Notify Message
Applications

Ralith

Status: REJECTED
Submitted on: Jan 02, 2011 at 04:52 PM

Velkommen til Superbia's ansøgningsskema. Vi ønsker dig held og lykke med ansøgningen, og minder dig om at ansøgningen er vores eneste kendskab til dig. Så sørg for at læse den grundigt igennem for stavefejl mm.

Hvor gammel er du?

26

Race and Class
Hvad er din raid erfaring, Vanilla, TBC, WOTLK & CATA?

uld 12/14 toc 5/5 icc 11/12 icc hc 8/12. Jeg er ikke kommet igang med at raide i cata endnu men meget snart..

Fortæl os om dine roller på et raid

Min rolle som en retri paladin er at jeg laver stabil dps, er god til at bevæge mig(når der kommer fx slime dots)

Forklar hvorfor du har valgt dine proffessions

jeg har blacksmith 450 og Jc 465. jeg har valgt dem fordi det er 2 gode rading proffenssions til en retri paladin.

Forklar hvorfor du har valgt dine glyphs

jeg har valgt de bedste glyph til en retri paladin de er uptodate for en rading retri paladin.

- Hvis Pet class - Forklar hvilket pet du bruger og hvorfor

Har du raidet med andre chars?

Nej

Fortæl noget om dig selv, hvad du laver til daglig osv.

MIt navn er andreas jeg er 26 år gammel bor i greve sammen med min kæreste. jeg arbejder til daglig i Bilka i hundige storcenter, og kan lide hvad jeg laver der. jeg bruger meget tid foran computeren elsker computer spil og især wow.

Hvorfor skal vi vælge dig?

Fordi jeg er en scocial spiller der ikke kun tænker på loot og progress, men også på guilden udenfor raids jeg gir meget til guilds som hjælper med at styrke troppen jeg er aldrig negativ. Er god til at møde nye mennesker.

Hvorfor har du valgt at ansøge hos os?

Jeg har inde på wowprogress også så jeg en dansk guild så gik jeg ind og læste om jer også valgte jeg så at skrive en ansægning til jer :)

Er der ellers noget vi skal vide, så er det nu du skal gøre dig grundig - hvis ikke så slut af med en joke

En mand har 3 veninder - men han ved ikke, hvem af dem han vil giftes med.

Så han beslutter sig for at teste dem for at finde ud af, hvem af de 3 der passer bedst til ham.

Han hæver 90.000,- fra sin konto og giver hver af kvinderne 30.000,- som de kan bruge lige som de vil.
Den første tager på shopping tur og køber tøj, smykker, går til frisøren, på skønhedsklinik osv. Hun siger til manden: "Jeg har brugt alle dine penge på at blive smukkere for dig! For at du skal kunne lide mig endnu mere og fordi jeg elsker dig."

Den anden køber et fladskærms tv, en Blue-Ray DVD konsol, Playstation 5, tennissko, golfkøller osv. og siger: "Jeg har brugt alle dine penge på at gøre dig lykkelig - fordi jeg elsker dig."

Den tredje tager pengene og spekulerer på børsen. På 3 dage fordobler hun indsatsen, giver manden sine 30.000,- tilbage og siger: "Jeg har investeret alle dine penge og på den måde tjent mine egne. De penge kan jeg nu bruge på mig selv og jeg gjorde det, fordi jeg elsker dig."

Så begynder manden at tænke...(jo – det gør han faktisk)

tænker…

og tænker...

og tænker...

og tænker...

og tænker...

og tænker... (mænd tænker meget)

og tænker…

og tænker...

og tænker...

og tænker... (helt ærligt...!!)

og tænker...

slår en prut...

og tænker...

og tænker...

og tænker...

bøvser...

og tænker...

og tænker...

og tænker...

og tænker...

og tænker... (han tænker virkelig over tingene...)

og tænker...

og tænker...

kradser sig i armhulen...

og tænker...

og tænker...

og tænker...

og tænker... (hold op, hvor ta'r det lang tid...)

og tænker...

og tænker...

og tænker...

Og gifter sig så med hende, som har de største babser!

Ja ja - det kan godt være mænd tænker meget over tingene - men de får ikke en dyt ud af det...

Comments

3 Comments

Mortuus
Kigger den igennem og du vil få et svar så hurtigt vi kan...
Hasufer
Er sku lidt splittet! :)
Du virker jo som en hyggelig fætter på den ene side.
Men når det så er sagt, så syntes jeg du mangler noget kendskab både til spillet og raiding generelt og din umiddelbare måde at gøre tingene på virker slatten - din char er pt, monster gimped gearwise - og det ligner overhovedet ikke at du har brugt noget som helst tid eller g eller farmet mats etc for at improve.

Jeg ville sku dig et thumps down desværre - da jeg vægter det at man kan performe og er parat til at bruge tid og hvad det måtte være for at optimere sin char, frem for kun at vægte det personlige - at folk er på et forskelligt stadie på disse områder, vil ofte også være gro-bund for en del diskutioner, som jeg ikke ser nogen grund til at vi skulle til at have :) - vi har en høj standart i Superbia - og efter min bedste overbevisning skal den gerne opretholdes!

Min rolle som en retri paladin er at jeg laver stabil dps, er god til at bevæge mig(når der kommer fx slime dots) cmon - flytte dig når der kommer dots? jeg er sku lidt lost her Captain Obvious :S

Jeg er også nød til, som så ofte før, at påpege hvor totalt ugennemført din application er. Hvis vi skære din trucker lange vittighed (som kunne være ren copy-paste) fra - så har du skrevet hvor meget - 10 linier?
og så tager vi lige den her med også:
uld 12/14 toc 5/5 icc 11/12 icc hc 8/12. Jeg er ikke kommet igang med at raide i cata endnu men meget snart.. - hvordan vil du for det første raide i grønt lortegear? min ny dingede alt har bedre gear :S - og ydermere - du har ikke engang taget LK på normal mode i wotlk. Den eneste boss i cata (der på heroic) har været nogle ben i ud over Anub(som du ikke har rørt på heroic mode går jeg ud fra?). Syntes det siger mere om dig end hvad godt er - det du nu engang har taget, kunne jo pugges til sidst.

Fandme bare ikke godtnok - jeg syntes ærligt talt du spilder vores tid. Join som social hvis du skal noget - og i så fald, hvorfor skulle du det? ingen der kender dig i guildet.

Venligst - Hasu - som lige påpeger endnu engang, at jeg har brugt ca 3x så lang tid på at skrive et apply til dig, som du har brugt på at lave en application til os - dedikation og mangel på samme?
Mortuus
Jeg må desværre give Hasu helt ret... Ved ikke hvad folk forventer nu om dage? Bare fordi vi ikke har en høj server rank, så forventer vi stadig at folk har gjort deres maksimale for at optimere.
Og dette er bestemt ikke tilfældet her...

Der er så meget gear i denne WoW som er lige til at få fat i, bare man gider yde lidt. Der er ingen chance for jeg nogensinde vil tage så dårlige en gearet toon med på raid. Cataclysm har bragt utrolig meget nyt og dejlig raid content - men det er ikke WOTLK mere. Tiden er gået tilbage til sin gode gamle form og nu kræver det faktisk gear også at slå ihjel.

Det bliver helt sikkert et nej fra mig også... Vil slet ikke kunne sætte en Member rank på noget som er så sløvt. Gider ikke sige så meget mere, for Hasu har sagt det meste, men for din egen skyld så få makset dit gear ud, fuld enchant, nye gems, lvl dine proff. op og skriv en bedre apply. Det kan måske hjælpe dig ind andre steder...

Kom tilbage når du virkelig ved hvad du vil.

Mortuus
Page 1