Notify Message
Applications

Klaerke-Outland

Status: REJECTED
Submitted on: Jul 09, 2021 at 11:07 AM

Velkommen til Superbias ansøgningsskema. Vi ønsker dig held og lykke med ansøgningen og minder dig om at ansøgningen er vores eneste kendskab til dig. Så sørg for at læse den grundigt igennem inden du poster den...

Hvor gammel er du?

26

Race and Class
Zandalari Druid
Rolle

DPS

Du ansøger som?

Raider

Hvad er din raid erfaring gennem alle expansions? - Cleared på relevante tidspunkter.

Jeg startede med at spille wow I Legion, hvor jeg forsøgte mig på at clear HC og mythic ved at apply til nogle lavt rankerede guilds. Jeg kom med i en hvor de tog mig med som bænk-dreng, helt indtil argus, hvor jeg måtte sidde ude. BFA kom og jeg ville finde nye horisonter. Jeg fandt en alliance guild "Fysikbasserne" som havde klart sig lidt bedre end den forgangende guild, men alt i alt gik det godt. Jeg joinede den, og jeg har fået Cutting edge lige siden. De har haft mig som healer på Ghuun, Healer på Jaina, Tank på Aszhara, og Healer, samt Feral, samt Boomie på N'zoth.
Shadowlands kom, og jeg var lovet at jeg måtte spille feral, det var dog kun kortvarigt, da de hellere så, at jeg spillede Boomie eller blive benched.
Så derfor søger jeg nye horisonter, dels for at mestre det spec jeg bedst kan lide og spille, dels fordi jeg gerne vil med i en guild hvor der er endnu mere udsigt til at være bedre og blive bedre. Meget af det kommer fra mentaliteten når man spiller sammen, og det spiller ikke helt for mig i den nuværende guild.

Fortæl os om dine roller på et raid.

Min rolle i et raid har indtil nu været alt-muligt-mand. Jeg spiller beklageligvis kun min druid, da jeg foretrækker at mestre og spille en class til det yderste. Jeg har derfor Mythic raid erfaring som alle specs på druid, jeg forventer selv at have en meget bred viden, når det kommer til Feral (melee-dd) og Resto (Healer). Udover mine spil-praktiske færdigheder, så er jeg en fyr der er let at tale med, let at overtale, og altid velkommenlig. Jeg er meget konkurrence drevet, og ligger derfor det meste af min tid, til at klare mig bedre i en given situation.

Hvad gør du for at forbedre din class og hvor henter du din info?

Jeg ser videoer, jeg ser streamers, jeg læser guide primært på wowhead.
Jeg er medlem af Discord Dreamgrove serveren, hvor jeg aktivt diskutere med Feral spillerne, når der kommer en ny tuning.
Derudover, så bruger jeg alt for meget tid foran dummies, da jeg foretrækker at prøve forskellige openers og rotationer af.

Har du andre relevante characters?

Jeg spiller desværre kun på min druid, jeg har andre characters, de er dog ikke raid-klar og bliver det kun, hvis det er en absolut nødvendighed.

Fortæl noget om dig selv, hvad du laver til daglig osv.

Jeg arbejder hos AV-Cables, som support, lager, og administration medarbejder.
Jeg har derfor weekend og aftener, som jeg har planlagt udenfor raid dage.

Derudover, så træner jeg kendo, hvor jeg træner på det lille landshold vi har. På det landshold, er jeg landsholdkaptajn, idet jeg er den med mest gåpåmod, mest teknik, og meget iver og motivation.

Hvorfor skal vi vælge dig?

Jeg er en meget hengiven person, som elsker at bruge tid på mennesker, og på at blive smadre god til spillet.

Hvorfor har du valgt at ansøge hos os?

I er en dansk guild som er højere på ranklisten end min nuværende guild. Jeg har valgt en dansk guild, da jeg har oplevet at mentaliteten for en multi-kultural guild, kan variere og svinge afhængigt af hvem man har. Jeg gad godt se, om danske spillere havde lidt mere sammenhold og medfølelese.

Er der ellers noget vi skal vide, så er det nu du skal gøre dig grundig - hvis ikke så slut af med en joke

Hvad siger kvinder om en mand med en stor pik?

[nej]

Så må jeg jo spørge en anden. ;)

Comments

1 Comment

Applicant
Mit Disc er Klaerke#2586, hvis i får lyst til at kontakte mig der.
Page 1