Notify Message
Applications

Chantenkapow

Status: REJECTED (Lacks raid experience)
Submitted on: Dec 18, 2020 at 12:29 PM

Velkommen til Superbias ansøgningsskema. Vi ønsker dig held og lykke med ansøgningen og minder dig om at ansøgningen er vores eneste kendskab til dig. Så sørg for at læse den grundigt igennem inden du poster den...

Hvor gammel er du?

Jeg er 32 år

Race and Class
Orc Mage
Rolle

DPS

Du ansøger som?

Raider

Hvad er din raid erfaring gennem alle expansions? - Cleared på relevante tidspunkter.

Jeg har været i wow gamet siden betaen kom ud med en del pauser undervejs. I vanilla clearede jeg molten core, naxx, BWL, og AQ.

Jeg havde pause i TBC og begyndte derefter at spille i WOTLK hvor jeg claerede naxx, uludar, og selvfølgelig ICC.

Jeg spillede lidt i starten af Cata, men stoppede lidt inde i contentet.

Derefter kom jeg tilbage i Legion hvor jeg spillede i Equity i lang tid som holy paladin, men stoppede efter legion, da uddannelse, to børn osv. lige tog lidt for meget tid.

Nu er jeg så kommet tilbage i Shadowlands på min nok alltime favorit class i form af mage, hvor jeg har clearet heroic med Equity since launch.

Fortæl os om dine roller på et raid.

Min rolle på et raid er at være ham, der oftest er god til at holde humøret oppe. Jeg kommer altid forberedt og er seriøs når man skal være det.
Jeg er stabil, og kan både give et godt damage output, men samtidig også løse diverse soak mechanics mm. På denne baggrund vil jeg sige at jeg har diversitet i mit gameplay, og så længe jeg er forberedt, kan jeg klare det meste.

Hvad gør du for at forbedre din class og hvor henter du din info?

Jeg spiller en del m+ for at forbedre min awareness, mit generelle gameplay og for at blive ved med at minmaxe min karakter.
Jeg ser streams fra diverse topguilds og henter info og indgår i diskussioner på mage discorden.
Derudover bruger jeg altered time eller wowhead for info, da jeg mener det er nogle dygtige mages, der laver disse guides. (Toegrinder og Preheat hvis det siger jer noget)

Har du andre relevante characters?

Jeg har en warrior, som er max lvl. Men timerne i døgnet er ikke flere (desværre), så jeg har valgt at fokusere på min mage for nu, så den kan blive 100%.

Link dine Logs:

https://imgur.com/DKWJDie https://imgur.com/tXBUCZ7 Logs fra equity er private, så har taget et billede af dem.

Fortæl noget om dig selv, hvad du laver til daglig osv.

Jeg hedder André, jeg er 32 år og bor i københavn.
Jeg har to børn, en kæreste og ellers arbejder jeg til daglig som pædagog.

Jeg er en positiv, alsidig og optimistisk person, der er nem at være sammen med og som meget gerne vil indgå i diverse ting i guilden, lige fra m+ push, til alt runs, til boostruns mm. og som nyder at sidde på discorden og hygge.
Jeg er god til at tage konstruktiv kritik, og jeg bestræber mig altid på at yde mit bedste og forbedre mig.
Jeg går aldrig halvt ind i noget, og jeg er 100% inde i det jeg foretager mig.

Generelt elsker jeg bare at game, og udover at spille wow, har jeg spillet cs 1.6 på et okay niveau, og spiller også stadig cs:go, LOL osv osv. når tiden er til det.

Hvorfor skal vi vælge dig?

I skal vælge mig fordi i får en SUPER dedikeret og lærenem spiller, der altid er klar på at tage en udfordringer op, og som ikke har noget imod at sidde på bænken for at guilden får den bedst mulige progress.
Jeg kan og vil meget gerne have konstruktiv feedback/kritik så jeg kan forbedre mig, hvilket jeg mener er et af de vigtigste ting at kunne for at blive en bedre spiller.

Udover det får i en spiller, der er up to date med det nuværende content, kommer forberedt til raid, er der altid til tiden og er utrolig mødestabil.

Hvorfor har du valgt at ansøge hos os?

Jeg har valgt at ansøge hos jer, da jeres raiding tider passer godt til mig. Derudover er i en veletableret guild, der har været i gamet længe, så jeg værdsætter den stabilitet og kontinuitet, der viser sig at være.

Jeres niveau raiding wise er også noget jeg ser meget positivt på, og som kun motiverer mig endnu mere til at apply. Ydermere er i et dansk community, og min engelske accent har altid været lidt.... Dansk i det ;)

Er der ellers noget vi skal vide, så er det nu du skal gøre dig grundig - hvis ikke så slut af med en joke

Jeg er lige kommet tilbage efter en lang pause i gamet, så jeg banker stadig det værste rust af. Jeg er stadig i fuld gang med at optimere alt, og jeg har allerede over 8 dage played siden jeg blev lvl 60, som jeg føler viser de timer jeg ligger i spillet.

Jeg er meget selvkritisk, og jeg ved absolut at jeg har steder jeg skal forbedre, men føler jeg har hvad der skal til for at være med på det niveau, der bliver spillet på.

Hvis i accepterer mig, og stadig føler jeg mangler lidt, så vil jeg meget gerne blive i guilden som standin, eller som social med lyst til at blive raider, imens jeg forbedre mit gameplay.

Jeg håber på, at få pushet en masse godt content med jer, lave nogle fede m+ runs og bruge mange gode timer på discord til hygge osv.

Udover det kan jeg raide imellem jul og nytår hvis i spiller der.

Håber at høre fra jer.

Mvh André Aka Chanten

Comments

2 Comments

Applicant
Lige en tilføjelse: Jeg har ydermere været rival i arena, og nyder stadig at lave pvp content også.
Blot en lille sidenote :) god dag.
Hasufer
Hey Chatenkapow! :)

Tak for din app!

Vi har snakket om det og er enige om, at ikke helt tror du er hvad vi søger på nuværende tidspunkt. Vores roster er allerede fyldt, og vi ser dig ikke consistent nok + dit skill/raidlvl er tvivlsomt, ift progress osv, kontra vores progress og de mål og ambitioner du har.

Gl med guildsøgningen! :)

/Vh officers.
Page 1