Notify Message
Applications

Dánner

Status: ACCEPTED
Submitted on: Sep 17, 2020 at 06:49 PM

Velkommen til Superbias ansøgningsskema. Vi ønsker dig held og lykke med ansøgningen og minder dig om at ansøgningen er vores eneste kendskab til dig. Så sørg for at læse den grundigt igennem inden du poster den...

Hvor gammel er du?

22

Race and Class
Goblin Priest
Rolle

Healer

Du ansøger som?

Raider

Hvad er din raid erfaring gennem alle expansions? - Cleared på relevante tidspunkter.

Casual indtil Legion.
Cutting Edge i Tomb of Sargeras, Antorus, Uldir. Raidede ikke i tiers før.

Fortæl os om dine roller på et raid.

Healer, kan hjælpe med cooldown usage, timers, strategier, hjælpe guildies med class etc.

Hvad gør du for at forbedre din class og hvor henter du din info?

Holder mig opdateret på class discords, streams, diverse communities der theorycrafter alt fra traits, cooldown usage, ramp timing som disc you name it. Derudover så the age old saying, øvelse gør mester.

Har du andre relevante characters?

Kan få alle healers på max hvis Superbia finder det nødvendigt - i SL regner jeg at level Disc > Shaman/Druid/Monk hvor alt er i en tilfældig rækkefølge alt efter hvad mine co-healers har.

Link dine Logs:

https://www.warcraftlogs.com/character/eu/ragnaros/d%c3%a1nner - Seneste relevante logs er fra Uldir + Antorus

Fortæl noget om dig selv, hvad du laver til daglig osv.

Mit navn er Frederik, jeg er 22 og læser Datamatiker på første semester.

Hvorfor skal vi vælge dig?

Fordi jeg selv mener at jeg kan mit shit når det kommer til healing, især på disc, og jeg har førhen healet med 2 af jeres healers (Allancapone + Keehn) i DT Reborn (Allan i 3 tiers, Keehn i 1).

Jeg er stabil ift. attendance, jeg misser aldrig progress raids, stortset aldrig farm raids heller. Jeg slacker ikke med requirements både med AP, alts, gear osv...

Hvorfor har du valgt at ansøge hos os?

Jeg er lige vendt tilbage til spillet for at gøre klar til SL efter jeg i mellemtiden har spillet både classic og diverse private servers (hvilket jeg stadig gør frem til SL) og står nu og mangler en guild.

Jeg fik herefter en opfordring fra Dennis (Allancapone) som jeg nu forsøger at opsøge. Jeg har god erfaring med danske guilds og det vil være super fedt at heale med det gamle team som jeg allerede kender og synergizer med.

Er der ellers noget vi skal vide, så er det nu du skal gøre dig grundig - hvis ikke så slut af med en joke

Ikke det store, jeg tænker hvis i vil vide mere så hiv fat i mig på discord (jeg er i jeres discord under navnet Danner).

Jeg skal tilføje at jeg ikke har mulighed for at raide før Shadowlands release da jeg raider på private servers frem til release 3 gange om ugen. Desuden er mit gear på live skrald pt, og jeg venter lidt med at geare indtil prepatch rammer her om få ugers tid.

Comments

2 Comments

Applicant
Skal lige tilføje at jeg har spillet WoW siden 2008 og har selvfølgelig raidet siden, bare ikke på et plan jeg vil kalde seriøst level i forhold til det vi har i dag med Mythic. Startede hardcore raiding i 2015 hvilket blev en god kickstart til raiding på live i Legion hvor jeg hurtigt climbede world ranks til jeg ramte top 76 i Uldir.
Hasufer
Hey Danner! :)
Efter en snak med dig til aften, tænker vi at give dig forsøget som healer, så snart du har mulighed for at joine ind.
Velkommen til! :)
/Vh officers.
Page 1