Notify Message
Applications

Buddylove

Status: ACCEPTED
Submitted on: Feb 07, 2011 at 01:01 PM

Velkommen til Superbia's ansøgningsskema. Vi ønsker dig held og lykke med ansøgningen, og minder dig om at ansøgningen er vores eneste kendskab til dig. Så sørg for at læse den grundigt igennem for stavefejl mm.

Hvor gammel er du?

29

Race and Class
Du ansøger som?

Member

Hvad er din raid erfaring, Vanilla, TBC, WOTLK & CATA?

Jamen den er meget sparsommelig. Raidede kort i TBC som Tank, men efter at jeg rejste til USA i et halvt år, så stoppede jeg wow, og har ikke rigtigt spillet siden.
Så den erfaring kan jeg nok næppe drage megen nytte af i dag, udover det da var meget sjovt at snuse til det.
Jeg har raidet i det omfang jeg kunne komme til det i Cata, da mulighederne har været lidt sparsommelige. Men har healet Argaloth et par gange, og været med til at downe Magmaw og Magmatron. Men har kørt en helvedes masse HC's.. For mange.. hehe..

Men igen, raid erfaring besidder jeg ikke alverden af, lysten har ikke manglet, men mulighederne, da jeg har været raid klar i et stykke tid. Både som Enhancement og Resto (og har har endda det meste af et 3' sæt til Elemental, så man ikke skal reforge alt sit Healer gear.. :)

Efter at der ikke var de store muligheder for Raiding, påbegyndte jeg project PVP, hvor jeg pt. mangler 200 honor for at have de 4 PVP set items, med LW på 525 til at crafte de manglende pvp parts.

Men jeg er villig til at lære og synes nu selv jeg spiller meget fornuftigt. Men i må jo lige høre Daniel (zeev), da han er den eneste jeg har raidet med i nyere tid. :)

Fortæl os om dine roller på et raid

Mine roller er vel dem der bliver bedt om. Jeg kender mest til mine egne evner inde for HC's verden, og noget siger mig at det måske kræver noget respec/reforge at være mere fokuseret raid healer.
Synes den er lidt tricky at svare på hehe. Måske min manglende erfaring der kommer til kende her.

Forklar hvorfor du har valgt dine proffessions

Jeg har valgt LW (525) for at få Bracer enchant og adgang til cheap leg enchant (enhance). Så også for at kunne crafte items til mig selv og money purposes. Jeg har skinning 525 lige så, som giver crit. Selvom crit er en vital del både af enhance/resto, er det nu primært for mats til LW.

Har craftet mine 4 epic items til enhancement og resto, og ser frem til at der med patch skulle komme sockets i dem :)

Forklar hvorfor du har valgt dine glyphs

Resto:
Jeg har reforged og gemmed efter Int/Spr/Crit/Haste/mast.
Efter at have leget lidt rundt med forskellige stats og alt for meget forum læsning, synes jeg at jeg har opnået bedre healing med crit (da det giver mana return, decreased damage, ekstra healing), hvor imod at haste har givet mere HPS, men har været OOM for hurtigt.

Jeg har valgt Riptide, Manashield og Earthshield. for at få mere ud af mine Hot's, Mana regen og increase Tank healing. Efter jeg ikke oplever de helt store perioder hvor jeg ryger OOM, overvejer jeg at skifte Manashield ud med Earthliving, men setupet har nu fungeret meget godt indtil videre synes jeg.

Af Major glyphs har man ikke de helt store muligheder for utility, men har valgt Healing wave, Healing totem og Stoneclaw. Healing wave og stoneclaw er for overlevelse og spare heals på self, en død healer = død group. og Healing stream fordi resistance altid er en velkommen sag. :)
Imp Hex er en dejlig Ting i HC's, men tror ikke det har den store betydning i Raids.

Enhancement:
Lige PT er er mit enhancement spec. fokuseret mod PVP og er på prøve stadiet hehe. men har fuld 346/359 pånær bæltet mener jeg, som er 333.

Her har jeg valgt Stormstrike for inc crit chance, Imp. Lava lash fordi det er den ability der giver højest dps, efter white hits, og så har jeg valgt Flametongue, for 2% inc spell crit. Flametongue er valgt over Wolves, da de efter en tur i EnhSim, skulle yde omkring 0.5k dps mere over en fight. Det meste af shamanens attacks ryger under spells. Det har været en krig at få hit chance over 17%, men lykkedes til sidst. Nu ryger Draenei trait, så skal man tilbage til reforge bordet hehe.
Nu bliver WF imp med næste patch, så måske man skal overveje at skifte til 2% inc WF proc.

Mine Majors er skiftet meget rundt, og variere meget efter hvad jeg skal lave, plejer dog at køre med Sham rage, imp LS og Imp Hex.

Jeg vil lige sige at jeg ikke har besluttet mig for hvad Race jeg skal være endnu.
Troll har mulighed for burst heal/dps - Goblin har mulighed for konstant haste (men har virket som der hersker lidt forviring om hvor vidt goblin haste påvirker hots..) ..

- Hvis Pet class - Forklar hvilket pet du bruger og hvorfor

Kasper (messed) er mit Pet. Ham sender jeg oftest ind i Kamp før tanken og resten af gruppen, for at se ham dø, ved at undlade at heale ham og så grine sammen med de andre på Skype.
xD

Den eneste mand jeg kender der er nød til at farme guld, for at få råd til repairs.. ! ;)

Har du raidet med andre chars?

Kun kort med min tank i TBC, men ikke noget nævneværdigt.

Fortæl noget om dig selv, hvad du laver til daglig osv.

Ohøj. Jamen jeg er 29 årig drengerøv. Jeg er uddannet pædagog og arbejder på en SFO (fritter) i Albertslund, hvor jeg også bor. Det har jeg gjort i små 5 år, og er super glad for det. Udover det har jeg gennem de sidste 10 år, holdt fast i mit gamle studie job, som jeg nu ENDELIG har opsagt, for udsigten til mere fritid hehe.
Udover det så har jeg en pige på 5 mdr, sammen med min kæreste, som jeg bor sammen med.
Jeg bruger en god sjat af min fritid på at spille fodbold og styrketræne/motionere, samt være sammen med familien og vennerne når tiden er.
Har altid brugt megen tid på computerens verden, så det kommer jeg nok ikke til at slippe foreløbig. :)

Hvorfor skal vi vælge dig?

Ja, men jeg håber da i vil kigge min vej, da jeg er flink fyr og er ved godt mod. Jeg vil nok ikke kunne tilbyde, den helt store raiderfaring, men plejer nu at være meget skarp i bolden.

Ellers er jeg social af natur og proffession, og nyder snakke med nye mennesker.

:)

Hvorfor har du valgt at ansøge hos os?

Hehe, jamen... Jeg har valgt at ansøge hos jer, da alle mine IRL venner også har ansøgt hos jer, og fordi nu har jeg været klar til at raide i en måneds tid og udsigterne på vores nuværrende server ikke var de bedste i verden på det område hehe..

Er der ellers noget vi skal vide, så er det nu du skal gøre dig grundig - hvis ikke så slut af med en joke

Ja, jeg vil nok ikke have mulighed for at raide mere end 2 gange om ugen. Det vil kunne lade sig gøre her og der, man er jo fleksibel, men generelt vil 1 til 2 gange om ugen være inden for den tid jeg føler jeg kan investere i online verdenen, og samtidig sikre at min kone ikke skruer hjulene af min MC og sælger den..

Comments

5 Comments

Shanohr
Nice apply!

Vedr. dit spec har jeg nogle noter jeg håber du vil tage til dig:)
Du har valgt ikke at sætte 3 point i focused insight - why why WHY? :) Forestil dig dette - flame shock en boss - få aktiveret "unleash elements" kast en greater healing wave på f.eks. tanken med 1.5 cast - den critter 50K+ og holder dit HPS op på det niveau vi resto shaman desværre har svært ved at nå som tingene er pt. Min pointe med dette er at du som resto kan kaste epic heals 1 gang hver 15 sekund (CD på 15 sek på unleash elements) jeg begyndte at bruge dette meget på chain heal også - den critter ca 15-20K på det første target og pænt godt på de 2-3 andre targets som står tæt på dit første valg. Jeg har testet på livet løs med og uden focused insight og kan anbefale dig at bruge den HVER gang du kan :)

Dine glyphs skal ændres en lille smule. Earth shield vil du kun få udbytte af i normal heroics da din opgave på raids sjældent er healing på tanks. 20% bedre healing på eartliving procs er derfor foretrukket - specielt når du skal heale hele dit raid op med en healing rain. Den er nice!
Det samme gælder stoneclaw totem - du kommer rent faktisk kun til at bruge den på Nefarian. resten af bosserne er "dont stand in fire" personligt har jeg smækket en chain heal glyph ind istedet da jeg tit har mange opgaver ved at toppe folk af. Så den kan anbefales :)

Ellers er der kun et par gems som burde ændres og tror ikke helt din soft cap på haste er nået men kan sku ikke huske den lige nu! ARGH! 916 eller 918?? help anyone? dog helt rigtig observeret med crit - jeg kørte haste da vi startede med cataclysm og hold kæft der er OOM fail. Haste vs. crit er et kæmpe diskussion emne på diverse resto forum for tiden og har en vindertype mentalitet som gør jeg ikke fatter folk som siger haste er bedst generalt til en resto shaman. Derfor--> Crit FTW.

Dog er jeg altid frisk på en snak om vores resto class hvis der er det mindste - det ligner bestemt du har fat i det rigtige og er en af de får som rent faktisk fatter dens mekanik i denne expansion.

Thumbs up!
Hasufer
Ello Matey! ;D
Igen, en super dejlig apply. -Lang, fyldestgørende og giver et godt indtryk af dig og hvad du kan in-game og så har du tilmed læst et humanistisk fag <3 much love, læser selv til lærer hæhæ!:)

Som du selv foreslår ang glyph, ville jeg nok også råde dig til at skifte til windfury glyph, om ikke andet, så efter onsdag med patch inc!
Du nævner selv at du mangler lidt raid erfaring, og det er jo det som vi i stor grad, kan hjælpe dig til at få - ser det kun som et plus at du selv gør opmærksom på det, så ved vi hvad vi har at gøre med!:)
Angående dit resto træ har jeg et par ting du godt kunne ændre på, for at optimere din healing i raid, disse er som flg:
1. respec således at du har de 2 points fra Ancestral Swiftness i Telluric Current's i stedet! :) du har spiritwalker's grace til at aktivere når du skal flytte dig en hel del og stadigvæk være i stand til at heale, hvilket du ikke er, hvis du går i ghostwolf og løber de 15-20 yards der må være tale om, og når det kun er et par yards man skal flytte sig, så spare du både 2k mana og 2 gcd ved at rykke dig frem for at bruge ghost wolf.
Den største grund til at flytte de 2 points er ligeledes at Telluric current's er monster stærk! - i et raid kaster du lightningbolts på ca 2sek, dvs, hver gang du har tid tiloverkaster du en lb eller 2. I det store hele, giver det dig rundt regnet, (hvis vi siger du når at kaste 2 lb's) 4-5k mana + det du når at regen på 4 sek. derudover supplere du jo med en smule dmg, og tro mig, selvom du kun laver måske 2-300k på en fight, er det ofte de 2-300k vi har manglet for at en boss har været død, så den hjælp er også kærkommen såvel som det gør det mere dynamisk og sjovt(og self lidt sværere) at spille healin shamanen :)

2. Du er nød til at regemme - 40 crit gems er no-go, de skal hedde 20int/crit eller endag 40 int hvis bonussen er lort!:) - int er simplenthen for stærkt, mana - spellpower og crit i samme stat, vs 40 crit som er = 0.2-3% crit max :)

3. Du kan overveje at bytte din major glyph: Glyph of healing wave ud med glyph of chain heal - chain heal bliver buffet lidt nu her, og i og med at der næsten altid er en palla til at spamme tanken (+alt melee i nærheden) er det super rart at kunne heale ekstra meget på ranged, eller give en ekstra hjælpende hånd på melees om det skulle være tilfældet! :)
Og noget helt andet er, at jeg ikke håber du bruger Healing wave særligt meget, casttime = healing output på den, vs gr healing eller healing surge når der er panik er simpelthen for lavt, alene det, burde være grund nok til at skifte glyphen til chain heal :P

4. Max enchants = max output - og lige sørg for at enchante dit chestpiece og boots med noget, it hurts me eyes!;D

5. sidste punkt er igen angående dit spec! ;) - Du skal have ændret 3 points så du får Focused insight - den er trucker vild, specielt kombineret med de 30% ekstra healing du får efter du har brugt din unleash elements, dvs du kan efter et shock og unleash elements, lave et heal for omkring 40k non crit på en tank, eller en ordenligt chain heal/healing rain på raidet, det er noget der rykker, og derudover spare du mana på healen, 75% af den dmg dit shock spell gjorde, hvilket typisk er 4-6/7k, så derfor = 3-4k mana sparet på næste heal.
Jeg ville foreslå dig at fjerne 1 point i Ancestral Awakening og 2 points i Totemic Focus. dine totems sætter du max 2 gange i en fight nomatter om du har 2min ekstra, men med glyph og totemic recall(major), får du 75% af den mana du har betalt for dine totems tilbage, og dermed giver du kun 25% mana for at stille 4 gange nye totems :)

6. og sidste punkt - Du skal nok ændre din stoneclaw major glyphs til totemic recall, den er rar når du kommer lidt hen i fights :) Stoneclaw er mest et pvp totem, da du ofte skal køre armor totem i raids!:)

Det var vist min hjælpende hånd for i dag ;) er ikke sikker på du er enig med alt, men ellers tager jeg gerne diskusionen om hvorfor jeg har "rættet" på så meget ang gear/spec som jeg har her, - men husk, det er kun for din egen skyld -> og dermed self også guildens! ;D

Snakker lige med Mortuus når han engang kommer på, og så regner jeg med inv er inc til dig senere :)
/hasu out!
Shanohr
Se bort fra Telluric Current - useless på 10 mands
Applicant
Hej.

Super cool med noget feedback, og elsker diskussioner omkring class mechs :)

Ja, nogen af mine gems har jeg været lidt nærige med, og bør smide 40 int i dem der mangler. Burde måske også skifte meta gem ud.

Jeg havde allerede købt chain heal glyph, da det også var min forståelse man brugte det meget mere i raid. Problemet med Focused insight og Telluric, er jo at det kræver man rammer. og efter som jeg ikke har nogen points i Ele precision, så tænker jeg at chancen for at miss, er relativt stor på en raid boss. (desto mindre der ikke er adds i nærheden man kan smide det på..) .. Så misser man på en LB, hvor mange skal man så kaste for at indhente den mana lost? Ligger man 200k dps så er det selvfølgelig en god ting, og så er det jo bare at gøre det. Men Flame shock kræver også at man er i range, og ikke misser, ellers brænder man en GCD + mana. Ved ikke om jeg tænker det helt forkert.

Imp Ghostwolf, skulle ligeledes give både til movement speed i og uden for Ghostform. som jeg har læst mig til på div forums. men tager det gerne til mig, hvis jeg er blevet fejl informeret. (man bruger også kun en GCD på at komme i GW, og ikke på at komme ud igen.. :)

Imp. totems er udelukket for at få Mana Tide Totem til at vare 40% længere. Hvis det ikke er nødvendigt i raids, så er den selvfølgelig ikke så brugbar. :)

Mht Healing wave, har jeg brugt Healing wave som filler, da den jo nærmest koster 0 mana, og giver div. buffs. Nu har jeg ikke set items, men set bonus er også mindet mod healing wave, hvis jeg ikke husker helt skævt. Det har også været healing wave jeg har brugt når man er gået OOM på en boss, og der kan den være med til at holde mig selv og tanken i live. Men det sker jo selvfølgelig ikke i 10 mands raids :)

Men tak for kritikken. Er taget til mig. Jeg ser lige på det, mht. hvad class jeg ender med at vælge. Orc virker mest minded mod ren enhancement, men ser Troll med 20% haste sammen med Wolfs, trinks, Heroism som et brugbart valg. Og selvfølgelig også healing burst.

Mvh Martin :)


Mortuus
Accepted

Vi er blevet enig om vi helt sikkert kan bruge en gut som dig.
Kontakt Mortuús eller Hasufer for inv og læs guild info på vores forum.

Mortuus
Page 1