Notify Message
Applications

Crazus

Status: ACCEPTED
Submitted on: Jun 16, 2011 at 04:26 PM

Velkommen til Superbia's ansøgningsskema. Vi ønsker dig held og lykke med ansøgningen, og minder dig om at ansøgningen er vores eneste kendskab til dig. Så sørg for at læse den grundigt igennem inden du poster den...

Hvor gammel er du?

24

Race and Class
Du ansøger som?

Member

Hvad er din raid erfaring, Vanilla, TBC, WOTLK & CATA?

Vanilla - Leveling Hunter/Shaman
TBC - Raided som Ele/Resto Shaman - Sunwell after nerf.
WLK - Alt cleared på 25man bortset fra LK HC (tog den på 10man)
CATA - Experience på alle bosser HC, har ikke achievement på Al Akir HC, Nef HC og Sinestra da jeg ikke var i raiden på vores kills. Var dog med hele vejen på progress på sinestra og har masser af wipe experience på Al Akir HC 10man. Har heller ikke dræbt Council men har masser af wipe experience. Jeg har dræbt bosser på både 25man og 10man.

Fortæl os om dine roller på et raid

Jeg søger som Fury Warrior hovedsaligt. Jeg kan dog også godt tanke og har gear til det. Jeg er dog langt bedre som dps end som tank.
Som Fury Warrior er mit job hovedsaligt at maximere dps og fra tid til anden at interrupte.
Som Tank er mit job at gøre livet så nemt som overhovedet muligt for dps og healers i raiden ergo masser af threat og cd usage.

Alt i mit gear er optimized fuldt ud med bedst mulig reforging/gemming/enchanting.

Jeg holder mig altid up to date med ændringer hos Warriors som indebærer nye rotationer/gemming/enchanting/reforging og bruger op til flere forskellige hjemmesider flittigt.

Forklar hvorfor du har valgt dine proffessions

Jeg har Alchemy og Enchanting. Begge professions er valgt pga dps boost.

Forklar hvorfor du har valgt dine glyphs

Fordi det er de bedste glyphs for mig. Dumt svar I know, men det er nu en gang min holdning til de glyphs jeg har valgt.

- Hvis Pet class - Forklar hvilket pet du bruger og hvorfor

Har du raidet med andre chars?

Jeg har raidet som Ele/Resto/Enhance Shaman igennem TBC og WLK. Rerolled Warrior i slutningen af WLK. Jeg har også raidet en smule i WLK som Hunter.

Fortæl noget om dig selv, hvad du laver til daglig osv.

Pt arbejder jeg i en fritidsklub for børn i teenagealderen. Sidder som regel i et musikstudie og indspiller musik. Jeg er generelt en flink fyr som værdsætter fælleskab og samvær.

Hvorfor skal vi vælge dig?

I skal vælge mig fordi jeg er dedikeret til spillet og en absolut topspiller. Jeg performer altid 110%.

Hvorfor har du valgt at ansøge hos os?

Jeg har på det seneste været på udkig efter en guild som passer mig på 2 punkter. Raidtider og progression. Jeg vil gerne spille i en guild som er med fremme på progress men samtidig har et raidskema som passer mig.
Da jeg fandt jer inde på wowprogress var det første jeg lagde mærke til dog hvor højt i vægter fællesskab i guilden. Og at nogen af jer har spillet sammen i 5 år viser også en utrolig stabilitet.

Er der ellers noget vi skal vide, så er det nu du skal gøre dig grundig - hvis ikke så slut af med en joke

I skal da selvfølgelig lige have nogle logs, det kommer vi da ikke uden om.

http://worldoflogs.com/guilds/134317/
Fra min seneste guild, knap så god progress men raidtiderne passede mig.

http://worldoflogs.com/guilds/103919/
10man guild progress 8/13

http://worldoflogs.com/guilds/94164/
25man guild progress 13/13

Comments

6 Comments

Gnalderz
Rigtig fin application, og du har de rette holdninger :) Vi vægter ofc meget på det sociale og hvordan folk har det med hinanden, men søger også en god rank, så kan godt forstille mig du for en trial og kan battle resten af vores melee grp.

Snupper en snak med officers her i løbet af weekenden og kommer tilbage til dig asap.

Held of lykke

Gnalderz -
Shanohr
tja, jeg er sku på. thumbs up.

Held og lykke
Applicant
Glemte helt at linke et SS af UI. This will do I guess. http://www.youtube.com/user/shla86
Mortuus
Et imponerende CV du har... Virke, ud fra hvad jeg læser, til du et en spiller som helt sikkert kan passe midt humør og spille stil. Din toon er i tip top, kan ikke sætte en finger på den.

Vi leder altid efter folk der kan gøre vores hold endnu bedre og du er bestemt ikke en man bare skal lade gå forbi sig uden at se hvad du kan.

Som sagt vægter vi vores fællesskab meget højt og jeg er sikker på at når jeg sige at hvis vi ikke spille sammen her var der nok ingen der spilled WoW mere.
Vi har det rigtig godt sammen og der er altid plads til nye.

GL
Hasufer
Det meste er sagt, og jeg er enig med det, det ser sku godt ud mate, og rigtigt gode spillere får man "aldrig" for mange af :D

Fik en god snak med ham ingame i dag også.. - vi tager lige en snak omkring det hele, officererne iblandt, og hvordan vi får plads til dig - herefter kan du sku nok godt regne med et inv! :P

Stand-by for confirmation! ;)

Hasufer
Har bestemt at der ikke er nogen grund til at lade en spiller som dig, gå vores næse forbi,og du kan helt sikkert styrke vores setup til firelands! :)

Gz med trial og velkommen til Superbia! :)
Page 1