Notify Message
Applications

Mugzi

Status: REJECTED (Lacks raid experience)
Submitted on: Jun 15, 2020 at 11:43 PM

Velkommen til Superbias ansøgningsskema. Vi ønsker dig held og lykke med ansøgningen og minder dig om at ansøgningen er vores eneste kendskab til dig. Så sørg for at læse den grundigt igennem inden du poster den...

Hvor gammel er du?

32

Race and Class
Blood Elf Demon Hunter
Rolle

DPS

Du ansøger som?

Raider

Hvad er din raid erfaring gennem alle expansions? - Cleared på relevante tidspunkter.

Jeg har spillet WoW siden dag 3. af classic så jeg har været næsten alt content igennem imens det har været relevant.
I classic har jeg clearet op til og med Military quater i Naxx.
TBC har jeg mest bare fjollet rundt og først til sidst i expansion blev jeg recruitet til et endgame guild på min pala. Sunwell på Felmyst blev dog endestationen, da guilden døde pga af mangel af folk.
Wrath var jeg i en guild der valgte at skifte server kort efter Naxx var klaret. Flyttede ikke med dem og valgte lige at sidde Ulduar over. Var derinde få gange og synes bestemt ikke om det raid. Jeg holdte lidt raiding pause indtil jeg kom i guilden "Rising Sun" i midten ICC på min warrior. Vi havde utallige forsøg på Lich King HC, men fik den aldrig ned imens det var current content. Selv med uendeligt mange shadows edge i raided.
Rising Sun blev jeg ved igennem Cata og Pandaland. Her clearede vi det meste, men det var det sociale der var fokus på og der var ikke rigtig nogen der havde de store ambitioner om at være top guild. I slutningen af Pandaland valgte vores GM desværre at stoppe med at spille og guilden faldt stille og rolig fra hinanden. Jeg lavede min egen guild sammen med et par fra Rising sun og gjorde klar til Draenor. Jeg var ivrig efter at prøve det nye gladiator spec som warrior havde fået, men ja. Det var lidt af en skuffelse sammen med resten af den expansion.
Legion gik jeg væk fra warrior igen og spillede mage fra Nighthold og frem. Spillede med nogle danske kammerater, men vi nåede aldrig rigtig videre end HC. I slutningen af Legion valgte jeg at gå over til DH som jeg også spiller nu og har gjort hele vejen igennem BFA. Har cutting edge på G'huun, Jaina og Azshara. Jeg har for den sags skyld også på N'zoth, men det er et run jeg har købt mig til. Det har jeg ikke meget fortjeneste i. Har ikke raided i Ny'alotha.

Fortæl os om dine roller på et raid.

Jeg er nok en person der gerne kommer med ideer til hvad der evt. kunne ændres og gøres bedre. jeg er ikke bange for at tale hvis jeg ser noget der bør italesættes mid fight, men ved også godt hvornår det er tid til at tie stille.
Jeg forsøger så vidt som muligt at se forskellige PoV guides til de forskellige bosser for at få et fuldt overblik over hvad både de enkelte mechanics gør og hvad de har af konsekvenser for så vidt ranged som melee.
Jeg er en person der aldrig er for stolt til at gribe i egen barm og sige hvis jeg har lavet en fejl for derefter at lære af den. Jeg er også god til at påpege hvis jeg ser folk gør noget uhensigtsmæssigt selvom det måske ikke altid er populært. Jeg gør det dog aldrig i en ond mening, men blot for at kunne optimere.

Hvad gør du for at forbedre din class og hvor henter du din info?

Altså i den her expansion synes jeg måske det er svært at snakke om at forbedre sin class. Det hele har været ekstremt RNG based og meget afhængigt af dine corruptions.

Et godt sted at starte er jo selvfølgelig at simme sin char. Derudover kigger jeg gerne DH forum igennem, men det er ikke altid det er lige brugbart.
Jeg forsøger altid at afprøve ST build med Felblade og Demon Blades for at finde ud af hvornår man har høje nok stats til at det er fordelagtigt.

Specifikt på progress forsøger jeg altid at finde et DH PoV hvor jeg kan se hvornår de bruger den eneste cooldown vi har for at kunne optimere brugen af dette.

Har du andre relevante characters?

Min DH er klart min main char lige nu. Jeg har dog brugt dette raid tier til at spille m+ og ikke raided.

Udover min DH har jeg stadig min warrior jeg altid holder up to date. Bruger den mest af alt til at booste HC Ny'alotha på igennem Oblivion.

Jeg har smidt et link af mine logs selvom de måske ikke er specielt relevant, da jeg ikke aktivt har været en del af progress.

Fortæl noget om dig selv, hvad du laver til daglig osv.

Mit navn er Benjamin og til daglig er jeg bankrådgiver i Nordfyns Bank. Jeg har både arbejdet i storbank som Nordea og en mellemstor bank som Lån og Spar Bank, men har fundet mig bedst til rette i et miljø hvor det er meget lokalt og hvor alle kender alle. Det er vigtigt for mig at folk stoler på mig når jeg rådgiver dem om alt fra huskøb til investering af deres pension og det føler jeg at jeg opnår bedre ved at jeg rent faktisk også kender personen der sidder overfor mig og de ikke blot er et nummer i rækken.

Ud over mit papirnusseri så bor jeg sammen med min kæreste i en ejerlejlighed i midten af Odense. Vi er netop ved at skulle flytte i hus lidt udenfor Odense her i løbet af august så jeg kan få et kontor med en ordentlig gamer station så jeg er klar til Shadowlands ;-)

Ude i det virkelig liv har jeg brugt utrolig meget tid på fodbold inden ankler og knæ begyndte at give efter. Jeg træner lidt med en kammerat i en skummel kælder og ellers er øl jo også en rar ting ;-)

Hvorfor skal vi vælge dig?

Jamen jeg synes i skal vælge mig fordi jeg er en person der går op i spillet samtidig med at jeg går op i de personer jeg spiller med. Det er super vigtigt for mig med et godt socialt bånd til dem jeg spiller med, da jeg tror på at hvis vi kender hinanden er vi også langt bedre til at supplere hinanden.
Som sagt tidligere er jeg en person der tør åbne min mund og sige min mening hvis der er noget jeg mener enten kan gøres bedre eller bør gøres på en anden måde. Såfremt mit forslag ikke er den rigtige løsning så følger jeg selvfølgelig trop.
Jeg er næsten altid munter og i godt humør. Der skal meget til at gøre mig sur. Jeg lever for det meste efter reglen om at "hvis du behandler mig godt, så behandler jeg dig godt". Også selvom du er jyde ;-)

Til sidst er mit bedste salgsargument nok at jeg er ultra konkurrenceminded. Hvilket passer meget godt med at skulle være dps. Jeg vil helst være bedst og hvis jeg ikke er det så undersøger jeg hvorfor andre er bedre!
Det kan også komme til udtryk ved at jeg måske virker irriteret fordi der bliver lavet fejl eller det hele bare ikke lige går som det skal. Det er dog aldrig noget personligt. Det er bare fordi jeg gerne vil vinde og skyde den skide boss!

Hvorfor har du valgt at ansøge hos os?

Jeg har tidligere raided med Toilet Paper og jeg synes egentlig rigtig godt om miljøet af et dansk guild.
Derudover så kender jeg flere af jeres spillere. Bl.a. Blowi, Minje, Andemor, Oofkin og Uniiq en lille smule fra Oblivion. Alle mennesker jeg har haft et fint forhold til og har nydt at spille med.

Jeg har valgt at søge ind hos jer for at få en plads til Shadowlands. Jeg har pt ikke lagt mig fast på hvad jeg skal spille. Jeg er meget fleksibel og har alle classes i lvl 120 og spiller lidt på dem alle for at se om der er noget der tiltaler mig mere end andet.
Selvfølgelig blevet der en masse ting ændret når den nye expansion kommer og jeg sidder ofte og kigger gameplay videoer igennem på youtube for at få et indblik i alfa for at få ideer til hvad jeg skal spille.

Som udgangspunkt vil min DH jo være min main, da den har bedst gear, men det gear har ikke rigtig nogen betydning når den nye expansion kommer.
Jeg er meget villig til at tage en dialog om hvad der evt. kunne mangle på et raiding hold.

Er der ellers noget vi skal vide, så er det nu du skal gøre dig grundig - hvis ikke så slut af med en joke

Jeg tror jeg har været det meste omkring. Det blev alligevel en lang smøre. Hvis du/i er nået hertil fortjener i sgu en medalje.
Som sagt er min apply sådan lidt flyvsk og fleksibel. Jeg vil ikke ansøge med en specifik class, da jeg tænker fremad mod Shadowlands. Jeg forestiller mig det er noget man tager en dialog om hvis min ansøgning har vagt jeres interesse.

Taget min alder i betragtning passer det vidst bedst hvis jeg kommer med en dårlig far joke her til slut.

Hvad er blåt og lugter af gult maling?

– Blåt maling

Comments

1 Comment

Hasufer
Hey mate! :)
Tak for din rigtigt fine app og vi beklager den lange ventetid. Hvis du allerede har fundet en anden guild, er der ikke noget at sige til det!
Når det er sagt, og som det ser ud lige nu, tror vi ikke rigtigt du kan bidrage med nok, til at vi overvejer en trial - det er svært at se hvem du skulle udkonkurrere og vi har allerede 2 aktive dh's. Rerolls kunne være en mulighed, men der ville vi hellere prioritere en spiller, som kommer ind og er på niveau, med hvad vi allerede har på holdet.
Dine logs/xp etc, er desværre under hvad vi forventer, og vi vælger derfor at holde de få pladser vi har åbne frem til SL, til applicants vi ser større potentiale i. Håber du kan forstå vores beslutning.
Gl med guildsøgningen!

/Vh officers.
Page 1