Notify Message
Applications

Zlifer

Status: REJECTED
Submitted on: Jun 09, 2021 at 10:29 PM

Velkommen til Superbias ansøgningsskema. Vi ønsker dig held og lykke med ansøgningen og minder dig om at ansøgningen er vores eneste kendskab til dig. Så sørg for at læse den grundigt igennem inden du poster den...

Hvor gammel er du?

24

Race and Class
Blood Elf Demon Hunter
Rolle

DPS

Du ansøger som?

Raider

Hvad er din raid erfaring gennem alle expansions? - Cleared på relevante tidspunkter.

Raidede i cata og starten af MOP men midt i mogu' shan vaults blev min account hacked. Kan ikke huske world rank men var i en rimelig decent guild. Efter min account blev hacked døde min motivation og jeg begyndte ikke at raide før legion igen hvor jeg raidede i min egen guild som jeg startede med nogle irl venner vi løb dog tør for gode spiller på alliance og jeg mistede motivation til at raid leade, være gm og bruge så meget tid på en guild som andre folk ikke puttede samme mængde tid i som mig. Bfa startede så med at raide men nogle online venner igen løb vi tør for spiller og døde som 5/8 m uldir. Derefter holdte jeg en break igen og startede først lidt i Eternal palace mest for at blive klar til nyalotha dog. Nyalotha klarede vi som 690 world med kun 6 timers raiding om ugen hvilket var okay for et første raid sammen. CN klarede vi som 659 world igen stadig med kun 6 timers raiding.

Fortæl os om dine roller på et raid.

Har været alt fra gm til rl til bare en normal raider. Og foretrækker blot at være raider. Derudover var jeg tilbage i cata mop perioden tank men siden har jeg kun været dps da det er det eneste jeg finder sjovt.

Hvad gør du for at forbedre din class og hvor henter du din info?

Jeg følger class discord, samt følger med i top 10 ish guilds og var de vælger af talents og timings i forhold til cd's og playstyle for hver boss. warcraftlogs bruger jeg til at se hvornår folk bruger cd's hvilke talents og what not. Derudover simmer jeg self mig selv hele tiden og føler med i theorycrafting af de classes jeg spiller.

Har du andre relevante characters?

Har stortset alle melee class klarer til 9.1. Main vil højest sandsynligt være dh eller warrior. Men har pala, rogue og monk klar hvis der skulle være brug for det.

Har ikke logs på min dh i CN da jeg spillede en blanding af mage og monk dette tier, men da jeg er langt bedre og synes dh er langt sjovere vil jeg maine dh igen eller warrior, kan som sagt også spillet andet.

Fortæl noget om dig selv, hvad du laver til daglig osv.

Studerer på Aalborg Universitet, spiller computer og hygger med vennerne når der ikke er corona. Begynder på min kandidat efter sommer.

Hvorfor skal vi vælge dig?

Er mere motiveret til at raide end jeg har været længe, samt er jeg en grinern fyr som godt kan lide og putte tid i det jeg laver, så jeg vil altid forsøge at blive bedre. Derudover er jeg meget dedikeret.
Jeg er en holdspiller som altid prioriterer holdet højere end mig selv jeg er ikke en dps padder jeg vil til en hver tid gøre hvad der er bedst for raidet og ikke hvad der er bedst for mig selv, så hvis jeg kan redde raidet fra at wipe ved at ofre mig sig så gør jeg selvfølgelig det.

Hvorfor har du valgt at ansøge hos os?

I er en 2 dags raiding guild på kazzak samt en dansk guild hvilket er ekstremt længe siden jeg været i sådan en samt virker seriøsitet i guilden til at være på niveau med min egen og det samme kan siges om målsætningen. Derudover passer raiding dagene godt til mig. Har længe godt kunne tænke med nogle dansker der faktisk er bedre en okay til at raide.

Er der ellers noget vi skal vide, så er det nu du skal gøre dig grundig - hvis ikke så slut af med en joke

Har tidligere top 100 raider der kan vouche for mig.
Jeg overvejer at gifte mig med en tysker er det over grænsen?

Comments

2 Comments

Applicant
Zloofer#7860 er mit discord tag

Derudover mangler jeg måske at tilføje at jeg er en stille og rolig fyr som godt kan lide jokes og memes men selvfølgelig skal man være seriøs når man raider. Derudover kan jeg tilføje jeg også er meget aktiv omkring pvp og m+ Har spillet dh siden legion som main bortset fra CN.
Derudover får jeg selvfølgelig også information fra ptr og ved ikke om i raid tester på ptr men jeg prøver så vidt muligt altid at finde en gruppe for lige at få testet lidt.
sidst men ikke mindst har jeg selvfølgelig intet problem med kritik det hjælper blot en med at blive bedre hvilket jeg elsker jeg elsker at være den bedste så jeg stræber mig altid efter dette.

Glæder mig til at høre fra jer :) i lyder som nogle hyggelige gutter
Nemes
Ansøgning afsluttet i dm's.
Page 1