL, skal i nok stadig have føleren ude, selvom i er parkeret her for nu.

I får en social invite, og så må vi se på det hen af vejen :)
Velkommen til!

/Vh Hasu.
Applicant
Hejsa

Den takker vi ja til :-)
Page 1