Notify Message
Applications

Scarthas

Status: REJECTED (Class is full)
Submitted on: Jan 14, 2021 at 05:54 PM

Velkommen til Superbias ansøgningsskema. Vi ønsker dig held og lykke med ansøgningen og minder dig om at ansøgningen er vores eneste kendskab til dig. Så sørg for at læse den grundigt igennem inden du poster den...

Hvor gammel er du?

26

Race and Class
Blood Elf Paladin
Rolle

DPS

Du ansøger som?

Raider

Hvad er din raid erfaring gennem alle expansions? - Cleared på relevante tidspunkter.

Jeg er en returning retail spiller, som ikke har været inde i gamet i noget tid efterhånden. Har i flere år spillet på mange buffed private servers i TBC eller WOTLK og clearet alt content med 2-3 ugentlige raids.
Er vendt tilbage til SL og er meget tilfreds med expansion.
Har på egen vis formået at pugge mig til 10/10 HC og 1/10 M.

Fortæl os om dine roller på et raid.

Kommer an på hvad der er behov for. De seneste tre år på private servers, har jeg både været officer, raidleader og guildmaster for forskellige skandinaviske guild og i to tilfælde stået med "ansvaret" for 100-150 unikke spillere. Før i tiden spillede jeg primært tank, men er skiftet over til DPS da det tiltaler mit konkurrence gen mere ift. optimering af sin performance individuelt og raidwise.
Har de seneste par måneder hovedsageligt stået for cooldown rotations + melee placement under raids.

Hvad gør du for at forbedre din class og hvor henter du din info?

Jeg er som sagt glad for optimering, og sidder konstant med warcraftlogs og raidbots åbent i baggrunden, så jeg er klar til at simme gear, talents eller conduits til den næste boss. Afprøver også mine egne ideer og tjekker derefter logs, for at se effekten af mine valg.

Jeg undersøger selvfølgelig også altid nyt content og abilities på samtlige bosser som skal progresses eller lign. Via youtube, stream eller simpelt tekstlæsning over boss abilities osv.

Har du andre relevante characters?

Ikke på nuværende tidspunkt. Er dog ved at få en fire mage og en boomkin op hurtigst muligt, så jeg har et ranged alternativ. Eventuelt en monk på et senere tidspunkt.

Fortæl noget om dig selv, hvad du laver til daglig osv.

Jeg hedder Lasse, er 26 år og skal på nuværende tidspunkt i gang med at skrive mit speciale i fysioterapi på universitet. Til daglig arbejder jeg som selvstændig fysioterapeut på en privat klinik, og som fysioterapeut for et ungdomsakademi i elitefodbold. Ellers laver jeg, hvad de fleste gør udover en masse gaming - kæreste, familie, venner og træning (når det nu en gang er muligt igen :) )

Hvorfor skal vi vælge dig?

I skal vælge mig, fordi jeg altid kommer til raids. De sidste 2,5 år har jeg haft en raid attendance på 96% ved 2-3 ugentlige raids. Jeg er trofast og gør alt jeg kan for at optimere min class og spillestil. Jeg kan tåle kritik og responderer hurtigt i form af ændringer hvis nødvendigt.
Jeg er meget nysgerrig af natur, så søger altid svar på de oplevelser eller erfaringer jeg ikke forstår.

Hvorfor har du valgt at ansøge hos os?

Jeg har valgt at ansøge hos jer fordi i progresser med pæn hastighed samt god progress, i har et godt raid skema, som passer mig godt og selvfølgelig fordi det er en dansk guild. Har efterhånden prøvet mange forskellige guilds, og føler stadigvæk altid, det er danske guilds som får det bedste sammenhold (bias selvfølgelig når man er dansk!). Samtidig er jeg meget glad for mere seriøse guilds og content, da jeg ellers kan finde raiding kedeligt, hvis man bare bliver "én i mængden".

Er der ellers noget vi skal vide, så er det nu du skal gøre dig grundig - hvis ikke så slut af med en joke

Hvis der skulle være noget, så er der hovedsageligt vedrørende mit valg af class. Kender udmærket godt til den nuværende meta, og ved godt melee ikke er i den gode ende af skalaen (altid), men er virkelig glad for paladin class. Har spillet den lige siden wow udkom og gennem alle expansions. Samtidig vil jeg dog også sige at jeg er villig til at ændre class, hvis noget er mere relevant, selvom jeg synes ret paladin har sine gode dage - en gang i mellem :D

Comments

5 Comments

Nemes
Hej Lasse

Vi tager en kigger på det og vender tilbage, sandsynligvis er der svar at hente i morgen aften.

Regards
Nemes
Applicant
Helt i orden, tak!

/Lasse
Applicant
Hvordan står det til? :)
Hasufer
Du får svar efter officermeeting i morgen! :)
Hasufer
Hey mate! :D
Vi er desværre blevet enige om, at vi ikke kan få plads til en til ret paladin på nuværende tidspunkt! :)
Vi takker for interessen du har vist os igennem din app, beklager ventetiden og ønsker dig held og lykke med at finde en guild! :)
/Vh Officers.

Page 1