Notify Message
Applications

twilixx eller stormlash vis navn er availeble

Status: ACCEPTED
Submitted on: Feb 07, 2011 at 03:40 PM

Velkommen til Superbia's ansøgningsskema. Vi ønsker dig held og lykke med ansøgningen, og minder dig om at ansøgningen er vores eneste kendskab til dig. Så sørg for at læse den grundigt igennem for stavefejl mm.

Hvor gammel er du?

23

Race and Class
Armory Link her:
Du ansøger som?

Member

Hvad er din raid erfaring, Vanilla, TBC, WOTLK & CATA?

Vanilla, TBC = none . startede i wotlk på min mage og fik da cleared en del 12/12 hc 10 man icc 11/12 25 man men så kom cata så tænkte jeg, at jeg skulle ha en udfordring så jeg startede min shaman og det er den jeg raider med pt og er faktisk blevet overasked glad for det valg dog sutter resto men enhance/elemental rocks my world.

Fortæl os om dine roller på et raid

MAX DIPS. min rolle er og udføre de ting en raidleader siger til mig jeg skal gør aka interupt adds på cho'gall. etc. og så self performe flawslees vis det er mugligt ;). som reel er det ikke noget problem. ;)

og en rolle er jo også og være en fed person, tåldmodighed, go til kritik osv, altså at være en go ven/guildie

Forklar hvorfor du har valgt dine proffessions

mine profs var valgt i wotlk til FARM. guld feber ;). men har ikke lige overvejet at skifte pt og da jeg var resto var den meget fed.. men nu har lifebloom jo ændret sig med lidt lækker haste hvilke er godt nok så den bruger jeg ofte som enhance her i cata.

Forklar hvorfor du har valgt dine glyphs

jamen mine glpyhs er lidt er experiment da jeg stadigvæk er lidt ny i cata som enhance NOOb i know.
men er åben for fifs np's. og skifter også lidt mellem to specc pt. for at se hvad der virker mest optimalt..

prime ....

storm strike - lava lash - feral spirit 30% ap er nice til de vovser

major ....

healing stream for resist . lighting shield men den skal væk der må være noget andet der er bedre shamastic rage uber glyph clense

minor .... det er bare til lal og ankh reagents

- Hvis Pet class - Forklar hvilket pet du bruger og hvorfor

none ulve men de passer sig selv pretty much.

Har du raidet med andre chars?

ja mage i wotlk. men den sux nu. hjertet ligger 100% hos min shammy

Fortæl noget om dig selv, hvad du laver til daglig osv.

jamen jeg er en mand/dreng på 23 år arbejder som pedagogmedhjælper i en børnehave så arbejdslivet går basalt på at opdrage små børn og passe godt på dem intil mor og far har fri så det hjæm til kæresten gi lidt omsorg spise mad og så er jeg foran skærmen igen hehe;)...

er en glad og udafvendt person der kan lide at spille comp. mange forskellige spil ikke kun wow men er det jeg bruger det meste tid på når jeg sidder foran skærmen ellers er det cod mw2 - black ops

Hvorfor skal vi vælge dig?

jamen i skal vælge mig fordig jeg er en stabil og go spiller der kender lidt til at raider hardcore har jeg gjordt siden toc kom ud i wotlk. har ikke haft under 90 raid attendance i mine gamle guilds så kan mit shit som sagt er det en ny char min challenge er at komme t il at kende min char 100% jeg vil sige er tæt på men der er lidt jeg er uvis om stadigvæk men der er der sikkert ande gode danske members i superbia der kan hjælpe en fellow dane med lidt fif. og er modtaglig overfor konstruktiv kritik fra alle er ikke en emo rager quitter kid det er mit liv for kort til, korst sagt

Hvorfor har du valgt at ansøge hos os?

jamen af to grunde 5 år på bagen det virker som et stablit valg at vælge jer har nogle irl mates som er delvist joined eller er ved det zeev -slyngel messed simon ved ikke lige hvad charen hedder, så ville det jo være lækkert at kunne raide med sine vener og stadigvæk få sjov og spas med dem og resten af guildies,... ;)

og så er i danske det fedt har været i en dasnk guild før og det jo som at være hjemme. ikke fordi jeg ikke kan englesk men det bare noget andet det føles så naturligt... ;)

Er der ellers noget vi skal vide, så er det nu du skal gøre dig grundig - hvis ikke så slut af med en joke

jamen jeg kan ikke skrive en apply som zev - daniel men gør mit bedste er bare ikke go til det med applys ,men når jeg å får mit shot på at vise hvad jeg kan er ingen blevet skuffet intil vidre 7-9-13;)

håber jeg har fået det hele med

mvh jakup nielsen

spiller lige pt på en server der hedder mazrigos og kan migrate den 1 marts.

syntes der mangler et post i jeres apllyform med screenshots addons osv .. så her er mit ui-addons

http://img810.imageshack.us/i/wowscrnshot012611194413.jpg/

Comments

5 Comments

Applicant
vis der er noge at sige kan i også adde mid ID : jakup2010@live.dk
Shanohr
Mine kilder fortæller mig du er uber DPS - det mangler vi bestemt! (rim ftw)

Thumbs up!
Applicant
ja laver sku en solid dps for ikke at være selvglad. men der er jo en måned til jeg kan merge så har jeg nok fået skifted de pvp items ud som du nok har brækket dig over hehe ;).

så er dps'en nok steget lidt 2 set bonus osv
Foxyone
Må sq sige din app ser god nok ud og denne ligger et godt stykke over hvad vi har set det sidste stykke bortset fra de sidste par dage.

Uden at jeg er den helt store ekspert på enha shammies synes jeg det ser godt ud, udfra fra den forståelse jeg har fået om dig.
Desuden synes jeg det er rigtig godt du er enha spec mhs til vores raid hold, da dette giver mere konkurrence om spots til at kunne komme med på raid, samt medvirker til at alle performer lidt extra.

thumbs op herfra
Mortuus
Accepted

Vi er blevet enig om vi helt sikkert kan bruge en spiller som dig og det vil bringe konkurrence til vores hold om spots.
Kontakt Mortuús eller Hasufer for inv og læs guild info på vores forum.

Mortuus
Page 1