Notify Message
Applications

bliztnakmonk

Status: REJECTED
Submitted on: Jun 09, 2021 at 08:02 PM

Velkommen til Superbias ansøgningsskema. Vi ønsker dig held og lykke med ansøgningen og minder dig om at ansøgningen er vores eneste kendskab til dig. Så sørg for at læse den grundigt igennem inden du poster den...

Hvor gammel er du?

28

Race and Class
Orc Monk
Rolle

DPS

Du ansøger som?

Raider

Hvad er din raid erfaring gennem alle expansions? - Cleared på relevante tidspunkter.

Så här jag är en spelare som har spelat sedan vanilla, jag började raida i TBC och sedan det har jag clearat mer eller mindre allt som man kan cleara förutom i legion. Dem flest har varit utan nerf alltså iallafall top 300 world, har även raidat i hög rankade guilden som tagit rank 40-50 i världen. Berättar gärna om precis alla guilden och när vi tog kills på bossar om ni är intresserade. Det finns väldigt mycket att säga och berätta om ni vill höra om det.

Fortæl os om dine roller på et raid.

Jag har mer eller mindre alltid raidat som raid leader så för mg hade det varit skönt att ha en ladiback position som raider och spela mer för att min maxa mig själv utan att hålla på och prata med mina raiders hela tiden. Så min roll i raiden hade varit att bara komma i tid kunna taktiker och hur jag pressar min gubbe och class till max på dem bossarna vi progressar på.
Innan detta tiert har jag tankat 4 tiers i rad men fick mitt i tiern byta till dps så har varit ett händelserikt tier för mig.
Jag hatar farma men älskar progress.

Hvad gør du for at forbedre din class og hvor henter du din info?

Jag använder dagligen simcraft, läser andras logs dagligen tittar hur dem som rankar 1 i världen i min klass gör för att just hamna på en rank 1 position. Spenderar nog min mesta tid på dessa två sidor för att få min info.

Fortæl noget om dig selv, hvad du laver til daglig osv.

Som sagt jag heter Eric är från Blekinge (så typ dansk... elller?) Jag jobbar som snickare på dagtid och här hemma har jag sambo och ett barn. Bor i villa och har mer eller mindre alltid tid att raida om kvällarna.

Hvorfor skal vi vælge dig?

Därför jag är en erfaren spelare, jag bidrar med god stämning, jag kommer alltid påläst på fights så väl som min class, jag hatar att vara dålig, jag pressar alltid mig själv och lever i en konstant tävling av att alltid göra bättre ifrån mig.

Hvorfor har du valgt at ansøge hos os?

Era raid tider var väldigt passade vad jag söker sen en väldigt respektabel world rank på det gjorde det till ett givet val att ansöka hos er.

Er der ellers noget vi skal vide, så er det nu du skal gøre dig grundig - hvis ikke så slut af med en joke

Jag vet ju faktiskt inte om ni tar in svenskar jag bara gjorde en vild chansning här.
Vägra dra ett skämt då det är skämt nog att bo i sverige.

Har ni några som helst frågor bara adda Bliztnak#2708

Comments

1 Comment

Nemes
Hej Eric

Vi er udelukkende et dansk raiding guild. Vi afviser derfor din ansøgning. Held og lykke med den fremadrettede guild søgning.

Mvh
Nêmes, Officer.
Page 1