Notify Message
Applications

Petrixx - Restoration druid

Status: ACCEPTED
Submitted on: Apr 02, 2011 at 03:46 PM

Velkommen til Superbia's ansøgningsskema. Vi ønsker dig held og lykke med ansøgningen, og minder dig om at ansøgningen er vores eneste kendskab til dig. Så sørg for at læse den grundigt igennem for stavefejl mm.

Hvor gammel er du?

20

Race and Class
Du ansøger som?

Member

Hvad er din raid erfaring, Vanilla, TBC, WOTLK & CATA?

Var level 58 da The Burning Crusade blev smidt på serverne, så intet rigtigt i Vanilla
Clearede alt i Burning Crusade dog med undtagelse af SWP hvor jeg kun fik 2 kills.
Fortsatte i WoTLK med en 12/12 normal 10man og 11/12 normal 25 man, og omkring 7-8/12 HC ICC 10
I Cataclysm står den på 12/12 normal og 2/12 HC

Fortæl os om dine roller på et raid

Restoration druid - indtil videre er jeg blevet fast ansat som tank healer, nu da restoration druid tank healing faktisk er viable i Cataclysm.
Før i tiden var det selvfølgelig raid healing.

Forklar hvorfor du har valgt dine proffessions

Er enchanting og Jewelcrafting - Da alle proffesions (næsten) giver de samme stats (bortset fra gathering proffs) tænkte jeg det ville benefit min guild og folk omkring mig mere hvis jeg tog en proffesion som mange har brug for.

Forklar hvorfor du har valgt dine glyphs

Glypt of swiftmend - Når man er tank healer (eller raid healer for den sags skyld) er det altid rart at have HoTs rullende på folk, og da spell casts er ved at være ret dyre er det altid rart ikke at skulle caste 2 spells i stedet for et.
Glypt of rejuvenation - Ekstra healing til en ret stærk hot (den stærkeste :O) kan man da ikke sige nej til?
Glypt og lifebloom - En meget stærk glypt da en resto druid altid skal have lifebloom rullende på en tank. 10% crit er en stor del når man kigger på recount og logs kan man hurtigt se.

- Hvis Pet class - Forklar hvilket pet du bruger og hvorfor

Har du raidet med andre chars?

Nej

Fortæl noget om dig selv, hvad du laver til daglig osv.

Som sagt hedder jeg Peter Christian Lindgreen Jørgensen
Bor i Sønderborg og går på business college syd på HG.
Bor i lejlighed midt i byen med 2 af mine venner fra folkeskolen, og der bliver bare nørdet igennem :P

Hvorfor skal vi vælge dig?

Lever for at raide.
Raidet lige siden jeg var i stand til det. Og faktisk altid været healer, så må sige jeg kan mit kram.
Er altid fokuseret i raids, og kommer altid til tiden, men flasks, food og godt humør.
Er ikke bange for at indrømme hvis jeg laver fejl men flamer heller ikke andre hvis de gør det.

Hvorfor har du valgt at ansøge hos os?

Fløj lidt rundt i Ogrimmar på min super awesome flying mount da en member af jeres guild smed en advertisement op i tradechat. Har tidligere været i flere danske guilds her på Kazzak og på Zenedar. Men de blev alle sammen splittet efter noget tid.
Foretrækker en dansk guild da jeg synes sammenholdet er lidt bedre end i en engelsk talende guild.
Er lige pt. i en guild med 12/12 normal progress, men members dukker ikke altid op, ellers meget for sent.
De er ikke altid lige venlige mod hinanden i raidsene, og der bliver tit talt ned til hinanden.

Er der ellers noget vi skal vide, så er det nu du skal gøre dig grundig - hvis ikke så slut af med en joke

Folk vil nok tænke "en druid (leather user) med cloth gear, er da ikke noget vi skal spilde vores tid på", men så vil jeg bare lige bede jer om at tænke tilbage på den gang i selv skulle samle gear.
Det er ikke altid det gear man vil have dropper, og der går tit lang tid mellem man ser et loot.
Det er sket for mig. Der dropper SERIØST aldrig leather når jeg er med :(. Derfor har jeg 2 cloth items som jeg desperat prøver at komme af med lige pt.
Jo, folk vil nok undre sig lidt over mine valg af gems, men med mit current gear kunne jeg ikke nå min haste cap som resto druid, derfor gjorde jeg det at jeg reforgede så meget som muligt for at komme tæt på, og så gemme resten.

Comments

10 Comments

Hasufer
Rigtig fin apply mate! :)
Og umiddelbart syntes jeg kun jeg kan se plusser i din apply. Du nævner godt nok at du mangler de 2 cloth items - men det er jo bare et plus at du lige får 5% stat og bliver endnu vildere, når du meget snart, gerne skulle få dem skiftet ud i vores raids, hvis du kommer ind! ;)

Ellers er der ikke noget at sætte en finger på imo, men lad os lige høre fra Kagel og Tharuun inden vi drager en konklusion! ;)
Stand-by for inspection! ;D
GL!
Gnalderz
Yo yo :) ser nice ud, men vil gerne lige give et par tips til dit spec, gemming og din præferation mellem haste og spirit.

Ifølge dit armory link, har du ikke nok haste til at nå et extra Reju tick, derfor vil jeg råde dig til at reforge / gemme efter spirit / mastery indtil du kan nå de 1601 / 12.5%

Har ikke set hvordan du ligger i raids mht. mana, men vil altid prio spirit over for mastery, så vil nok reforge din neck, og smid også lige en 20int+20spirit i dine boots for 10+int set bonus. Pst... Power Torrent er bedre en Heartsong :)

Dit spec er lidt underligt ud, da du har valgt at have 2 points i Blessing of the Groove, sorry to say, men den er ik så vild overhoved. Og du har heller ikke sat point i Nature's Swiftness og Swift Rejuvenation. Rejuvenation er en af vores stærkeste hots, og at få den ned på 0.5 gcd er et stort plus.

Vil også tage point i Nature's Bounty siden den er... altså bare MEGA OP :) Du kaster for det meste regrowth på OoC Procs og du for Nature's Grace fra den som giver dig 15% haste, du har i visse tidspunkter 3 rejuvenations oppe, hvilket lader dig fyre en masse nice healing af med nourish. Ved godt at Moonglow er et nice talent, men vil ikke prio den over for de andre, har selv ikke sat point i den, og går ikke oom i raids, hvis du bruger HT, Nourish og ToL godt, spare du en masse mana.

Hvis jeg var dig vil jeg også sigte efter at få tier chest i stedet for legs, siden dit pre-hc bis gear består af tier helm,shoulders,gloves og chest og none-tier legs fra maloriak, men alt det med gear kommer jo så snart du for raidet noget mere :)

Tror det var det hele, hvis du vil have en snak skriver du bare til mig ingame!

Held og Lykke
Applicant
Tusind tak for jeres replies!

@Tharuun

Kiggede lidt rundt på mit spreadsheet efter den haste cap du fortalte om, og fandt ud af at den står som UNBUFFED.

https://spreadsheets.google.com/ccc?key=0AuwcTdFIcJZydHZlY09wQTQ3UUxKZVJWa04yQ1ZsTHc&hl=en#gid=1

Den cap jeg har lige nu hedder 1422 og det er med raid buffs. Så jeg er faktisk allerede forbi den cap du nævnte da man kun skal have 916 haste med buffs for at få det ekstra tick.

Mit specc har jeg valgt efter at have prøvet vidt forskellige speccs, inklusiv det meget brugte HM specc: http://wowtal.com/#k=g597rtp0I.aei.druid.

Men som du kan se er jeg gået tilbage til mit nuværende specc da jeg føler det egnede sig bedst og jeg havde ikke problemer med mana, regen eller folk omkring mig der falder til jorden.

Det med mine boots har jeg desværre ikke råd til, ikke af penge problemer, men af haste problemer. Ligger selv lige 5 haste over min cap, så hvis jeg fjerner den cap mister jeg et regrowth tick.

Min neck må jeg så indrømme er en fejl da jeg også foretrækker spirit over mastery. Ordner jeg selfølgelig med det samme (tak fordi du fortæller mig det)
Kagel
VIl kommentere på det når jeg bliver ædru, en gang søndag:-) Lidt med hasten vi lige skal have styr på :-)
Gnalderz
Hvad Kagel skrev, kommer tilbage senere søndag når jeg er ædru, men check lige den her ud og brug tid på den

http://restodruid.info/stats-2/stat-priorities/#haste
Gnalderz
Ej kan sku ikke vente.

Check den hjemmeside jeg skrev, den giver dig alle de gode caps, og calculations hvis du har brug for et bevis :)

Mht. dit spec, så ser det fint ud. Men Furor er stadig et bedre talent mht. mana end Moonglow ( check den hjemmeside jeg skrev ) og Nature's Swiftness er pretty much et must hvis du spiller med 3 healers og ikke 8 som i 25 mands, den reder en masse og kan give instant cr, som kan være vigtigt i mange situationer.
Nature's Cure er noget man tager efter hvordan ens raid setup er.
Applicant
@Tharuun
Så er jeg selv ædru og frisk til at svare :P
Behøver skam ingen beviser, og det er de samme breakpoints som jeg selv følger.
Angående furor over moonglow så ja, jeg synes også det er bedre da det giver mere mana + mere regen fra replenishment.
Jeg skifter mit specc så snart 4.1 rammer live servers med de nye changes til efflo og NS, men lige nu føler jeg ikke der har været brug for det endnu faktisk. Og med en 3 mins cooldown syntes JEG det er spild af talent points.
Angående NC, jeg har altid dispellet folk i raids (så længe vi har kunnet gøre det), derfor har jeg den talent. men er selvfølgelig villig til at ændre specc osv hvis i føler nødvendigt.
Hasufer
Syntes egentligt alt der bliver skrevet her, beviser du ikke er en kegle når det kommer til din class - der vil altid være forskellige måder at gøre tingene på - husk evt tilbage på Nohr og min diskution omkring resto shamaner :P - siger ikke at nogen er forkert på det eller lign, men rigtigt godt at se den konstruktive kritik, og hvordan du tager det til dig, og både overvejer og accepterer, såvel som argumentere for hvorfor du gør det ene og det andet! ;)
Venter lige på kagel's 2cents, og så træffer vi en beslutning i aften/morgen! ;)
Applicant
Har været restoration druid siden starten af TBC. Og spiller altid PTR server for at teste up-comming content + class changes. Så burde da vide en ting eller 2 om min class :P

Elsker konstruktiv kritik, sker tit at man faktisk finder fejl man ikke normalt har set.
Mortuus
Velkommen til Superbia

Vi vil meget gerne give dig en trial periode, så du kan vise hvad du virkelig kan.
Læs guild info på vores forum og kontakt os ingame for invite.

Mortuus
Page 1