Notify Message
Applications

Rívalthel-draenor

Status: REJECTED (Class temporarily full)
Submitted on: Jun 26, 2020 at 12:50 AM

Velkommen til Superbias ansøgningsskema. Vi ønsker dig held og lykke med ansøgningen og minder dig om at ansøgningen er vores eneste kendskab til dig. Så sørg for at læse den grundigt igennem inden du poster den...

Hvor gammel er du?

18 fylder 19 efter sommerferien

Race and Class
Blood Elf Demon Hunter
Rolle

DPS

Du ansøger som?

Raider

Hvad er din raid erfaring gennem alle expansions? - Cleared på relevante tidspunkter.

Jeg har været med i en del Hurtige Raids hvor vi har være med til at nakke Bosserne på world 100-200 op til næste sidste boss hvor de så er blevet disbandet grundet af toxicity blandt officer og raiders og uenigheder.
ellers har jeg for det meste focus på M+ og vil gerne ind til raid buisness igen. Samt har jeg 2x Cutting egde som ligger tilbage i legion på Xavius hvor jeg startede med at mythic raide første gang, og den næste lå på Gul'dan mythic.

Fortæl os om dine roller på et raid.

Jeg er en person som sidder og heletid opdatere på bosserne så jeg er klar på hvad vi står imod. samt jeg er sådan en du kan komme til hvis man lige er i tvivl om hvad der sker på fx. melee (grundet af jeg er melee) og måske tilføje noget til bosserne "hvis nødvændigt"

Hvad gør du for at forbedre din class og hvor henter du din info?

Jeg snakker rigtig tit med andre Dhs som også raider i top guilds siden jeg har en stor vennekreds. Samt jeg går altid ind og holder mig opdateret på Icy vains og Wowhead og mange andre sider for at tjekke hvad er bedst osv samt jeg sidder i 100 år inde på Raidbots for at finde ud af hvad der kan maximere min dps og self overall til raidet.

Har du andre relevante characters?

Jeg har en WW monk og en BM hunt som hvis højest nødvendigt bliver brug for i shadowlands jeg vil tage i brug. jeg leveler dem begge to og gear dem samt min main. hvis de engang skal bruges til de forskellige fights eller bare general settupet til raid.

Fortæl noget om dig selv, hvad du laver til daglig osv.

Jeg er en 18'årig som lige er blevet færdig med Skolen. Så derfor har jeg en masse fritid hvor jeg sidder for det meste på wow. jeg sidder tit inde på discord eller på andre discord for at snakke med folk og lave ting og sagder med dem. jeg er en meget hyggelig person og man kan snakke med ting om. ellers er jeg bare stille og rolig samt i nogle tilfælde i "pvp" hvor man godt kan begynde at få lidt adrenaline i kroppen :)))

Hvorfor skal vi vælge dig?

i skal vælge mig fordi jeg leder efter en dansk guild, og som sagt jeg har en masse fritid på hænderne så jeg sidder og gøre alt hvad jeg kan for at improve min spillestil og få det bedst muligt ud af raid. samt jeg kan bennefit til jeres raidhold med et super stærk DH

Hvorfor har du valgt at ansøge hos os?

jeg har valgt at ansøge til jer fordi jeg savner lidt at have en dansk guild hvor vi snakker det samme sporg og så kan man jo måske lave venner for livet hvis man engang er heldig

Er der ellers noget vi skal vide, så er det nu du skal gøre dig grundig - hvis ikke så slut af med en joke

skulle hilse fra Hasufer ;))

Comments

1 Comment

Hasufer
Tak for app'en m8. Vi har jo snakket om udfaldet ingame.
Gl med guildsøgningen! :)
Page 1