Notify Message
Applications

Bluwish

Status: ACCEPTED
Submitted on: Apr 05, 2011 at 12:51 AM

Velkommen til Superbia's ansøgningsskema. Vi ønsker dig held og lykke med ansøgningen, og minder dig om at ansøgningen er vores eneste kendskab til dig. Så sørg for at læse den grundigt igennem for stavefejl mm.

Hvor gammel er du?

20, 21 om en lille måned

Race and Class
Du ansøger som?

Social

Hvad er din raid erfaring, Vanilla, TBC, WOTLK & CATA?

Har spillet i over 5 år så:
Vanilla: ZG, MC, BWL, AQ20/40
TBC: ZA, Kara, Magtheridon, Gruul, TK og SSC.
LK: ToGC 10, ICC 12/12 n, 11/12 HC, RS 10
Cata: Har erfaring på 12/12, og 3/13 heroic.
Men ja, ansøger om social spot så :)

Fortæl os om dine roller på et raid

Well, er holy :) Så er raidhealer primært.

Forklar hvorfor du har valgt dine proffessions

Har tailoring og enchanting, foretrækker dem og har haft dem siden TBC, kan godt lide den bonus de bidrager med også kan jeg tjene lidt gold ved siden af med dem :)

Forklar hvorfor du har valgt dine glyphs

Fordi de er optimale, stort set, LW er måske fordi jeg er for optimistisk :p. Guardian stort set pga. HC Halfus :)

- Hvis Pet class - Forklar hvilket pet du bruger og hvorfor

Fordi fiend er så sød at se på

Har du raidet med andre chars?

Yup, i LK: Rogue, shaman, warrior, warlock

Fortæl noget om dig selv, hvad du laver til daglig osv.

Jeg er som sagt snart 21, jeg studerer jura på Københavns universitet og arbejder på et plejehjem når muligheden byder sig. Jeg har spillet WoW i 5 år, som en lille fritidsinteresse, grundet de sidste guilds jeg har været i, er jeg gået lidt død i raiding og føler ikke så fantastisk meget for det, udover det har jeg en del aftenvagter det næste stykke tid, så håber på en social plads :)

Hvorfor skal vi vælge dig?

Fordi jeg er en venlig og høflig person, og håber på at kunne bidrage til en behagelig atmosfære i guildet :) Udover dette kender jeg priest klassen afsindig godt, da jeg har spillet den i 5 år. Men ja, social plads :)

Hvorfor har du valgt at ansøge hos os?

Fordi I er en dansk guild, og så vidt jeg har hørt har I god omtale og forhåbentlig en god atmosfære i guildet. Og vil gerne være en del af dette, specielt nu hvor jeg ikke har muligheden for at raide særlig meget :)

Er der ellers noget vi skal vide, så er det nu du skal gøre dig grundig - hvis ikke så slut af med en joke

Comments

10 Comments

Hasufer
Ind med hende!:D Kunne da være meget sjovt, med lidt kvindeligt selvskab i guilden! ;) Og du lyder som en person, der sagtens kunne tænkes til at være klar på lidt alt runs, om ikke andet - dit gear er fint og det lyder til du har prøvet det meste af det nuværende content so dats good!:P
det eneste der ikke hænger helt sammen, er self at du ikke kender nogle fra guilden, med mindre du self ikke har fået skrevet det ind i din apply?:D
But what say u guys?:)
Emåge
Har ikke så meget at sige da jeg ikke har særlig meget styr på priests, men virker som en skilled spiller der kender sin class. Eneste jeg kan sætte en finger på er at du kun søger ind som social, en Holy priest ville være for nice at have med :D
Applicant
:p Har skam selv skrevet den, og kender ingen fra guildet, har talt kort med jeres GM, men det kan jo hurtigt ændre sig!
Men ja, søger kun ind som social, transferede fra Stormreaver til her, og har haft nogle problemer med at finde et guild jeg følte mig tilpas i, specielt arrogante healere der spillede væsentlig dårligere end jeg selv gjorde, og har liiiiiidt problemer med at blive råbt af af en person der spiller ringe :/.
Udover det har jeg, som jeg skrev, en del aftenvagter det næste stykke tid, og føler ikke det ville være helt fair at få en raiding plads også er jeg bare væk :(
Men mange tak for de flinke kommentarer indtil videre :)
Marxcia
En kvindelig gamer! Fuck hvor sejt.

Men hvis du ikke kan lide arrogante healers, skal du passe lidt på emåge.. *:|
Emåge
DU KAN SGU DA BARE LÆRER AT HEALE! 20k HPS er slet slet ikke nok! :D
Scruffeh!
Kvindelig gamer? Thumbs up! :P
Foxyone
Som udgangspunkt en solid social apply, dog har jeg lige et par spørgsmål angående din apply
Du skriver at du har 12/12 normal, men armory viser 10/12, heroic er det kun 2/13, kan jo være armory ikke er updated, i så fald hvilken boss er den 3 på heroic mode? Bare for at få det bekræftet når armory updater.

Ellers ser jeg ikke noget galt i ovenstående udover folk der plejer at ansøge som har en eller anden form for relation til guildet :)

Men som udgangs punkt også ja hefra, drengene virker lidt opkørte over et kvindeligt apply :)
Applicant
Skrev at jeg havde erfaring på 10/12 og 3/13, ikke kills, og ja, ved selv hvad armory viser derfor gjorde jeg ikke mere ud af det. Og mht. heroics er det Halfus, Chimaeron og Atramedes. :)
Men ja skulle nok have været mere præcis ^^
Mortuus
Hey Pia

Det ser ikke så skidt und enda... Jeg ville ikke begynde at diskutere spec og andre char ting, når det kun er en social apply.
Du skal være velkommen til at joine vores rækker og det gør kun Superbia til et hyggeligere sted at være med social spillere at spille med.
Unskylder jeg ikke var helt så nemt at snakke med og overså nok også lidt det du skrev, men havde lige 9 andre jeg skulle holde øje med ikke løb i hver sin retning ;)
Dog håber jeg at du får mere tid engang så du kan vise hvad du virkelig kan yde i et raid.
Lige for tiden er vi short på mange ting, så skulle tiden ligge til et raid eller to skal du være velkommen til at signe.
Læs vores guild info på forum og kontakt os ingame for invite...

Mortuus
Gnalderz
Females... droooolll
Page 1