Notify Message
Applications

Rhodium

Status: ACCEPTED
Submitted on: Jun 16, 2011 at 04:51 PM

Velkommen til Superbia's ansøgningsskema. Vi ønsker dig held og lykke med ansøgningen, og minder dig om at ansøgningen er vores eneste kendskab til dig. Så sørg for at læse den grundigt igennem inden du poster den...

Hvor gammel er du?

22

Race and Class
Du ansøger som?

Social

Hvad er din raid erfaring, Vanilla, TBC, WOTLK & CATA?

Jeg har spillet WoW siden 2005 og har været igennem stortset det hele:
Vanilla: MC, BWL, Onyxia, ZG, AQ20 og AQ40 (til Twin Emperors). Jeg quittede lige før Naxx på min dengang MM hunter.
TBC: Har clearet alt på nær Kil'Jaeden på min paladin som prot/holy.
WotLK: Har clearet alt inkl. Lich King HC på 10man - i starten som warlock (i Naxx og Ulduar), senere som holy paladin.
Cataclysm: Har clearet alt på normal (jeg dræbte Nefarian på min shadow priest). Har taget Halfus, Magmaw, Chimareon, Atramedes og Maloriak på heroic - delvis som shadow priest og holy paladin.

Fortæl os om dine roller på et raid

Jeg har været frem og tilbage imellem classes og roller i raidet og ved at jeg personligt har mest erfaring med Holy Paladin, og jeg ved, at jeg kender speccet godt nok til at vide, hvordan de fleste situationer skal håndteres. Jeg har været fast tank healer det meste af min tid som holy paladin, men ved også at jeg sagtens kan tage andre opgaver i raidet, så som dispelling og raid healing. Min umiddelbare rolle ville være tank healing med fokus på MT og OT samt have et øje på resten af raidet.

Forklar hvorfor du har valgt dine proffessions

Jeg har valgt Alchemy og Jewelcrafting primært pga improved flasks/trinket og improved gems. Det har fungeret ganske udemærket i mine tidligere guilds ;)

Forklar hvorfor du har valgt dine glyphs

Jeg har valgt mine glyphs fordi jeg mener de er de mest optimale for mig. Man kan altid diskutere hvor vidt et spec+glyphs er det mest optimale, men det kommer an på spillestil og hvilken fight man er på. Jeg er selvfølgelig åben for kritik, men jeg har ikke haft problemer med mit spec/mine glyphs før :) Derudover er det jo nemt at skifte imellem glyphs imellem fights, så det burde ikke være noget problem ;)

- Hvis Pet class - Forklar hvilket pet du bruger og hvorfor

Har du raidet med andre chars?

Uha, denne liste bliver lang ^^
I mine tidlige WoW-dage spillede jeg Alliance MM hunter på EU-Sunstrider.
Senere som Prot Paladin i TBC på EU-Outland hvorefter jeg skiftede guild og blev Holy Paladin i den daværende bedste guild på serveren, Apathy (som i øvrigt var en top 200 guild i Europa).
Da WotLK kom ud prøvede jeg mit held som Affliction/destru+demo hybrid warlock i Naxxramas og Ulduar. Det gik sådan set fint nok, men DPS (og contentet) kedede mig og jeg stoppede. Der gik omkring et år før jeg igen raidede regelmæssigt, denne gang som Holy Paladin og var med til at dræbe LK HC på 10man kørt før Cataclysm kom ud.
Da Cata så blev skudt igang var det igen som Holy Paladin, men pga IRL problemer (et familiemedlem blev alvorligt syg) måtte jeg holde tilbage. Endte med at raide med en okay guild på EU-Al'Akir, men pga ledelsen stoppede med at spille var det tid for mig at tage endnu en pause. Indtil for omkring en måned siden hvor jeg så kom tilbage for at spille med nogle venner i deres casual guild som Shadow Priest.

Fortæl noget om dig selv, hvad du laver til daglig osv.

Jeg hedder Amalie og er som sagt 22 år gammel. Til daglig læser jeg engelsk på Syddansk Universitet i Odense hvor jeg også bor sammen med min hund, Smilla.
Jeg har spillet WoW i mange år, men har til tider fundet det svært at holde gejsten oppe og må ærlig indrømme at jeg er noget af en quitter. Siden 2005 har jeg quittet omkring 5-6 gange, hvor den længste pause var på 6 måneder. Da jeg droppede min warlock gik der ca et halvt år hvor jeg så kom tilbage for at spille druid/shadow priest/paladin lidt randomly. Men jeg vil sige at de sidste 4-5 måneder af WotLK var jeg super seriøs og raidede 5 gange om ugen, 5 timer af gangen som holy paladin. Jeg har bare brug for udfordringer og noget at holde mig i gang med så går det faktisk super!
Jeg har kendt Crazus (som også applier) i godt 4½ år. Vi startede ud i en super sjov noob guild på EU-Outland og har spillet on/off sammen siden (ind imellem mine pauser).

Hvorfor skal vi vælge dig?

I skal vælge mig, fordi jeg er en super sjov person som elsker at være random med dejlige mennesker. Det har altid været et ønske at prøve at raide i en dansk guild og forhåbenlig få nogle nye venner. Jeg plejer ikke at have et problem med raid attendance når det passer ind i mit skema (hvilket ikke bliver noget problem, når jeg er tilbage fra sommerferie). Jeg mener, at jeg er værd at overveje også selvom jeg lyder som lidt af en quitter. Det er svært at være 100% fokuseret på noget i længere tid af gangen uden at kede sig. Og jeg vil hellere være 100% ærlig end at skuffe nogen og lave en masse ravage. Jeg er ved at finde min plads i spillet og da det ikke fungerede optimalt med super seriøs gaming pga flere ting, så leder jeg efter en semi-hardcore guild der måske kan være det jeg leder efter. Når det er fundet, er jeg helt sikker på at jeg vil være super engageret fremover.

Hvorfor har du valgt at ansøge hos os?

Jeg har valgt at ansøge til jer fordi jeg synes det er mere fair overfor jer, at I ved, hvem den her random trunte er, som ønsker at få et spot. Jeg er klar over at I ikke har brug for en holy paladin pt (det er i hvert fald hvad jeg hører fra Crazus) og derfor "bare" applier for et social spot. Ideen er, at jeg holder Crazus lidt med selskab (og lærer nogle af jer at kende) indtil jeg holder min mandatory sommerferie på ca. 2 måneder. Jeg forventer at vende tilbage omkring midten af august og håber, at der måske til den tid kunne være åbnet noget op for mig. Hvis ikke, så tager vi den derfra ;)

Er der ellers noget vi skal vide, så er det nu du skal gøre dig grundig - hvis ikke så slut af med en joke

Puha, jeg synes jeg har ævlet så meget så I gider sikkert ikke at høre mere på mig. Men en joke...Jeg kan sgu ikke nogen der er sjove :D Beklager!

Comments

4 Comments

Shanohr
flot application - kan ikke se hvorfor du ikke skal ind :)

Thumbs up
Hasufer
Yarw Amalie, super apply :)
Giver et fint indtryg af dig som person og spiller og ser intet i vejen for at du kunne joine vores lille community :) - Du kommer nok ind med sammen med din kammerat, som social i første omgang, og så kan vi jo se om der bliver plads engang efter din sommerbreak! :D Indtil da, er du self Meget velkommen på alt runs (dit gear og din erfaring ser jo ganske fortræffelig ud!:)) og hvad der nu ellers foregår af random gigs and shizzle, and JOHN!

Går lige 1-2 dage and then u are in I believe ;)
Have patience!
Foxyone
Helt iorden apply du har der, det er ca hvad vi forventer af member ansøgninger...
Thumps up herfra
Hasufer
Du kommer ind, sammen med din mate ;)

Velkommen til Superbia!:D
Page 1