Notify Message
Applications

Awiilzh-Kazzak

Status: ACCEPTED
Submitted on: Jan 31, 2021 at 02:04 PM

Velkommen til Superbias ansøgningsskema. Vi ønsker dig held og lykke med ansøgningen og minder dig om at ansøgningen er vores eneste kendskab til dig. Så sørg for at læse den grundigt igennem inden du poster den...

Hvor gammel er du?

23

Race and Class
Orc Hunter
Rolle

DPS

Du ansøger som?

Raider

Hvad er din raid erfaring gennem alle expansions? - Cleared på relevante tidspunkter.

Sidste gang jeg raidede var i DS Cataclysm hvor jeg kort inden pre-patch til MoP fik dræbt Madness of Deathwing. Efter det valgte jeg at lægge det på hylden og forfølge en drøm om at blive god til PvP.
Nævneværdigt at jeg har raidet i classic som top5 guild på Gehennas Horde (Infamous-Gehennas), men da shadowlands var ved at komme ud valgte jeg at vende tilbage til Retail med en drøm om at finde et solidt 2 dages raiding guild.

Fortæl os om dine roller på et raid.

Jeg er ikke bange for at hæve stemmen under et raid og vejlede andre så det bliver nemmere for dem at spille spillet. Jeg leder i øjeblikket et hold af venner gennem heroic hvor jeg agerer raid leader - Så min rolle i det raid ville f.eks. være på Sludgefist har jeg en markør på mig selv og leder ranged-teamet gennem kampen rundt i lokalet. Samtidig med det kalder jeg Destructive Stomps, Colossal Roar, Chain Slam, Hateful Gaze og minder folk om ikke at dø dumt hvis de har cooldowns til at overleve det.
Jeg adapterer hvornår det er bedst for os at bruge Heroism, hvilket ikke altid er hvornår andre bruger Heroism.
Et eksempel på dette ville være på Sludgefist igen hvor cooldown-alignment mæssigt ville det være bedst at poppe 2 min. cds på pull, 2. pillar og 4. pillar og 3. min cds på 1. og 4. pillar men fordi vi ikke hver gang kan stole på at alle holder sig i live har jeg valgt at vi popper 3. min cds på pull og 3. pillar og 2 min. cds på 1. og 3. pillar og så bruger vi Heroism på 3. pillar.
Det lyder måske sært, da man mister et sæt 2. min cds og 3. min cds ikke får uptime på en pillar, men vi oplevede at folk døde inden de brugte cooldowns og det dps-loss skulle vi tage hensyn til. Vi er i øjeblikket 8/10 HC (vi begyndte dette raid i slut-december) og rosteren konsisterer af folk med mindre godt gear og folk som aldrig har raidet før og ikke er vant til det.

Hvad gør du for at forbedre din class og hvor henter du din info?

Jeg ser streams af de bedste hunters jeg kan finde på Twitch (Gingi, Jokerd, Ramfam etc.)
Jeg undersøger hvornår det mest optimale tidspunkt er, at jeg popper cooldowns på de forskellige fights - dette gør jeg bl.a. gennem Warcraftlogs hvor jeg går in-depth og undersøger de bedste hunter logs fra andre kills.
Jeg bruger SimC og Raidbots til at se hvad gear der er upgrades så jeg altid ved, hvad jeg er ude efter og hvad der er bedst til bestemte fights.

Har du andre relevante characters?

Jeg har en alt druid jeg pvp'er på og en rogue.

Fortæl noget om dig selv, hvad du laver til daglig osv.

Mit navn er Henrik og jeg er til daglig Barista bosat i Aarhus. Jeg kan nemt tilrettelægge mit skema ud fra raids og oftest er mine arbejdstider tidlige morgener til om eftermiddagen.
Jeg går op i sundhed gennem træning, cykling og elsker alt inden for Formel 1.
Jeg har en drøm om en dag at blive politi-betjent eller noget inden for militæret - Baristajobbet bliver brugt til at spare op til hvad fremtiden bringer inden jeg skal på skolebænken og SU'en bliver indkomsten.

Hvorfor skal vi vælge dig?

Fordi jeg er en exceptionel spiller som har styr på min del i et raid og altid møder forberedt og nemt kan tilpasse mig under en fight hvis der er behov for det. I rekrutterer ikke bare en Hunter ved at vælge mig. I rekrutterer en dedikeret spiller der har styr på sit shit.

Hvorfor har du valgt at ansøge hos os?

Fordi Xhanon har fortalt mig om Jer og har rost jer til skyerne som værende et miljø han tror jeg vil trives i. Og så opfylder I de ønsker jeg har som er top200 guild og 2 dages raiding schedule.

Er der ellers noget vi skal vide, så er det nu du skal gøre dig grundig - hvis ikke så slut af med en joke

Som jeg nævnte længere oppe i raid erfaring valgte jeg at lægge raiding på hylden i MoP for at forfølge drømmen om at blive god til PvP. Jeg fik lynhurtigt samlet 3 characters op som jeg ville spille PvP på (Rogue, Priest & Druid) og fik lynhurtigt høj rating på alle 3 i både 2v2, 3v3 og 5v5 som både healer og dps.
Jeg har opnået Gladiator og har været 2.4+ i RBG den gang rating ikke var inflated for sindsygt som man ser i dag med RBG / Arena ratings på 3.200.

Comments

6 Comments

Hasufer
Hey mate! :)

Tak for den fine app!

Vi venter lige med at se på/lave rosterchanges indtil Sire er død - håber du har tålmodighed til at hænge på 1-2 uger endnu, sorry for sent svar!😊

/Vh officers!
Applicant
Det er så fint Hasufer!

Tak for den lille update :)

Ser frem til at høre fra Jer. God fornøjelse med Sire progress! :-D
Hasufer
thx m8! :D
Hasufer
Hey igen mate! :D smid gerne dit discord tag her, så kan vi snakkes ved der! :D
Vi vil gerne snakke med dig tirsdag d.2 marts, hvis du kan der, ala kl 19-20
Applicant
Det passer mig fint :-D

Og tillykke med Sire kill! :D

Awiilz#8430
Hasufer
Ty, vi snakkes ved næste tirsdag! :D
Page 1