Notify Message
Applications

Snigges - TarrenMill

Status: REJECTED
Submitted on: Sep 30, 2021 at 12:57 PM

Gennemlæs gerne din ansøgning for fejl og mangler inden du sender.

Alder:

22

Race and Class
Goblin Shaman
Rolle

Healer

Link logs. Hvis private logging, upload billede.

fra CN - https://gyazo.com/8df61f82dbd8cb50786c0778db5a5c71. Mine SOD logs er public, men alle sammen fra før min char fik shards bonus og højt ilevel. https://www.warcraftlogs.com/character/eu/tarren-mill/snigges#

Erfaring fra de to seneste raidtiers; Inkludér Guild - ca. World Rank - Andet af relevans

Jeg har ikke rigtig raidet mythic dette tier. (5/10M med en vens guild)

Jeg begyndte at raide i BOD, og spillede i aluren på de sidste par bosser i nya og hele CN. Vi fik WR 200 i nya og 270ish i CN. Jeg mainede paladin i nyathola og shaman+paladin i CN (paladin på sire).
Jeg var rimeligt aktiv i guilden, både social og i forhold til at planlægge healing cds.

Jeg havde oprindeligt planlagt at raide i SOD, men sprang fra efter første uge af 9.1, da jeg kunne se mit skema blev for presset henover sommerferien. (ferie til spanien - sommerhus - eksamen). Jeg burde måske har vidst det før tieren, men jeg ville virkeligt gerne raide så jeg overvurderede mine evner til at presse det ind.

armory for mine to charaters
https://raider.io/characters/eu/tarren-mill/Snigges
https://raider.io/characters/eu/tarren-mill/Snegladin

Hvordan forbereder du dig til fights?

Jeg kigger kort på boss guides, men bruger mest tid på at se vods fra den guild, hvis strat vi bruger (club camel tror jeg ofte det var i Aluren)
Desuden går jeg over logs fra nogle af de få guilds som public logger (plejede at være halcyon og northern sky). Dette gjorde jeg hovedsagligt sammen med healing officeren. Det var sådan vi lavede det først udkast af healing cds, som så blev tweeket på de sværere bosser, hvor det var krævet.
Jeg bruger class discord til builds/legendaries

Har du andre relevante karaktere, nævn Class-Role-Spec samt link logs.

Har en holy paladin, som var min main i bfa og slutningen af CN. Den er ikke super gearet (243), men laver m+ for vaults og sporadiske HC-raids så det er klar i 9.1.5 og 9.2 - in case pala er bedre end shaman igen. Jeg er 100p komfortable med at maine paladin, det var også det der oprindeligt var planen dette tier. Jeg spiller shaman fordi det er det jeg pusher keys med atm.

CN logs (alt sammen prog pånær sire)
https://gyazo.com/99c6d9e2bd7ca01c7c71de90b2090e21
https://gyazo.com/a5068ddaea96dc9c9525ce37c59d767d (der var ikke noget at heale)

Nya logs (prog og ikke private pånær carapace og nzoth)
https://www.warcraftlogs.com/character/eu/tarren-mill/snegladin?zone=24&new=true#difficulty=5&partition=2
https://gyazo.com/3b0ec625d9b42e9e745a6cd567a09f0e

UI Screenshot (I raid fight)

https://gyazo.com/5c2093b8adad6747ed5d74cfcae48b20 - Jeg har også weakauras (fx targede at bomben) over min healthbar men de loadede ikke i LFR

Hvorfor har du valgt at ansøge hos os?

Jeg synes det kunne være super fedt at være i en rigtig god dansk guild. Jeg håber lidt der er et større personligheds overlap, end der nogengange er i de engelske. Desuden passer jeres ambitionsniveua og skema mig rigtig god, så jeg håber det et langtidsfit.

Fortæl om dig selv, hvad du laver til daglig m.m.

Jeg hedder simon og studerer på KU og arbejder på et kontor. Den fritid jeg nu har bruger jeg mest på computerspil eller med vennerne, så udover det har jeg ikke nogen hobby (medmindre M+ er en hobby). Jeg udadvendt og snaksaglig uden for raid, men sætte rimelig høje standarder for min egen præstation i raid og keys.

Comments

0 Comments

Page 1