Notify Message
Applications

Booph

Status: REJECTED
Submitted on: Sep 12, 2021 at 03:43 PM

Velkommen til Superbias ansøgningsskema. Vi ønsker dig held og lykke med ansøgningen og minder dig om at ansøgningen er vores eneste kendskab til dig. Så sørg for at læse den grundigt igennem inden du poster den...

Hvor gammel er du?

30

Race and Class
Troll Warrior
Rolle

DPS

Du ansøger som?

Raider

Hvad er din raid erfaring gennem alle expansions? - Cleared på relevante tidspunkter.

Vanilla: Op til four horsemen
TBC: Op til Muru
Wrath: Hele klaret, server second på Lich King.
Cata -> WoD: Ret afslappet med en del pauser. Highmaul CE, men ellers intet raidingmæssigt i WoD da den blev brugt på PvP & en "friends and family"-guild.
Legion: CE i alle raids, omkring rank 1k-1,2k world som hunter.
Bfa: CE i Uldir, pause i BoD, CE i EP & Nyalotha.
SL: CE i CN (rank 1200-ish) og forhåbentligt snart CE i SoD (Pt. cirka rank 800)

Fortæl os om dine roller på et raid.

Jeg er "2nd" raidleader, dvs. når vores normale raidleader ikke kan komme, eller har brug for at slappe af en dag, tager jeg over.

Derudover har jeg ikke en specifik rolle, jeg er snakkende og analyserende og gør mit bedste for at der opretholdes en god stemning.

Hvis spørgsmålet var mere møntet på min rolle som dps warrior, så er det vel ret simpelt - At slå hårdest muligt og råbe en gang i mellem.

Hvad gør du for at forbedre din class og hvor henter du din info?

Jeg sidder ofte på warrior-discorden og snakker, samt diskuterer min class med især Bizenstein da vi tager m+ sammen nu og da.

Meget af tiden på discorden bruger jeg på at kigge andre folks logs, og hjælpe dem med at forbedre sig, dette giver også mig en bedre forståelse for mine egne logs, og egne fejl, samt hvordan folk går til deres class samt kritik heraf.

Har du andre relevante characters?

Jeg har alle melee chars + hunter i lvl 60, men ikke i et ilvl der kan bruges til meget (de ligger alle omkring 210-220).

Link dine Logs:

https://www.warcraftlogs.com/character/id/59549625 - Vores SoD logs er private, men resten (også fra castle) skulle være public nu.

Fortæl noget om dig selv, hvad du laver til daglig osv.

Jeg hedder Lasse, er 30 år gammel og arbejder til daglig med onboarding i et softwarefirma der laver compliance software til GDPR. Det er ret røvsygt emne, men opgaverne indenfor det er fede og gør at hverdagen går noget hurtigere :-)

Jeg bor i Aalborg hvor jeg også har taget min bachelor (i sociologi) og kandidat (i IT-Ledelse). Jeg bruger meget tid i både Aalborg, Aarhus (Pga. familie) og København (pga. arbejde)

Hvorfor skal vi vælge dig?

Jeg synes selvfølgelig at i skal vælge mig, fordi, udover hvad i kan se ud fra logs, forsøger at bidrage til at opretholde, eller danne et godt og trygt miljø hvor vi kan have det fedt sammen.

Jeg tager imod kritik med et smil - Det giver mig noget at optimere på, og det synes jeg altid er skønt.

Hvorfor har du valgt at ansøge hos os?

Jeg har valgt at ansøge hos jer, fordi i (ser det ud til) får tingene gjort, i god tid, og med to dages raiding. Jeg har tidligere næsten altid raidet 3-4 gange om ugen, men med det stigende ansvar her i voksenlivet, tænker jeg det er smart at gå ned til to-dages raiding, dog ikke på bekostning af hvad jeg gerne vil opnå i WoW og det er jeg sikker på at i kan hjælpe mig med at indfri.

Er der ellers noget vi skal vide, så er det nu du skal gøre dig grundig - hvis ikke så slut af med en joke

Tænker ikke der er meget mere at tage fat på. Jeg er vild med at lave m+, så er også ofte aktiv på offdays. Hvis i gerne vil have logs fra min hunter (som jeg spillede i Uldir) så bare kontakt mig, og ellers så er jeg altid klar på en snak på Discord hvis det giver mere mening for jer, end gennem en application.

Discord: LJ8K#3812
B.net: Allec#2368

Comments

2 Comments

Applicant
En stor ting jeg har glemt at skrive ind: Jeg skriver til jer med henblik på at joine efter min nuværende guild får CE da der allerede er aftalt at de ikke vil fortsætte med at raide derefter.


Jeg håber derfor at kunne joine jer til progress til næste raid, og kan i tiden op til næste raid nemt få 1-2 chars op i ilvl hvis der ikke er behov for en dps warrior hos jer pt.
Nemes
Hej Booph/Lasse

Tak for din apply, vi er pt. rigtig godt med på melee siden af roster og har på nuværende tidspunkt ikke plads til flere.

Mvh.
Nemes
Page 1