Notify Message
Applications

Sebrog-Kazzak

Status: REJECTED (Lacks raid experience)
Submitted on: May 10, 2021 at 01:27 PM

Velkommen til Superbias ansøgningsskema. Vi ønsker dig held og lykke med ansøgningen og minder dig om at ansøgningen er vores eneste kendskab til dig. Så sørg for at læse den grundigt igennem inden du poster den...

Hvor gammel er du?

18 år gammel

Race and Class
Blood Elf Rogue
Rolle

DPS

Du ansøger som?

Raider

Hvad er din raid erfaring gennem alle expansions? - Cleared på relevante tidspunkter.

Ved godt dette lyder skræmmende, men har aldrig raidet før SL, dette skyldes nok min alder og at jeg var kinda lort tidligere. Jeg har dog spillet andre spil på ok højt niveau, b.la. Fornite, Pubg osv. Jeg har dog spillet WOW siden TBC, hvor jeg hygge spillede sammen med min far, så har et stort vingefang ift. hvad jeg har spillet.
Fik CE igår efter jeg ikke havde raidet i 3+ måneder grundet familie tab og intet guild.

Fortæl os om dine roller på et raid.

Jeg er en positiv type, men også en type der ikke er bange for at få kritik eller selv modtage. Da jeg mener kritik er den bedste hjælp for at blive bedre, jeg elsker og blive rette på, da jeg så selv kan blive en bedre spiller(hvis nødvendigt).
Jeg er en fyr der altid møder til tiden, gerne 30 min før for at være med til at summon osv.
Hvis i vælger mig, skal i forvente en utroligt dedikeret spiller, som hvis jeg nyder miljøet KUN vil ligge tid i wow og ikke andre spil osv.

Hvad gør du for at forbedre din class og hvor henter du din info?

Jeg er medlem af diverse discord servere, og så er jeg ikke bleg for at skrive til folk som jeg kan se er "bedre" end mig til den pågældende class for at søge tips og tricks.
Jeg ser også diverse streams med min char, ser pov's fra min char på hvert enkel fight osv.

Har du andre relevante characters?

Hvis i vil have mig, kan jeg respecce en del, skal dog have tid til at geare osv. og da jeg ikke har en god sjat levelet skal dette også til, den 3 måneders pause tog hårdt på hvor mange jeg har max lvl.
Adapter utroligt hurtigt til bosser og classes så derfor kan jeg respecce og blive god til en class utroligt hurtigt.

Fortæl noget om dig selv, hvad du laver til daglig osv.

Jeg hedder Sebastian, jeg er 18 år gammel og går til dagligt på Lyngby Handelsgymnasium.

Når jeg ikke er i skole, bruger jeg tid foran min computer hvor jeg snakker med venner, spiller, og laver mine lektier.

I weekenderne er jeg nogle gange til fester, men ikke noget som forhindre mig i at raide.

Jeg er en super positiv fyr, som altid er klar til at spille m+, og hygge med diverse ting og generelt også bare sidde og snakke.

Hvorfor skal vi vælge dig?

Hvis i vælger mig vil i opnå en spiller med en bred char bredde, hvilket vil betyde at jeg kan spille mange forskellige specs og kan adapte til dem hurtigt
Jeg er en super dedikeret spiller så hvis jeg nyder guilden vil min familie og venner ikke se mig den første måned af 9.1 da jeg kommer til at grinde gear osv.
Hvis i vælger mig vil i også opnå en spiller med høj attendance og en spiller som i ikke skulle være i tvivl om mødte op.

Hvorfor har du valgt at ansøge hos os?

Jeg har det langt bedre i et dansk guild, og da i er et godt dansk guild, med KUN 2 raid dage som jeg foretrækker. Ser jeg Superbia som et ideelt guild for mig. Jeg søger også et guild med spiller som rammer m+, hvilket jeg kan se at der er folk i jeres guild som gør. Derudover så virker ambitionsniveaut i Superbia til at ligge samme sted som mit :)

Er der ellers noget vi skal vide, så er det nu du skal gøre dig grundig - hvis ikke så slut af med en joke

Hvad gør Spiderman efter han har drukket kaffe?

.................

Han æderkoppen....

Ellers ville jeg gerne være i stand til at have en mundtlig samtale hvori kunne høre mere om MIG og jeg kunne høre mere grundigt om Superbia som guild.

Comments

0 Comments

Page 1