Notify Message
Applications

Sentiax

Status: ACCEPTED
Submitted on: Sep 10, 2021 at 02:55 AM

Velkommen til Superbias ansøgningsskema. Vi ønsker dig held og lykke med ansøgningen og minder dig om at ansøgningen er vores eneste kendskab til dig. Så sørg for at læse den grundigt igennem inden du poster den...

Hvor gammel er du?

23

Race and Class
Blood Elf Monk
Rolle

Healer

Du ansøger som?

Raider

Hvad er din raid erfaring gennem alle expansions? - Cleared på relevante tidspunkter.

Antorus: 8/11M

Uldir: 3/8M

BoD: 9/9M (WR 800) - Taget som med-GM/RL

EP: 9/9M (WR 800-ish) - Taget som GM/RL

Ny'alotha: 12/12M (WR 300) - Taget som GM/RL på de første 10 bosses, disband efterfulgt af recruitment til top 300 guild uden ansvar derefter

CN: 10/10M (Første 6 bosses taget med Sanity-Draenor på rank 120-150 world inden jeg trådte ned fra holdet grundet SL forsinkelse der var lige oveni eksaminer, samt dårlig forberedelse til det - Sidste 4 taget i WR 1100 guild)

SoD: 8/10M (Fatescribe sprunget over grundet tidligere disband og efterfølgende recruitment) - Var på vej mod top 200 med Grey Log Gang inden deres disband ved Fatescribe, hvorefter jeg blev samlet op af Stellar-Tarren Mill på KT med WR 400-ish en uge senere. 120 pulls på Sylv, bedste pull 68% inden Stellar disbandede et par dage siden (8/9/2021)

Fortæl os om dine roller på et raid.

Mistweaver - Generelt god til at tage mechanics og soaks grundet gode og hyppige defensives, samt en massiv mængde throughput, der næsten ikke kan slås på andet end KT og Sylv. Derudover en solid dps-healer, med alt mellem 2 og 3k dps til at supplere et højt throughput (med frost set equipped, vel og mærke).

Hvad gør du for at forbedre din class og hvor henter du din info?

Siden der ikke er så mange af os, og det at jeg har spillet monk i hele SL, har der været rigtig meget selv-test af forskellige builds/idéer, samt brainstorming/undersøgelse blandt den lille pulje af mennesker der progger mythic som mistweaver. Så det meste af min viden er hentet fra de få logs der eksisterer, blandt andet fra Salorah og Benchkaly, 2 af de få high-prog mistweavers der 1. har offentlige logs og 2. ikke bliver funneled innervates af 2-3 boomies. Der er særligt fokus på mana-tea vinduer, innervate-vinduer, samt generel cooldown-usage, samt positioning, skulle tactics være ens.

Har du andre relevante characters?

Lige PT kører jeg næsten udelukkende med min mistweaver, men jeg har altid haft kapaciteten til at være en multiclasser/multispec spiller. Har spillet følgende gennem tiden:

Shentiax - Silvermon: Antorus
Stabiax - Silvermoon: Uldir
Sentiax - Draenor: BoD og EP
Kelthiax - Silvermoon: Ny'alotha
Sentiax - Tarren Mill: CN og SoD

Fortæl noget om dig selv, hvad du laver til daglig osv.

Jeg er uni-studerende indenfor Economics and Business Administration i Aarhus, der til dagligt studerer, har et fritidsjob som supporter i Elgiganten, og spiller ting som baseball og disc golf, når der er mulighed for det. Derudover no-lifer jeg forskellige spil som WoW, Path of Exile eller Valorant i min fritid.

Hvorfor skal vi vælge dig?

Først og fremmest kan jeg da se at I mangler en monk buff, så det er da heldigt nok. Men udover det er jeg en stabil healer, som altid er klar på at tage mechanics og optimere spilstil og setup til den situation jeg bedes om at holde styr på. Derduover har jeg også en stor grad af ekspertise indenfor mit eget spec, og har også gjort godt indtryk på tidligere guilds jeg har været med i. Skulle i føle at det ville være til gavn at snakke med tidligere RL eller Healing officers fra Grey Log Gang, vil de 100% være villige til at vouche for mig, og kan findes her på Discord:

RL: Particle#3012
Healing officer: Magerlin#0389

Hvorfor har du valgt at ansøge hos os?

Fordi Superbia virker som en oplagt mulighed for mig at udfordre mig selv igen på et raid-niveau, og virker som en ypperligt solid guild med den lange historie I efterhånden har samlet jer. Jeg er træt af disbands og ustabile raid hold, og Superbia virker som noget, der er skabt til at holde.

Er der ellers noget vi skal vide, så er det nu du skal gøre dig grundig - hvis ikke så slut af med en joke

Ikek andet end at jeg håber på at høre fra jer, og skulle I have brug for mere info fra mig eller har I spørgsmål til mig, må I endelig gerne kontakte mig på Discord eller Battle.net:

Disc: Sentiax#4722

B-net: Sentiax#11709

Comments

0 Comments

Page 1