Notify Message
Applications

Catalyzt

Status: REJECTED
Submitted on: Mar 20, 2011 at 02:33 AM

Velkommen til Superbia's ansøgningsskema. Vi ønsker dig held og lykke med ansøgningen, og minder dig om at ansøgningen er vores eneste kendskab til dig. Så sørg for at læse den grundigt igennem for stavefejl mm.

Hvor gammel er du?

13 år gammel

Race and Class
Du ansøger som?

Member

Hvad er din raid erfaring, Vanilla, TBC, WOTLK & CATA?

Jeg har sådan set altid raidet, og må næsten have raidet alt der er. I Vanilla var jeg mest til Pvp men også Pve, så da Tbc kom begyndte jeg at tage Pve raiding mere seriøst, og har næsten raidet alt og op. Har haft et stop på et par måneder, så har ikke rigtig raidet i Cata, men regner med at blive en meget aktiv raider igen. Jeg har raidet alt i TBC og WOTLK skulle jeg mene, & jeg møder altid op til raids.

Fortæl os om dine roller på et raid

Jeg har altid være Main Dps, men hvis der mangler Tank har jeg været det. Jeg har næsten altid haft første ret, og var den første der blev inviteret. Fordi jeg altid har været en af de mest aktive, og den der raidede mest. Hvis i mangler en Dps, er jeg altid til rådighed. Jeg er med på at raide alt der kan raides, jeg vil gerne blive mere aktiv igen. Men jeg har næsten altid spillet Hunter, Paladin, & nu DK.

Forklar hvorfor du har valgt dine proffessions

Lige efter dette server skift, og faction change. Har jeg fjernet proffesions, men jeg starter snart op med Herbalism & Skinning, da du tjener sindsygt godt på det. Jeg har næsten altid kørt med de 2 proffesions, så jeg løber aldrig tør for penge! Men ellers starter jeg på Blacksmithing & Minning. Men grunden til jeg valgte de proffesions i starten, hva en af mine venner fortalte du tjene godt på det.

Forklar hvorfor du har valgt dine glyphs

Hvordan skal man gøre det? Tjoo... Altså for det meste er jeg gået efter ekstra Dmg, eller nu et eksempel. Icy Touch er der 10 sek mere, så der bliver lavet mere Dmg. Jeg har altid undret mig meget om hvilke der var bedste, og jeg har aldrig vidste. En ''svaghed'' må være mit valg af Glyphs, som jeg altid har måtte få hjælp med.

- Hvis Pet class - Forklar hvilket pet du bruger og hvorfor

Har du raidet med andre chars?

Raidede engang rigtig meget på min Paladin som jeg desværre ikke kan huske navnet på, men den har tanket alt. & jeg kender sådan set næsten til alle raids, inden jeg stoppede var jeg også DK i WOTLK. Den raidede jeg også med som Dps, og det vil jeg også nu.

Fortæl noget om dig selv, hvad du laver til daglig osv.

Jeg er en dreng på 13 år, som spiller WoW til dagligt. Lige pt. Har jeg kæreste på, og er i gang med skole skift. Så kan nok ikke være 100% aktiv, men når alt er på plads får jeg tid. Har ihvertfald tid til at raide hver weekend, og nogen hverdage. Jeg spiller Guitar, Keyboard, Trommer, og vil godt have en karriere inden for musik. Jeg bor i Slagelse på Vestsjælland, med en bror der også spiller på denne server: Lafaqioz en 85 Goblin Rouge.

Hvorfor skal vi vælge dig?

Fordi jeg er meget aktiv, og i vil altid kunne skrive hvis i manglede Dps så ville jeg joine. Jeg har en fortid i WoW som er rigtig stor, og jeg vil altid være til rådighed med hjælp osv. Også fordi jeg lige er skiftet server, og vil helst i en Dansk Guild som også raider. Jeg håber på at blive member, jeg vil være rigtig aktiv. Jeg vil self se om jeg kan kommet til at raide lige så meget som før hen.

Hvorfor har du valgt at ansøge hos os?

Fordi jeg har hørt meget om jer, i er danske & i raider. Det er lige hvad jeg har let efter, en Dansk raiding guild.
I virker som nogen der virkelig tager det seriøst, ligesom mig. Det er også en af grundene til jeg ansøger.

Er der ellers noget vi skal vide, så er det nu du skal gøre dig grundig - hvis ikke så slut af med en joke

Bank, Bank... Hvem der?... Mig, Jeg dræber dig nu! 40k Frost Strike!

Comments

4 Comments

Foxyone
Hvor skal jeg starte.... jo har det
Du siger at du raidet hele tiden ligesiden Vanilla (Classic)
Ja nu laver jeg bare lige lidt hurtig hoved regning når du nu er 13 år..

Altså wow udkom i 2004, så det er så mellem 6 og 7 år siden 13-6=7år
altså du har gået i første klasse da du begyndte at raide??

Har jeg sq lidt svært ved at tro på må jeg nok indrømme men jeg vil da lade tvivlen komme dig til gode lige her.

Men når det så er sagt vil jeg gerne have et link til dine andre Chars
for at få bekræftet hvad du egentlig har raidet, dette kan vi nemlig checke på amory.

Hvilken char har du raidet på i Wotlk ? det er ihvertfald ikke den Death Knight du linker der, da det eneste den har Raidet er OS og den achievement er fra idag.
At du ikke kan huske navnet på din paladin er sq da lidt ringe, når du nu har raidet på den hele vejen op til Wotlk.
Men det kan jo være du slvf har glemt det.

Der er ikke noget der hedder Main DPS, i så fald forklar.
Jeg har til dato ikke endnu hørt om et guild der inviter deres member i rækkefølge
alt efter hvem der bedst, synes det er noget vås at lukke ud.

Hvad har fået dig til at komme over på denne her server?
Og hvorfor slette sine professions´s til fordel for Herbalism og skinning?
De gavner dig langt fra ligeså meget som de andre der er...
Dette burde du vide når du har raidet i såå mange år, samt at skinning og herbalism ikke er de optimale måder at tjene guld på.

Hvorfor har du valgt at ansøge hos os?
Fordi jeg har hørt meget om jer, i er danske & i raider.
Altså du har hørt vi raider og vi er danske, hvad mere har du hørt? raiding og at vi er danske er 2 ting, meget er ikke 2 ting.

En fyldig apply omkring middel vil jeg tro, man har svært ved at tro på alt hvad der står i den, men jeg kan tage fejl, held og lykke med at komme ind..
Marxcia
Til trods for alle de sjove ting der står, synes jeg det flot at se en 13 årig dreng skrive så meget på sin apply. ;)
Hasufer
ved ikke lige helt hvad jeg skal skrive. Din apply er ikke kort som så mange andre vi har set, og det er et plus!:). Når det så er sagt, så forstår jeg simpelthen heller ikke hvordan du kan have spillet så lang tid som du siger, og til trods for det, tager de valg du gør. Dine proffs, dit spec, dit gear, og du ved ikke hvilke glyphs du skal bruge, det kan godt være du er ny på den DK, men foretrækker en spiller som gider sætte sig ind i sin main :S
Det virker på mig som om, du har tænkt noget ala "nu har jeg lavet en dk, og vil gerne spille på den, jeg vil gerne ha noget gear, så jeg applyer i lvling gear og grønne items og med nada kendskab til min class - og håber så bare på det bedste", but what do I know.

Din apply er som sådan fin nok, men din mentalitet er så langt langt langt fra hvad der er acceptabelt for at være med i en guild som raider 12/12 og hardmodes etc.

Nej tak herfra!
Mortuus
Bliver ikke i denne omgang, der er simpelthen for mange ting som ikke giver mening i vores øjne.
GL med at finde et andet sted.

Mortuus
Page 1