Notify Message
Applications

Warlock - Executore

Status: REJECTED
Submitted on: May 11, 2021 at 12:10 PM

Velkommen til Superbias ansøgningsskema. Vi ønsker dig held og lykke med ansøgningen og minder dig om at ansøgningen er vores eneste kendskab til dig. Så sørg for at læse den grundigt igennem inden du poster den...

Hvor gammel er du?

26

Race and Class
Troll Warlock
Rolle

DPS

Du ansøger som?

Raider

Hvad er din raid erfaring gennem alle expansions? - Cleared på relevante tidspunkter.

Hellfire Citadel - World 700 - Ethic Ravencrest - Warrior DPS
Emerald Nightmare - World 1000 - Detriment Ravencrest (GM) - Elemental Shaman
Nighthold - World 330 - Eminence Ravencrest (GM) - Elemental Shaman
Tomb of Sargeras - World 80 - Bird is the Word Frostwhisper - MM hunter
Antorus - World 220 - Xeon Kazzak - MM hunter
Uldir - World 300 - Aluren Tarren Mill - Aff Warlock
Battle for Dazaralor - World 220 - Aluren Tarren Mill - Destro Warlock
Eternal Palace - Didn't raid
Nyalotha - Didn't raid

Castle Nathria - Guild disbanded - top 470 world - Aff Warlock

Castle har været en forfærdelig oplevelse, og jeg har været igennem 3 guilds nu. De har alle disbandede p.g.a. dårlig leadership, og jeg har stået i en ærgelig situation. PT raider jeg 8/10m hver uge med min tidligere guild Decode, hvor vi kører en alt raid.
Selvom Castle har været røv nederen, så synes jeg raidet og spillet er sjovt, og jeg har masser af glæde og optimisme at bidrage med.

Fortæl os om dine roller på et raid.

Jeg har altid set migselv som typen der går forrest når der er behov. Er andre i raidet ikke villige til at snuppe en mechanic, så skal jeg nok gøre det. Jeg tager seeds hvis behov, spiller felhound for interrupt rotation på Council og Inerva, flyver rundt og placerer gateways, og I tidligere expansions har jeg været raid leader, eller en spiller som raid leader har kunne stole på, til at kalde bestemte vigtige mechanics.

Hvad gør du for at forbedre din class og hvor henter du din info?

Jeg er meget aktiv på warlock discord når der er forandringer i vores spillestil, men det kan blive ret theorycrafty, så jeg foretrækker faktisk at hoppe på ptr, hvor jeg leger lidt med de forskellige ting, så kører jeg sims (jeg har raidbots premium), ser nogle top raiders streams / videoer for info, og blander al den info sammen.

Derudover sørger jeg for at observere warcraftlogs for at se hvordan top spillere bruger deres cds på bosser, dog er jeg ligeglad med dette hvis RL beder mig om at holde dmg for at push en bestemt add / phase.

Jeg spiller ydermere altid det bedste spec på progress, selvom mange af mine logs er Destro. Så I bestemmer hvad jeg spiller.

Link dine Logs:
Fortæl noget om dig selv, hvad du laver til daglig osv.

Jeg er lige blevet færdig med en bachelorgrad i marketing, og jeg håber at læse kandidat på ITU efter sommeren. Jeg har spillet wow siden jeg var 13 tror jeg, og det er en hobby jeg har svært ved at komme væk fra. Dog har jeg også basketball som hobby, hvor jeg både spiller og træner.

Hvorfor skal vi vælge dig?

Jeg vil bidrage med masser af aktivitet og optimisme i raids og dagligdagen, jeg synes selv jeg kan være sjov, men forstår selvfølgelig balancen mellem seriøsitet og spas. Mit formål med at spille WoW har altid været at være en del af høje world ranks fremfor høje dps logs / personlige bedrifter, derfor vil al min fokus ligge på at optimere min rolle i det fælleskab jeg er en del af.

Hvorfor har du valgt at ansøge hos os?

Jeg savner at raide på dansk, jeg synes meget går tabt i humor når man raider internationalt, og jeg husker positivt tilbage på min tid i Bird Is The Word, og kan genkende et par navne derfra. Jeg har også raidet med Carlos, som jeg synes er en super fyr. Derudover er jeres raid tider perfekte i forhold til mit private skema, så min attendance vil være perfekt.

Er der ellers noget vi skal vide, så er det nu du skal gøre dig grundig - hvis ikke så slut af med en joke

Jeg er klar over at mine logs ikke er noget man decideret kan prale af, men jeg linker nedenfor mine tidligere progression logs, ikke farm kills. Jeg var raid leader som hunter og shaman på disse logs, hvor jeg gik meget op i at gøre alles liv nemmere, ved selv at være "mechanics slut". Det var derfor jeg oprindeligt rerollede fra shaman til hunter. Jeg spiller warlock og har gjort siden jeg blev bedt om at rerolle i Uldir (Aluren).

Hvis I mangler et perspektiv for om jeg kan pumpe damage, og ja det er lidt lollet at referere til HC logs, men jeg har legit kun haft et full clear siden 9.0.5, og jeg har stadig mange top 10 logs på bosser med kun et kill. Jeg lå #3 i verden allstar dps i et par uger efter dette clear. Så jeg kan godt taste på mine knapper og slå en boss hårdt. Selvom ja HC logs lmao.

https://imgur.com/a/3TnzUVe (Tidligere logs)

Comments

2 Comments

Hasufer
Hey mate ! :)
Tak for den fine app og beklager sent svar!
Vi holder pt raidbreak indtil starten af juni, men vi tænker at tage en snak med din engang inden da! :D
Kan du droppe dit dicord tag her? så kan vi snakke videre der! ^^

/Vh Hasu.
Hasufer
Disc snak tirsdag mellem kl 19-20! :D
Page 1